صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توهم اردوغان؛ ترکیه «منبع الهام» جهان است!؟

۰۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۵:۴۱
کد خبر: ۲۳۸۲۵۲
حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرموده اند «سه چیز است که از جمله مهلکات است؛ بخل، که اطاعت آن را کنی. و هوا و هوسی که پیروی آن را نمایی وعجب نمودن آدمی به نفس خود.»
به گزارش گروه بین الملل ، حدیث نبوی را آوردیم تا روشن شود موضوع چیست و بتوان آسان تر آن را شرح داد و درک کرد.

جدای از آن بخل و هوس، یک راه هلاک دیگر هم رسول الله (ص) در سخنانشان بیان کرده اند. عجب نمودن آدمی به نفس خود.

برای آن که این عجب کردن به نفس خود روشن تر گردد و آسان تر درک شود دو حکایت را برایتان نقل می کنیم آنگاه به اصل ماجرا هم می پردازیم.

حکایت اول؛ «روزی حضرت عیسی بن مریم (ع) از صحرایی می گذشت به معبدی رسید که پیرمردی روحانی در آنجا مشغول عبادت بود و در آنجا زندگی می کرد. با او به سخن گفتن مشغول شد که جوانی که به کارهای زشت و ناپسند شهره بود از آنجا در حال گذر بود،او وقتی متوجه حضور حضرت عیسی (ع) و پیرمرد عابد شد دست و پایش را از شرم گم کرد و همانجا ایستاد و با خود گفت: خدایا من از کردار زشت خویش شرمسارم ، اگر پیامبرت مرا ببیند و سرزنشم کند چه کنم ؟ خدایا عذر مرا بپذیر و آبرویم را مبر. مرد عابد تا جوان را دید سرش را به آسمان بلند کرد و گفت: خدایا مرا در قیامت با این جوان گناهکار محشور مکن . در این هنگام خداوند به پیامبرش وحی فرمود که به این عابد بگو ما دعایت را مستجاب کردیم و تو را با این جوان محشور نمی کنیم ، چرا که او به دلیل توبه و پشیمانی ، اهل بهشت است و تو به دلیل غرور و خود بینی اهل دوزخ.»
 
حکایت دوم؛ «عالمی به نزد عابدی آمد و پرسید چگونه است نماز تو؟ عابد گفت:از مثل منی از نماز او می پرسی؟ من چنین و چنان عبادت خدا را می کنم.
عالم گفت: گریه تو چقدر است؟ گفت: این قدر می گریم که اشکها از چشمهای من جاری می شود.
عالم گفت: خنده تو با ترس بهتر است از این گریه که تو بر خود می بالی.»

اکنون موضوع ماجرا روشن شده است، غرور، تکبر و خودبزرگ بینی عاملی است برای بسیاری از ویرانی ها، هم ویرانی برای متکبر و هم برای جامعه.

از اینگونه افراد و شخصیت ها در دنیای کنونی بسیار دیده می شوند. آنهایی که ظلم می کنند و دست به جنایات فجیع می زنند مانند هیتلر، از جنون تکبر و غرور بهره می برند.

در عصر کنونی نیز هستند افراد و شخصیت هایی که رفتارهای آنها همرنگ رفتارهای افرادی است که در تاریخ به عنوان جنایتکار مشهور گشته اند. شاید آنهایی که اکنون نامشان در برگه های تاریخ ثبت شده، خود نمی دانستند دست به چه جنایاتی زده اند اما تفاوتی در جرم و جنایت آنها ندارد.

در عصر کنونی اگر بخواهیم مثال زنده بزنیم، شاخص آنها آمریکا است، این کشور در طول حیات خود دنیا را با اوضاع نابسامان جنگی روبرو ساخته است. البته دست پرورده های کاخ سفید هم حضور دارند و با اجرای دستورات ارباب خود و حمایت های آن، امر به آنها مشتبه می شود که سری از سرها سوا هستند.

این افراد و رژیم هایی که بر آن حکومت می کنند چون خود را در قدرت می بینند و شیفتگی این قدرت آنها را فریفته، پس هر کاری که انجام بدهند، عین صواب است.

نمونه شاخص و بارز آن دولت ترکیه و رژیم سعودی است. هر دو این رژیم ها اکنون با نقش خود، منطقه غرب آسیا و مسلمانان آن را با خطر جدی روبرو کرده اند.

از یک سو حکام سعودی مردم مسلمان و مظلوم یمن را به خاک و خون می کشند، از سوی دیگر با دخالت مستقیم در امور سوریه و عراق، به فتنه دامن می زنند.

مقامات ترکیه هم، چنین نقشی را بازی می کنند. سران این کشور بیش از 5 سال است که با دخالت در امور سوریه، خواهان سرنگونی دولت قانونی این کشور است، در این مدت تاکنون صدها هزار تن در سوریه کشته و میلیون ها نفر هم آواره شده اند.

بخش زیادی از خسارات به علاوه ویرانی های این کشور بر دوش دولتمردان ترکیه و آل سعود است.

سران رژیم هایی همچون ترکیه و آل سعود اعتقاد دارند اقداماتشان درست است در حالی که با هر آنچه آموزه های اسلام و مسلمانی است، در تضاد کامل قرار دارد.

آیا چنین کشورها و رژیم هایی می توانند الگو و الهام بخش برای منطقه و کل جهان باشند؟!

رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه کشورش را الهام‌بخش سایر ممالک جهان خوانده است. به گفته او، «رشد اقتصادی، دموکراسی قوی و سیاست خارجی دوراندیش» این کشور، الگویی برای منطقه و جهان است!

سیاست خارجی دوراندیشی که اردوغان از آن سخن می گوید، باعث شده تاکنون صدهاهزار نفر از مردم بیگناه سوریه و عراق کشته شوند.

حمایت دولتمردان ترکیه از گروه های تروریستی تکفیری در سوریه و عراق، باعث ویرانی ها و کشته های بسیار شده و اکنون که می رود تا به همت مردم و دولت این دو کشور شر تروریست ها از سر مردم آنها کم شود، ترکیه با کارشکنی، دخالت و حتی حملات نظامی غیر قانونی به سوریه و عراق، الهام بخش بودن خود را به مردم منطقه و جهان نشان می دهد!

کشوری با چنین دولتمردانی چگونه می تواند منبع الهام دیگر کشورها باشد؟!

عملکرد ترکیه در این سال های گذشته باعث شده تا افکار عمومی منطقه و جهان نسبت به اسلام بدبین تر شوند. ترکیه در راهی گام گذاشته است که سیاست اسلام هراسی آمریکا آن را ساخته و اکنون اسلام در میان مردم کشورهای اروپایی به عنوان یک دین خشن شناخته می شود. مسبب اصلی چنین برداشتی حکام رژیم هایی همچون ترکیه و آل سعود است.

ترکیه خیال الگو شدن و الهام بخشی را در سر داشت اما، نتوانست از موقعیت و فرصتی که برای اسلام گرایان در این کشور برای تشکیل دولت فراهم شد، بهره ببرد.
با توجه به دشمنی سران ترکیه با دولت و ملت سوریه و عراق، خصومت های گاه و بی گاه مسئولین این کشور علیه جمهوری اسلامی ایران، ارتباط با رژیم جنایتکار صهیونیستی، حمایت از حملات سعودی به مردم مظلوم یمن و حمایت از آل خلیفه در سرکوب مردم بحرین، این کشور چگونه می تواند الهام بخش کشورهای مسلمان منطقه و جهان باشد؟!

سخن اردوغان همان غرور و تکبری است که حضرت رسول اکرم(ص) آن را هلاکت معرفی کرده اند.

انتهای پیام/


نظرات بینندگان
تیزبین
|
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
انان با دست خودشان خود را هلاک کردند.
ناشناس
|
|
۱۸:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۸
لعنت خدا بر آل سعود و همراهان کثیفش
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *