صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پروژه "نرمال‌سازی ایران" در مقابل مکتب امام راحل(ره) قرار دارد

۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۴۹۰۰
کارشناس ارشد مسائل راهبردی گفت: پروژه آمریکایی نرمال‌سازی ایران در برابر امتداد تفکر و مکتب امام راحل(ره) قرار دارد.
به گزاش گروه سیاسی ، رضا سراج در همایش "در امتداد امام" که با موضوع تحریف خط امام راحل(ره) عصر امروز در مجتمع بعثت کرمانشاه برگزار شد اظهار داشت: احیای اسلام ناب محمدی(ص) مهمترین اقدام امام راحل(ره) بود که این احیاگری به صورت اقتدار سیاسی اسلام در چارچوب مردم‌سالاری دینی به منصه ظهور رسید و پایه‌گذار بیداری اسلامی، هویت خواهی مسلمانان و راهبرد مقاومت اسلامی شد.

وی با بیان اینکه هیچ شخصیتی پس از معصومین(ع) چنین تأثیرگذاری گسترده‌ای در جهان اسلام نداشته است، بیان کرد: امام راحل کشور را از یک کانون سلطه‌گری نجات داد و ایران تبدیل به مرکزِ مرکز جهان شد که این احیاگری در مناسبات جهانی پایه‌گذاری دوقطبی جدید به‌عنوان جریان سلطه‌ناپذیر در برابر جریان سلطه‌گری شد.

وی نشانه‌روی احیاگری امام راحل(ره) در منطقه را غده سرطانی رژیم صهیونیستی دانست و افزود: امام با راهبرد مقاومت اسلامی از پیشروی این رژیم منحوس و کودک‌کش جلوگیری کرد و اکنون رژیم صهیونیستی در یک شرایط افول و اضمحلال قرار داد و البته امام با جمهوری اسلامی آغازگر پایان عصر آمریکا در غرب آسیا نیز بود.

وی با بیان اینکه به برکت امتداد تفکر و مکتب امام راحل(ره) اسلام ناب در بستر مقاومت اسلامی به یک محور در منطقه تبدیل شده است، گفت: به گفته هیکل، ایرانیان در دو مقطع تا مدیترانه رفتند که یکبار در زمان خشایار شاه و دیگری در زمان انقلاب اسلامی است و امروز امتداد تفکر امام از مدیترانه تا دریای سرخ و در سراسر مشاهده می‌شود.

شکست طرح‌ها آمریکا در منطقه خاورمیانه به‌واسطه قدرت برتر ایران

وی با بیان اینکه آمریکا در سال 1996 پروژه قرن بیست و یک را شروع کرد بیان کرد: آمریکا به‌دنبال تبدیل قرن بیست و یک به دومین قرن آمریکایی بود زیرا پس از پایان قرن بیستم که آن را به‌واسطه پیروزی غرب در جنگ جهانی دوم و جنگ سرد آمریکایی کرده، تلاش برای آمریکایی کردن قرن 21 آغاز شده بود.

وی لشکرکشی آمریکا به منطقه غرب آسیا برای مقابله با ایران اسلامی را براساس این پروژه دانست و خاطرنشان کرد: آمریکا در این لشکرکشی شکست خورد و راهبرد مقاومت اسلامی در منطقه فراگیر شد و جمهوری اسلامی با تبدیل تهدیدها به فرصت عمق استراتژیک خود را گسترش داد و زمین منطقه با سلاح مقاومت اسلامی تجهیز شد.

این کارشناس ارشد مسائل راهبردی با بیان اینکه ایران اسلامی به یک بازیگر فرا منطقه‌ای تبدیل شده است تصریح کرد: آمریکایی‌ها از سال 84 به شکست پروژه قرن بیست و یک خود با رأی مردم به امتداد گفتمان امام راحل(ره) متوجه شدند و کسینجر پایان طرح آمریکایی خاورمیانه جدید را بیان کرد.

سراج با بیان اینکه از سال 1385 در هر کشوری از خاورمیانه که انتخابات برگزار شد اسلام‌گراها پیروز شدند بیان کرد: آمریکا با توجه به شکست در پروژه قرن بیست و یک و طرح خاورمیانه جدید به‌دنبال اجرای طرحی برای "نرمال‌سازی ایران" به‌عنوان الگوی منطقه‌ای مقابله با سلطه غرب رفت.

طرحی آمریکایی "نرمال‌سازی ایران" برای ایجاد تغییرات در کشور

وی طرح نرمال‌سازی ایران را دارای دو قسمت خارجی و داخلی دانست و افزود: در این طرح در بُعد خارجی ایجاد تغییرات در سیاست خارجی ایران و در بُعد داخلی ایجاد تغییرات فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و غیره در ایران برای نرمال‌سازی این کشور و تطابق آن با جهان و جهانی سازی دنبال می‌شود.

وی یکی از اقدامات نرمال‌سازی ایران را اجرای تحریمهای فلج کننده برای تغییر دیدگاه مردم و گرایش آنها به افراد میانه‌رو بیان کرد و گفت: متأسفانه تحریمها مدیریت نشد و این تحریمها بر روی معیشت مردم تأثیر گذاشت تا غرب از این مقطع طرح نرمال‌سازی ایران را آغاز کند.

این کارشناس ارشد مسائل راهبردی طرح نرمال‌سازی ایران را دارای شش مرحله دانست و بیان کرد: بازگشت پرونده هسته‌ای ایران به عقب و فرسودگی در فناوری هسته‌ای ایران، عدم حمایت ایران از تروریست، عدول ایران از قدرت برتر منطقه، خودداری ایران از تغییر هندسه منطقه، به رسمیت شناختن اسرائیل و تقسیم نقش با آل‌سعود این برجامهای ششگانه هستند.

سراج با بیان اینکه مفهوم مدنظر غرب برای عدم حمایت ایران از تروریست، عدم حمایت از مقاومت و بیداری اسلامی است، خاطرنشان کرد: آمریکا می‌خواهد از عمق استراتژیک و امتداد تفکر امام راحل(ره) در منطقه حمایت نکنیم و فرزندان معنوی امام را در منطقه رها کنیم.

وی پذیرفتن fatf را جزئی از برنامه عدم حمایت ایران از تروریست در طرح نرمال‌سازی دانست و تصریح کرد: پروژه نفوذ غرب در جریان نرمال‌سازی ایران با کمک جریان همکاری آمریکا در ایران اجرا می‌شود.

وی با اشاره به مرحله عدول ایران از قدرت برتر منطقه در طرح نرمال‌سازی گفت: ایران عمق استراتژیک و قدرت دفاعی برتری دارد که  دفاع تهاجمی و بازدارندگی جز قدرتهای ایران اسلامی است ولی غرب به‌دنبال کنار گذاشتن این برتری است و متاسفانه برخی در داخل همصدا با آمریکا توئیت می‌کنند که کشورها برای پیشرفت، نیروی نظامی را کنار گذاشتند که این مواضع عبور از مکتب امام است.

این کارشناس ارشد مسائل راهبردی با بیان اینکه سامانه ضدموشکی آمریکا در برابر موشکهای ایران کاربرد ندارد بیان کرد: ایران با دارا بودن فناوری موشکهای نقطه‌زن با ضریب خطای 10 متر جز چهارمین قدرت موشکی جهان قرار می‌گیرد که این برتری آمریکا و رژیم صهیونیستی را می‌ترساند.

سراج با بیان اینکه تمام مراکز حیاتی رژیم صهیونیستی در امتدادی 120 کیلومتری واقع شده است تاکید کرد: در برابر این رژیم بازدارندگی تهاجمی سبب شده که با دسترسی به عمق استراتژیک اسرائیل بتوانیم آن را ویران کنیم که این قدرت برتر در بیانات مقام معظم رهبری و سخنان سیدحسن نصرالله خطاب به این رژیم بازگو شده است.

وی خاطرنشان کرد: به فرموده مقام معظم رهبری به‌دنبال بازدارندگی تهاجمی در برابر آمریکا هستیم.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی در قلب زمین و استراتژیک‌ترین منطقه جهان قرار گرفته است گفت: ایران چنانچه در این منطقه تغییری انجام بدهد به‌واسطه تأثیرپذیری دنیا نیز تغییر می‌کند و براین اساس آمریکا می‌خواهد که ایران هندسه منطقه را تغییر ندهد و از یمن، شیعیان عربستان، مردم لبنان، عراق و غیره حمایت نکند.

وی با اشاره به نرمهای به رسمیت شناختن اسرائیل و تقسیم نقش ایران با آل‌سعود در منطقه و حوزه‌های نفوذ تصریح کرد: جریان نفوذ و شبکه‌های همکار غرب در داخل این نرمها را پیاده‌سازی می‌کنند و با وجود خوش‌باوری و خدمت برخی به آمریکا تا ایران از این نرمها اغنا نشود، رژیم تحریم‌ها ادامه دارد.

خاورمیانه اسلامی با محوریت ایران

این کارشناس ارشد مسائل راهبردی با بیان اینکه امتداد مکتب و تفکر امام راحل(ره) در برابر طرح نرمال‌سازی آمریکا قرار دارد گفت: غرب در طی چهار دوره به مقابله با تفکر امام برخواسته و درصدد مقابله با مولفه‌های عقلانیت، معنویت و عدالت موجود در آرمان‌های امام خمینی(ره) بوده است.

سراج با تشریح این دورهها گفت: دوره نخست امام‌زدایی غرب و عدول از مکتب امام پس از پایان جنگ تحمیلی با تشکیک در کارآمدی مکتب امام توسط عده‌ای فن‌سالار مطرح شد که آرمانها را مغایر سازندگی بیان کردند و دست به آرمان‌زدایی و امام‌زدایی زدند.

وی افزود: در این دوره پروژه بازگشت ضدانقلاب کلید خورد و تجمع مخالفان سیاسی در داخل، عدول از ولایت فقیه و عدم حمایت از تروریست اجرا شد و در دوره بعدی نفی و انکار مکتب امام توسط ضدانقلاب بازگشته به ایران در نشریات کلید خورد.

وی گفت: دوره سوم عدول از مکتب امام راحل(ره) با کینه‌ورزی و انتقام از امام کلید خورد که در جریان فتنه 88 فرصت انتقام برای ضدانقلاب ایجاد شد و در دوره چهارم عبور از مکتب امام برای ایجاد تغییرات در ایران اجرا شده که لازمه آن تحریف مکتب امام و تبدیل ایشان از یک رهبر کارآمد و متوسل به خدا به شخصیتی دوگانه است.

وی افزود: در این پروژه باید مردم مستضعف که خواستگاه اصلی مکتب امام راحل(ره) هستند در برابر مکتب امام قرار بگیرند و مردم به‌اندازه‌ای در معیشت دچار تنگنا شوند تا معیشت از مکتب امام مهمتر باشد.

این کارشناس ارشد مسائل راهبردی راه مقابله با این طرحها و نقشه‌ها را بازگشت به مکتب امام راحل(ره) و انقلابی‌گری دانست و گفت: جریان انقلابی مانع از تغییرات مدنظر دشمن خواهد شد و آنها که به امام و مکتب امام راحل(ره) ایمان و اعتقاد دارند برای خاورمیانه اسلامی با محوریت ایران تلاش می‌کنند.

انتهای پیام /




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *