صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مسائل انتخابات مدیران را از مسائل اجرایی غافل نکند

۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۳:۲۴
کد خبر: ۲۳۶۸۹۹
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به انتخابات سال آینده گفت: مسائل انتخابات مدیران را از مسائل اجرایی غافل نکند.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر؛ محمدحسین مقیمی عصر سه شنبه در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمددر یاسوج افزود: دولت از ما به عنوان کارگزارانش انتظار دارد که فعالانه در عرصه های مختلف اقتصادی، اجتماعی وفرهنگی تلاش کنیم.

وی بر همکاری همه مدیران در برگزاری انتخابات آینده تاکید کرد و اظهار داشت: امکانات و تجهیزات مورد لزوم همچون گذشته در اختیار برگزاری انتخابات قرار گیرد.

مقیمی همچنین با بیان اینکه امکانات دولتی نباید تاپایان انتخابات در اختیار هیچ کاندیدایی قرار گیرد، اظهار کرد: این وظیفه و تکلیف شرعی همه ماست که باید به آن عمل کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از مهمترین اولویت های دولت مسائل اقتصادی است.

وی با بیان اینکه کار در این حیطه در صدر برنامه های دولت قرار دارد، گفت: قبل از شروع کار دولت تورم ۴۳ درصد، نرخ بیکاری ۱۳ درصد و رشد اقتصادی نیز منفی ۶.۷ درصد بود که در دولت یازدهم تورم کاهش و به  ۷.۶ درصدو نرخ بیکاری نیز به زیر ۱۲درصد رسیده است.

مقیمی با بیان اینکه در دولت یازدهم رشد اقتصادی کشور چشمگیر بوده است، گفت: رشد اقتصادی کشور نیز به۴.۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه در رشد اقتصادی از برنامه عقب هستیم گفت: میزان رشد اقتصادی پیش بینی شده برای کشور هشت درصد بود که هنوز ۳.۵  درصد با میزان پیش بینی شده فاصله داریم.

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: مهار تورم  و افزایش رشد اقتصادی کشور به راحتی به دست نیامده و این امر نتیجه تلاش مسئولین است.

وی با بیان اینکه رکود و تورم به راحتی افزایش می یابد و به سختی مهار می شود، گفت: اقتصاد کشور باید به گونه ای شکل بگیرد که در چشم انداز ۱۴۰۴ از لحاظ اقتصادی حرف اول را در منطقه بزنیم.

مقیمی با اشاره به تلاش شبانه روزی مسئولین برای رسیدن به برجام تصریح کرد: قبل از برجام صادرات یک میلیون بشکه نفت کشور با شرایط سخت انجام می شد اما اکنون به راحتی دو میلیون بشکه نفت به هر کشوری و با هر قیمتی صادر می شود.

وی افزود: شرایط پسابرجام شرایطی مناسب برای  نوسازی اقتصاد، صنایع، استفاده از تکنولوژی، رفع کمبودها و حرکت به سمت جهش اقتصادی است.

مقیمی تصریح کرد: راه سختی در این راستا پیش روقرار دارد و این امر نیازمند تعهد مدیران و عمل به وظایف است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *