صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ایستادن در مقابل توسعه آذربایجان شرقی ظلم در حق 4 میلیون آذربایجانی است

۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۰۳:۵۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۷۴۹۲
دسته بندی‌: سیاست ، عمومی
استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از برخی افراد که با نام اقتصاد مقاومتی و نامه نوشتن به اینجا و آنجا مانع حضور سرمایه‌گذاران خارجی شدند، گفت: در مقابل توسعه استان ایستادن گناه کبیره بوده و در حق ۴ میلیون آذربایجانی ظلم و خیانت است.
به گزارش گروه سیاسی ، اسماعیل جبارزاده در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی آذربایجان شرقی (عاشورا) که برای ارائه گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه گزارش صداوسیما با توجه به حجم کار بالا بسیار خوب است اظهار داشت: باید ادارات اجرایی در تأمین محتوای اقتصاد مقاومتی کمک کنند تا گزارش ادارات به گوش مردم به عنوان صاحبان اصلی نظام برسد.

وی در ادامه راه اندازی پنجره واحد سرمایه گذاری را اقدامی ارزشمند دانست و افزود: اعتبارات دولتی کفاف پوشش نیازهای کشور و استان را نمی‌دهد و باید سرمایه گذار خارجی جذب کنیم تا در صنعت، خدمات و کشاورزی رشد لازم را داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه بالای 3 میلیارد دلار پیش‌بینی سرمایه‌گذاری داشتیم که می‌توانست اقتصاد استان را جهش دهد ابراز داشت: کاری که در استان انجام می‌دادیم به دلیل کارشکنی‌های بدنه برخی وزارتخانه‌ها ابتر ماند.

جبارزاده با اشاره به اینکه هیچ یک از سرمایه‌گذاران علاقمند خارجی برای فروش کالای خود نیامدند، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری که برای پروژه‌های نیروگاهی و راه جذب شد با عدم همراهی بدنه وزارت راه و نیرو منصرف شدند که قرار شد وزرای مربوطه خودشان ورود کرده و معاون اول و وزیر کشور هم مستقیماً توضیح می‌خواهند.

وی با اشاره به اینکه در استان، شیطنت‌های غلطی وجود دارد که استاندار با وجود پیمانکار داخلی کار را به خارجی‌ها می‌دهد، تصریح کرد: این در حالی است که در این پروژه‌های خاص، هیچ پیمانکار ایرانی توان سرمایه‌گذاری 5 هزار میلیاردی را ندارد.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در موضوع نیروگاه هم نیروگاه کلاس H مورد مذاکره و توافق قرار گرفت که هم دانش و هم فناوری منتقل شود، تاکید کرد: هیچ پیمانکار ایرانی توان احداث چنین نیروگاهی با چنین تکنولوژی را ندارد، در حالی که نیروگاه‌های فعلی 30 درصد راندمان دارد، سرمایه‌گذار خارجی راندمان 60 درصد را تعهد کرده بود تا تحویل دهد.

جبارزاده با انتقاد از برخی افراد که با نام اقتصاد مقاومتی و نامه نوشتن به اینجا و آنجا مانع حضور سرمایه‌گذاران خارجی در استان شدند، گفت: در مقابل توسعه استان ایستادن گناه کبیره است، در حق 4 میلیون آذربایجانی ظلم و خیانت است و شیطنت‌کنندگان و سنگ‌اندازان پروژه‌ها در حق مردم بی‌انصافی می‌کنند.

وی با بیان اینکه با تمام کارشکنی‌ها با مردم پیمان بستیم تا با تمام وجود خدمت کنیم، تصریح کرد: برخی نمی‌توانند با این اقدامات ما را خسته کنند.

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در حوزه IT استان ورود جدی داشته باشد، اظهار داشت: این حوزه اشتغال و ارزش افزود بالایی دارد که باید از این ظرفیت در استان بیش از گذشته بهره‌مند شویم.

وی امنیت شبکه را یکی از حساسیت‌های استان عنوان کرد و گفت: تمامی ادارات ملزم هستند تا نقاط ضعف سایت‌های ادارت را به سرعت شناسایی کرده و در برابر حملات سایبری مقاوم کنند.

جبارزاده با بیان اینکه توسعه روستایی جزو برنامه‌های اصلی مدیران ارشد استان قرار دارد، خاطر نشان کرد: اگر می‌خواهیم شهر آباد شود باید از روستا شروع کنیم و نرخ بیکاری از روستاها کنترل شود.

استاندار آذربایجان شرقی، با اشاره به اینکه بنیاد مسکن قیر رایگان بیشتری باید دریافت کند تا برای آبادی بیشتر روستاها اقدام کند، ابراز داشت: باید با توسل به بخش کشاورزی، با صنایع دستی، خدمات و... اشتغال در روستاها ایجاد کنیم وترکیب به هم خورده جمععیت شهری و روستایی استان را بهبود داده و مهاجرت معکوس به روستاها را جدی بگیریم.

وی در ادامه، با تاکید بر اینکه اقتصاد مقاومتی بدون توجه به دانش فنی جدید محقق نمی‌شود، تصریح کرد: با تکنولوژی 50 سال قبل توان رقابت در بازار جهانی نداریم و باید از دانش روز و دانش بنیان کردن صنایع برای کاهش قیمت تمام شده و رقابت در بازار جهانی و داخلی تلاش کنیم.

جبارزاده با اشاره به اینکه منطقه آزاد ارس توان اداره 4 استان کشور را دارد، افزود: انتظارات ما در سال اقتصاد مقاومتی بیش از گذشته است و باید تلاش‌ها برای افزایش تولید و صادرات و ایجاد اشتغال افزایش یابد.

وی در پایان، نام سازمان  فنی و حرفه‌ای استان را به سازمان «آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و اشتغال» تغییر داد و گفت: اعتقاد داریم با برگزاری دوره‌های ویژه در این سازمان فارغ التحصیلان می‌توانند خودشان کار آفرین باشند.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: باید در حوزه اشتغال روستایی و ارائه مهارت‌های لازم فنی و حرفه‌ای توجه ویژه داشته باشد تا از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری کنیم.



نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۷
افرادی که امروز با مسائلی مانند نفود و اقتصادی مقاومتی سد راه سرمایه گذاران و توسعه کشور قرار می دهد به پیشرفته کشور ضربه می زنند و فقط دنبال اهداف سیاسی خود هستند تا منافع ملت
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *