صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جریان‌های عافیت‌طلب کشور حاضر به انجام «جهاد کبیر» نیستند

۰۳ آبان ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۶۲۵۷
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
مشاور فرهنگی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: در کشور جریان‌های عافیت‌طلبی هستند که حاضر به انجام «جهاد کبیر» و تحمل سختی‌ها نیستند.
برنامه «گفتگوی سیاسی» رادیو گفتگو با موضوع «واکاوی راهبرد نفوذ در چارچوب منافع و تنگناهای استراتژیک دولت آمریکا در قبال ایران» و با حضور سردار علیرضا افشار مشاور فرهنگی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح روانه آنتن شد.

افشار در این برنامه گفت: اگر بخواهیم تعریف نفوذ را از عوامل انسانی در بستر تصمیم‌سازی یا تصمیم‌گیری توسعه دهیم، در حوزه جنگ نرم قرار می‌گیرد، یعنی آنچه که دشمن برای تغییر باورها انجام می‌دهد که منجر به تغییر رفتار خاص در جهت هدف دشمن این رفتار در حوزه جنگ نرم قرار می‌گیرد. یکی از عوامل جنگ نرم، عامل نفوذی است.

مشاور فرهنگی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: وسایلی مانند ماهواره و اینترنت و ابزار دیگر کار پمپاژ جنگ نرم و فرهنگی دشمن علیه نظام جمهوری اسلامی است. این ابزار به طور مستقیم با مردم ارتباط برقرار می‌کند که دیگر بحث نفوذ نیست. اگرچه نفوذ فکری و معنوی به شمار می‌آید اما اگر بخواهیم به عنوان جنگ نرم دشمن تلقی کنیم نفوذ عامل انسانی است که بسیار خطرناک است.

سردار افشار ادامه داد: مقام معظم رهبری در بحث نفوذ عنوان جهاد کبیر را مطرح کردند و دلیل انتخاب عنوان کبیر می‌فرمایند اینطور نیست که دشمنی کردن با دشمن کار ساده‌ای باشد بلکه این دشمنی، هزینه، فشار و خسارت در پی دارد اما باید جهاد کرد مانند جهاد اصغر و جنگ نظامی که تبعات و خسارت دارد و نتیجه آن استقلال کشور و پیروزی بر دشمنان ایران است. در حوزه مقابله با دشمن به معنای تبعیت نکردن از نظر وی و در راستای منافعش حرکت نکردن است و همچنین تعامل نکردن با هدف‌هایی که دشمن در جهت نیات شیطانی و شوم خودش می‌خواهد، دنبال کند عواقب سختی در پی دارد.

افشار اظهار کرد: در کشور جریان‌های عافیت‌طلبی هستند که حاضر به انجام این جهاد کبیر و تحمل سختی‌ها نیستند. به ظن آنها این‌گونه تصور می‌شود که مثلا برای تامین منافع جمهوری اسلامی ایران و راحتی مردم و دستیابی به یکسری موفقیت‌ها باید همراهی با جریانی (که ما آنرا دشمن تلقی می‌کنیم) داشته باشیم. در قرآن کریم نیز بارها پیامبر گرامی اسلام از سوی خداوند متعال مورد خطاب قرار می‌گیرند که با کفار مراوده و دوستی نکن و با منافقان طرح دوستی نریز. اینها باعث می‌شود حتی از حمایت خداوند متعال محروم شوی.

وی افزود: اگر بخواهیم مصداق این سخن را در جامعه سیاسی ایران مطرح کنیم باید قدری مصداقی صحبت کنیم باید بگوییم جریان‌هایی معتقد به نگاه لیبرالی هستند و از اعلام آن نیز ابایی ندارند و خواستار پیاده شدن این فضا در کشور هستند و نگاه‌های دینی و اسلامی و فضای مذهبی و شرعی که ما دلمان می‌خواهد در بخش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی و غیره در جامعه به عنوان نظام اسلامی داشته باشیم آنها قبول ندارند و این نظر را در بیانات و مواضعشان به صراحت می‌گویند. 

مشاور فرهنگی ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: رابطه ما با این نظرها این است که چنین افرادی نباید در مراجع و مصدر تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی قرار بگیرند و بدون تعارف نباید اجازه دهیم در مراجع حساس ورود پیدا کنند. اما مشکل اشتباه محاسباتی و تلقی غلط از مصالح و منافع نظام است که برای ما گرفتاری ایجاد کرده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *