صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

شیرین کننده های مصنوعی خوب یا بد؟/خانم های باردار مراقب باشند

۲۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۰:۱۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۴۳۲۷
شیرین کننده های مصنوعی که چندسالی است جایگزین شکر شده است این روز ها در بین افراد چاق و مبتلا به دیابت بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه اظهار داشت:
شیرین کننده‌های بدون کالری یا مصنوعی که به آنها جایگزین شکر نیز گفته می‌شود٬ مواد شیمیایی و یا طبیعی هستند که به جای شکر معمولی در غذاها  انواع نوشیدنی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.شیرین کننده های مصنوعی حدود 40 سال است که به بازار عرضه شده است وانواع متفاوتی دارد.

وی افزود: از انواع این مواد شیرین کننده میتوان به ساخارین،آسه سولفام،سوکرالوز و سیکلامات اشاره کرد.

این متخصص تغذیه در ادامه گفت:استفاده از این محصولات برای افرادی است که می‌خواهند وزن کم کنند و یا در افراد مبتلا  به دیابت که می‌خواهند از بالا رفتن قند خون جلوگیری کنند٬ رایج است.

فرحبخش تصریح کرد: نوشابه های رژیمی جایگزین خوبی برای برای نوشابه های با قند طبیعی است چرا که قند مصنوعی موجود در این نوشیدنی هیچ ضرری برای افراد ندارد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مصرف این مواد برای خانم های باردار توصیه می شود.
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *