صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

صالحی: اهل قلم با تکنولوژی آشتی کنند

۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰:۳۹
کد خبر: ۲۳۶
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
خبرگزاری میزان: سیدعباس صالحی با تاکید بر لزوم آشتی اهل قلم با تکنولوژی های روز، گفت: بسیار خرسندم از زندگی در دورانی که فرصت های ارتباطی متعددی پیش روی اهل قلم برای معرفی خود و آثارشان وجود دارد.

: سیدعباس صالحی با تاکید بر لزوم آشتی اهل قلم با تکنولوژی های روز، گفت: بسیار خرسندم از زندگی در دورانی که فرصت های ارتباطی متعددی پیش روی اهل قلم برای معرفی خود و آثارشان وجود دارد.

 به گزارش خبرنگار میزان، سیدعباس صالحی، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شب گذشته، 14 تیر ماه در ضیافت افطاری اهل قلم و خانه کتاب که به مناسبت روز قلم برگزار شده بود، با بیان این که، آقای جنتی به علت پیش‌آمدن جلسه ای نا به هنگام در هئیت دولت، نتوانستند در این مراسم حضور پیدا کنند، گفت: من به عنوان فرد کوچکی از اهالی قلم با همه نقد های درستی که به زمانه امروز ما می شود از حضور در این دوران و زندگی در این زمانه، بسیار خرسندم. چرا که در این روزگار اطلاعات به سرعت منتقل می‌شود در صورتی که پیش از این، این گونه نبوده است.
وی با بیان این که، در این زمانه، فرصت تعامل بین اهل قلم بیشتر شده است، گفت: یکی دیگر از فواید حیات در این زمانه این است که انتقال کتاب از مسیر مجازی راحت تر شده است.
صالحی با اشاره به فرصت های شبکه‌سازی و اطلاع‌رسانی پیش آمده که تا دیروز وجود نداشته است، ادامه داد: فرصت مخاطب شناسی و دستیابی به سلیقه‌های مخاطبان، امکانی است که امروز برای اهال قلم فراهم شده است. امروز می‌توان در ایران بود و در جهان زیست آن هم در حالی که تا دیروز این فرصت‌ها برای اهالی قلم وجود نداشت.
وی، تمامی این فرصت‌ها را فرصت‌های مبارکی خواند و با بیان این که، ایجاد شدن چنین فرصت هایی، جای بسی شکر دارد، افزود: این مهم می‌طلبد تا اهالی قلم با فناوری‌های نوین ارتباط بیشتری برقرار کنند.
معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد در ادامه با اشاره به اهمیت تشکل‌های نویسندگان و اهالی قلم، اظهار کرد: تشکل‌های نویسندگی و اهمیت توجه به آن ها از فرصت‌های مضاعفی به شمار می رود که پیش روی اهالی قلم قرار گرفته است.
صالحی در پایان تاکید کرد: اهل قلم باید با تکنولوژی‌های روز، آشتی کنند، تکنولوژی‌هایی که فرصت‌ها را وسعت می‌بخشند. از این رو خوشحالم در زمانه‌ای زندگی می‌کنم که دریچه‌ای از فرصت‌ها روبروی‌مان قرار دارد.
مهدی محقق، رئیس انجمن مفاخر ایران نیز در این مراسم حضور داشت که در ابتدای صحبت‌های کوتاه خود با بیان این که دو کلمه قلم و کتاب، کلمات اساسی قرآن به شمار می‌روند، گفت: این کلمات با اسامی گوناگونی در قرآن آمده‌اند از جمله کلمه ذکر که در واقع، همان قرآن باشد.

محقق، با بیان این که، دانشمندان بزرگ ما کلمه کتاب را به تدوینی و تکوینی تقسیم کرده‌اند، تدوینی را همان قرآن و تکوینی را عالم هستی، عنوان کرد و افزود: کتاب تکوینی نیز به دو بخش آفاقی که همین عالم هستی باشد و انفسی که انسان‌ها باشند تقسیم می‌شود.

وی با بیان این که، برخی دانشمندان متجاوز از 500 کتاب تالیف کرده اند، یادآور شد: یکسری از کتب به شکل خطی در اختیار ماست که باید آن ها را احیا کنیم.

سیده اعظم حسینی، نویسنده کتاب «دا» نیز در این مراسم به ایراد صحبت هایی در زمینه خاطر نویسی و تالیف کتاب در زمینه دفاع مقدس پرداخت.

ضیافت افطار اهالی قلم، معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیران خانه کتاب، شب گذشته به مناسبت چهاردهم تیر ماه، روز قلم، با حضور چهره‌های ادبی گوناگون از جمله شاعران، نویسندگان و مترجمان برگزار شد.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *