صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ابطال و تعلیق پروانه استاندارد ۳۷۶ فرآورده

۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۳:۰۱
کد خبر: ۲۴۱۱۵۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل استاندارد استان تهران، گفت :کارشناسان استاندارد پروانه استاندارد ۳۷۶ فراورده را به علت عدم احراز شرایط استاندارد ، در هفت ماه نخست سال ، ابطال و تعلیق کردند.
به گزارش  گروه اقتصاد ،مسلم بیات با تأکید بر اینکه شرط تمدید پروانه استاندارد فراوراده‌ها منوط به استمرار در حفظ کیفیت محصولات تولیدی است ، اظهار کرد :کارشناسان استاندارد پروانه استاندارد 376 فراورده را به علت عدم احراز شرایط استاندارد ، در هفت ماه نخست سال ، ابطال و تعلیق کردند.
 
وی افزود: کارشناسان استاندارد پس از بررسی پرونده واحدهای تولیدی ، نحوه عملکرد و کیفیت فراورده‌های تولیدیشان ، در جلسات کمیته علایم دوماه گذشته این اداره‌کل پروانه استاندارد 11 فراورده به شرح زیر را ابطال کردند:
 
 
فراورده‌های اجاق کابین‌دار ساده از شرکت تولیدی برادران فرهادکار ( بعلت احراز بی‌کیفیتی ) ، اجزای سیستم گازسوزکردن موتور با سوخت مایع با نام تجارتی گاز خودرو صنعت ( بعلت بی‌اعتباری پروانه) ، روان‌کننده‌ها – روغن موتور برای موتورهای بنزینی و دیزلی سبک در سطح کیفیت معادل با API:SC/CC با نام تجارتی مهران شیمی ( بعلت بی‌اعتباری پروانه) ، جلای آلکیدی براق برای مصارف داخلی با نام تجارتی رنگ افشار تهران ( بعلت بی‌اعتباری پروانه و احراز بی‌کیفیتی کالا ) ، لنتت ترمز موتور سیکلت با نام تجارتی پویش لنت ( بعلت بی‌اعتباری پروانه ) ، فیلترهوا با نام تجارتی شهاب فیلتر (بعلت بی‌اعتباری پروانه) ، آمبولانس با نام تجارتی ایدرولندرا ( بعلت بی‌اعتباری پروانه ) ، میلگردهای فولادی گرم نوردیده برای تسلیح بتن با نام تجارتی گردآفرین (بعلت تعطیلی واحد) ، مایع پاک‌کننده فرش و موکت با کف زیاد با نام تجارتی پاکناز ( بعلت بی‌کیفیتی کالا و بی‌اعتباری پروانه ) ، ورق مقوایی و جعبه مقوایی مواد خوراکی با ویژگی ورق مقوایی در بسته‌بندی مواد غذایی با نام‌های تجارتی ادریک و یکتا زرین سلولز.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *