ارجاع امور به داوری یکی از شاخصههای پیشرفت در پیشگیری از وقوع جرم است
حجت الاسلام مظفری گفت: یکی از رسالتهای اصلی معاونت اجتماعی قوه قضائیه، توجه ویژه به بحث داوری است، زیرا یکی از شاخصههای توسعه و پیشرفت در پیشگیری از وقوع جرم، ارجاع امور عامه مردم به داوری است.
حجت الاسلام مظفری در پاسخ به این سئوال از خود که چرا علیرغم همه محاسن و مزایای رجوع به داوری اعم از انتخاب حَکَم بر اساس اراده طرفین و ... که در قانون آمده، اقبال عمومی نسبت به بحث داوری کم است و چرا هنوز جامعه ما آن طور که باید شاید به بحث داوری توجه ندارد، اظهار کرد: یکی از رسالتهای اصلی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، توجه ویژه به بحث داوری است زیرا یکی از شاخصههای توسعه و پیشرفت در پیشگیری از وقوع جرم، ارجاع امور عامه مردم به داوری است.
وی افزود: یکی از رموز اصلی موفقیت در امر داوری، کار فرهنگی و فرهنگ سازی در میان عامه مردم است؛ هنوز اعتماد مردم به بحث داوری بوجود نیامده و جانیفتاده است. نظایر چنین عدم اعتمادی را میتوان در پزشک خانواده یا وکیل خانوادگی میتوان مشاهده کرد.
این مقام قضایی ادامه داد: لازمه فرهنگ سازی در امر داوری، استفاده از افراد مورد اعتماد و توانمند در داوری است. باید جلوی ثبت شرکتها و مؤسسات حقوقی در سطح کشور گرفته شود. یکی از چالشهای مهم دستگاه قضایی، حجم افزاینده ورودی پروندهها است که موجب کاهش کیفیت، دقت و سرعت در رسیدگی به پروندهها میشود.
حجت الاسلام مظفری در پایان گفت: مؤسسات داوری یکی از نهادهایی هستند که میتوانند به دادگستریها کمک کنند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *