صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

وقتی اسانس‌ها به درمان افسردگی کمک می‌کنند

۰۴ آبان ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۵:۰۱
کد خبر: ۲۳۶۱۱۶
شما نباید روند درمان فعلی خود برای افسردگی را کنار گذاشته و استفاده از اسانس‌ها را بدون تجویز پزشک جایگزین آن کنید زیرا اسانس‌ها تنها یک درمان مکمل محسوب می‌شوند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، ایلنا به نقل از "دیلی میل" نوشت: افسردگی می‌تواند بر شیوه احساس، طرز تفکر و نوع رفتار و فعالیت شما تاثیرگذار باشد. افسردگی یک اختلال خلقی محسوب می‌شود اما می‌تواند موجب هم نشانه‌های جسمانی و هم احساسی شود. این نشانه‌ها تا حد زیادی به خود فرد بستگی دارند.

اضطراب، بی‌قراری، غمگینی، ناامیدی، ناتوانی در تمرکز درست، مشکلات خواب شامل این موارد هستند.

برخی از مردم از اسانس‌ها به عنوان درمانی مکمل برای بسیاری از شرایط استفاده می‌کنند که افسردگی نیز یکی از آنها محسوب می‌شود. ذکر این نکته مهم است که استفاده از اسانس‌ها یک روش درمانی برای افسردگی محسوب نمی‌شود. اسانس‌ها گزینه‌هایی عاری از مواد مخدر هستند و می‌توانند به تسکین برخی نشانه‌ها و مدیریت بهتر شرایط توسط فرد کمک کنند. در بسیاری از موارد، اسانس‌ها امن و بدون عوارض جانبی هستند.

اسانس اسطوخودوس اغلب به واسطه آثار آرامش بخش خود مشهور است. نتایج پژوهش‌های صورت گرفته نشان داده‌اند رایحه درمانی اسطوخودوس موجب تسکین اضطراب، کاهش استرس، بهبود خلق و خو، افزایش آرامش می‌شود.

گیاه دارویی اسطوخودوس نیز می‌تواند به درمان افسردگی کمک کند. پژوهشگران طی مطالعه‌ای که در سال 2003 انجام شد، اثربخشی تنتور اسطوخودوس در مقایسه با داروی ضد افسردگی را مورد بررسی قرار دادند. تنتور متفاوت از اسانس است. تنتورها از گیاه تازه به همراه الکل تهیه می‌شوند. پژوهشگران نتیجه‌گیری کردند که تنتور اسطوخودوس ممکن است درمان کمکی مفیدی برای افسردگی خفیف تا متوسط باشد.

زنجبیل وحشی می‌تواند دارای ویژگی‌های ضد افسردگی باشد.

عطر و بوی مرکباتی اسانس ترنج به واسطه ویژگی‌های آرامش بخش و نشاط‌آور خود شناخته شده است.

اسانس های دیگر

مطالعات نشان داده‌اند که اسانس یلانگ یلانگ و اسانس رز دارای آثار آرامش بخش هستند. این اسانس‌ها می‌توانند آنچه که به نام عملکردهای خودکار شناخته می‌شوند مانند تنفس، ضربان قلب، و فشار خون را کاهش دهند.

اگرچه به نظر می‌رسد برخی اسانس‌های دیگر نیز نشانه‌های افسردگی را کاهش می‌دهند اما شواهد قوی در این زمینه وجود ندارند.

اسانس‌های بابونه، پرتقال شیرین، گریپ فروت، شکوفه پرتقال، کندر، یاسمن، چوب صندل از جمله این موارد هستند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *