صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش نرخ ویزای حج عمره صدای "حجاج پاکستانی" را درآورد

۱۰ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۹۰۱۹
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان اعلام کرد مالیات سنگین عربستان برای حج عمره را نمی‌پذیرد و خواستار دخالت دولت برای حل این مشکل است.
 به گزارش سرویس بین الملل به نقل از جیو، اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان اعلام کرد مالیات سنگین عربستان برای حج عمره را نمی‌پذیرد و خواستار دخالت دولت برای حل این مشکل است.
 
شامشیر علی، رئیس اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان در این زمینه گفت:پیش از این هزینه صدور ویزای حج عمره به 2650 ریال افزایش یافته که این امر موجب می‌شوند سالانه هزاران نفر نتوانند به زیارت خانه خدا بروند.
 
وی در ادامه گفت: سالانه 1.2 میلیون نفر از پاکستان به عمره و 184 هزار نفر نیز به حج تمتع می‌روند و تصمیم جدید سعودی‌ها برای تحمیل مالیات جدید بر صدور ویزا موجب خواهد شد 40 درصد مردم از حج و عمره محروم شوند.
 
علی تأکید کرد: وی افزود: افزایش نرخ ویزای حج عمره سبب می‌شود سالانه میلیون‌ها نفر از زائران کم درآمد و محروم نتوانند به زیارت خانه خدا بروند.
 
36 شرکت هواپیمایی در پاکستان فعال هستند و در صورت افزایش مالیات، هزاران نفر از کارکنان این شرکت‌های هواپیمایی شغل خود را از دست خواهند داد.
 
رئیس اتحادیه آژانس‌های مسافرتی پاکستان با انتقاد از سیاست خارجی دولت فدرال این کشور گفت: پاکستان وزیر امور خارجه نداشته و به همین دلیل با مشکلات زیادی در پرداختن به مسائل خارجی مواجه است.
 
وی با اشاره به رابطه نواز شریف، نخست وزیر پاکستان با مقامات سعودی گفت: وظیفه اوست تا نقش خود را برای برداشتن این مالیات ایفا کند.
 
طبق تصمیم جدید کابینه وزرای عربستان، زائرانی که برای دومین‌بار قصد سفر به سرزمین وحی در قالب حج عمره و تمتع را دارند، می‌بایست مبلغ 2 هزار ریال سعودی (یک میلیون و 900 هزار تومان) بابت هزینه صدور ویزا پرداخت کنند.
 
بیش از هزار آپانس مسافرتی در پاکستان به صورت مستقیم با موضوع اعزام زائر به عربستان درگیر هستند که با افزایش نرخ ویزا و کاهش سفر در این زمینه ضرر زیادی متحمل خواهند شد.
 
پیش از این کشورهای دیگر چون مصر، مراکش، ترکیه، اردن و آفریقای جنوبی نیز به این تصمیم اعتراض کرده‌اند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *