رقابت "تروریستهای پاکستان" برای به عهده گرفتن مسئولیت حملات تروریستی
مدیر مؤسسه مطالعات صلح پاکستان گفت: گروههای تروریستی برای مطرح کردن خود مسئولیت حمله به مرکز آموزش پلیس در کویته مرکز بلوچستان را به عهده گرفتهاند.
وی افزود: از یک سو داعش مسئولیت این حمله تروریستی را پذیرفته و از جانب دیگر طالبان پاکستان موسوم به (تی تی پی) مدعی هستند که 4 نفر از اعضای این گروه در عملیات حمله به مرکز آموزش پلیس در کویته شرکت داشتهاند.
رانا تأکید کرد: داعش و طالبان پاکستان عکس و کلیپ ویدئویی حمله به مرکز آموزش پلیس کویته را نیز منتشر کردهاند تا ادعای خود در این زمینه را ثابت کنند.
کارشناس و محقق پاکستانی اظهار داشت: سازمانهای امنیتی و ارتش پاکستان عامل اصلی این حمله تروریستی را لشکر جهنگوی العالمی معرفی میکنند و معتقدند ممکن است آنها در این عملیات تروریستی از طالبان یا داعش کمک گرفته باشند.
عامر رانا تأکید کرد: در حمله به وکلا و قضات که بزرگترین عملیات تروریستی کویته بود نیز 3 گروه تروریستی مختلف مسئولیت آن را پذیرفته بودند.
وی افزود: جالب اینجاست که خبرهای مربوط به پذیرفته شدن مسئئولیت حمله تروریستی کویته از جانب رسانههای انگلیسی و آمریکایی منتشر میشود.
رانا تصریح کرد: سخنگوی تحریک طالبان پاکستان در مصاحبه با رسانههای انگلیسی مدعی شد حمله به مرکز اموزش پلیس کار گروه «بیتاللهمحسود» از شاخههای طالبان پاکستان بود.
کارشناس پاکستانی گفت: سازمانهای امنیتی پاکستان از چند روز پیش خبر داشتند که یک گروه تروریستی در بلوچستان فعال شده و قصد حمله به مراکز پلیس و مقرهای نظامی را دارد.
وی افزود: لشکر جهنگوی العالمی تا قبل از این یک گروه فرقهای بود و فقط شیعیان را هدف قرار میداد اما در حال حاضر این گروه با پشتیبانی خارجی عملیاتهای خود را گسترش داده و نیروهای امنیتی پاکستان را هدف قرار میدهد.
محمد عامر رانا تصریح کرد: لشکر جهنگوی با داعش بیعت کرده است و لشکر جهنگوی العالمی تفاوتی با گروه اولیه خود ندارد فقط عملیاتهای تروریستی را در افغانستان همچنین سایر کشورها گسترش میدهد.
رانا گفت: با اینکه ارتش برخی از رهبران لشکر جهنگوی را در ایالت پنجاب سرکوب کرد اما در حال حاضر شخصی به نام صفدر با نام مستعار یوسف خراسانی در ایالت سند رهبری این گروه را به عهده گرفته و همکاری نزدیک با داعش دارد.
وی افزود: لشکر جهنگوی که با کمک داعش فعالیت خود را گسترش داده ممکن است نقاط دیگری را در بلوچستان تحت کنترل پاکستان و ایران هدف قرار دهد.
کارشناس پاکستانی تأکید کرد: شکی نیست که دستهای پنهان خارجی از تروریستها حمایت میکنند اما تا زمانی که شبکههای تروریستی محلی سرکوب نشوند امنیت در کشور برقرار نخواهد شد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *