صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم آموزش مهارت‌های زندگی در مدارس/ آمار طلاق روندی کاهشی داشته است

۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳:۴۰
کد خبر: ۲۳۵۷۴۵
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
موسوی گفت: آموزش مهارت‌های زندگی در مدارس یک ضرورت است که با همکاری دستگاه‌های متولی می‌توان به این امر مهم دست یافت.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، سید عبدالله موسوی رئیس کل دادگستری استان چهارمحال و بختیاری  در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان چهارمحال وبختیاری با اشاره به وضعیت ازدواج و طلاق در استان چهارمحال و بختیاری، آموزش مهارت‌های زندگی در مدارس را یک ضرورت برشمرد که با همکاری دستگاه‌های متولی می‌توان به این مهم دست یافت.

وی گفت: منابع بسیار خوبی در قرآن و کلام معصومین (ع) ما برای این آموزش‌ها وجود دارد ولی متاسفانه از آنها تاکنون استفاده حداکثری نشده است.

در ادامه جلسه عبدالرضا علیمحمدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری، مهم‌ترین اقدام در حوزه خانواده را پیشگیری از طلاق معرفی کرد.

وی گفت: به منظور کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از طلاق در جامعه، در سه مرحله پیش از ازدواج، حین ازدواج و بعد از ازدواج اقدامات پیشگیرانه صورت می‌پذیرد.

این مقام مسئول با اشاره به پژوهش‌های صورت گرفته در زمینه طلاق گفت: با استفاده از نتایج حاصله از پایش اطلاعات در زمینه طلاق، مهم ترین علل طلاق عدم کسب مهارت‌های زندگی احصا شد و به منظور آموزش این مهارت‌ها مرکز طراحی زندگی با همکاری 12 دستگاه متولی در دانشگاه شهرکرد راه اندازی گردید که تاکنون بیش از 10 هزار نفر این آموزش‌ها فرا گرفته اند.

علیمحمدی نقش آموزش‌های حین ازدواج را بسیار مهم ارزیابی کرده و گفت: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری برای انجام این مهم دوره‌های آموزشی متنوعی از جمله خانواده موفق، مهارت تربیت فرزند، آگاهی‌های زناشویی، تربیت جنسی کودک و ... را ویژه عموم مردم برگزار می‌کند.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان چهارمحال و بختیاری، راه اندازی کلینیک‌های مشاوره خانواده در کنار دادگاه‌های خانواده را یکی دیگر از اقدامات تاثیرگذار این معاونت در پیشگیری از طلاق معرفی کرده و گفت: کلینیک‌های مذکور از سال 92 در دادگستری‌های شهرستان های شهرکرد، فارسان و بروجن راه اندازی شدند و مطابق دستورالعمل قانون حمایت از خانواده از ابتدای امسال در تمامی شهرستان‌های استان راه اندازی شده اند.

وی ادامه داد: با انجام این اقدامات در سطح استان چهارمحال و بختیاری موفق شده ایم رشد طلاق را در این استان متوقف و در بعضی موارد کاهش دهیم. لذا استان چهارمحال و بختیاری یکی از استان‌های موفق در زمینه کنترل و کاهش طلاق در کشور محسوب می‌شود.



 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *