صحبتهای مراجع تقلید در خصوص محصولات تراریخته ناظر بر "حلیّت غذا" بود/ با حضور حوزویان و دانشگاهیان سمینار هماندیشی برگزار می کنیم
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه صحبتهای مطرح شده توسط مراجع تقلید در خصوص محصولات تراریخته، به حوزه "حلیّت غذا" مربوط می شود اظهار داشت: در این حوزه این سوال مطرح می شود آیا انجام تغییرات ژنتیک در غذا، باعث از بین رفتن حلالیت آن غذا می شود یا خیر.
سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با اشاره به نکات مطرح شده توسط مراجع تقلید در خصوص ایجاد تغییرات ژنتیک در محصولات غذایی و آثار و پیامدهای آن، با بیان اینکه امنیت غذایی در سه حوزه "کمیّت، کیفیت و حلیّت غذا" تعریف می شود عنوان کرد: اندازه و سطح مورد نیاز محصولات غذایی برای جامعه در قالب "کمیت غذا"، سلامت و صحت محصولات غذایی در قالب "کیفیت غذا" و حلال بودن یا نبودن محصولات غذایی در قالب "حلیّت غذا" مطرح است.
وی با بیان اینکه صحبتهای مطرح شده توسط مراجع تقلید در خصوص محصولات تراریخته، ناظر بر حوزه "حلیّت غذا" بود اظهار داشت: در این حوزه این سوال مطرح می شود آیا انجام تغییرات ژنتیک در غذا، باعث از بین رفتن حلالیت آن غذا می شود یا خیر.
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه موضوع حلال بودن یا نبودن غذا برای مسلمانان به ویژه مردم کشور ما بسیار مهم است خاطرنشان کرد: یکی از نتایج سفر هفته گذشته به قم و دیدار با مراجع عظام، این بود که یک سمینار هم اندیشی مشترک با حضور حوزویان و دانشگاهیان برگزار کنیم تا ابعاد مختلف حلیّت غذا در نتیجه انجام تغییرات ژنتیکی مشخص شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *