صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا بعضی غذاها باعث بروز میگرن می‌شوند؟

۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۶:۰۱
کد خبر: ۲۳۴۴۴۲
افرادی که از میگرن رنج می‌برند اغلب می‌گویند خوردن بعضی غذاها سردردهایی را در آنها ایجاد می‌کند، اما یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که ممکن است غذا به تنهایی این ناراحتی را ایجاد نکند، بلکه باکتری‌های درون دهان هم شاید نقشی در این موضوع داشته باشند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، دیجی کالا مگزین به نقل از لایو ساینس نوشت: این تحقیق نشان می‌دهد که در دهان افراد مبتلا به میگرن در مقایسه با دیگران، باکتری‌های بیشتری پرورش می‌یابد. این باکتری‌ها می‌توانند موادی شیمیایی به نام نیترات را تغییر دهند.

بعضی از غذاهایی که میگرن ایجاد می‌کنند، محتوی نیترات هستند. این غذاها شامل گوشت‌ها، سبزیجات سبز برگ‌دار و همچنین برخی داروهای خاص می‌شود.

محققان حدس می‌زنند اگر میزان باکتری‌هایی که نیترات را تغییر می‌دهند، در دهان زیاد باشد، می‌تواند در بعضی افراد منجر به سردرد شود. این باکتری‌ها نیترات را به نیتریک اکسید تبدیل می‌کنند. نیتریک اکسید یک ماده شیمیایی است که در سردرد تاثیر دارد.

محققان در مقاله پژوهشی‌شان نوشته‌اند: «باکتری موجود در حفره دهان می‌تواند میزان نیتریک اکسید را افزایش دهد. این ماده هم به نوبه‌ خود در ایجاد میگرن نقش دارد.»

با این حال، این پژوهش صرفا رابطه‌ای بین این باکتری‌ها و میگرن نشان داده و نمی‌تواند ثابت کند که باکتری‌ها میگرن ایجاد می‌کنند. نویسندگان این مقاله گفتند آنها امیدوارند که پژوهش آنها زمینه را برای تحقیقات بیشتر درباره باکتری‌های مربوط به میگرن فراهم کند.

«آنتونیو گنزالز»، از نویسندگان این مقاله می‌گوید اگر حدس می‌زنید که نیترات باعث بروز میگرن می‌شود، بهتر است که از غذاهای حاوی نیترات دوری کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *