صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

رئیس سنای پاکستان: "اسلام‌آباد" خواستار صلح با هند است

۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴:۰۱
کد خبر: ۲۳۴۰۷۵
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
رئیس مجلس سنای پاکستان در دیدار با رئیس‌جمهور مالدیو با اشاره به تنش‌های اخیر این کشور با هند اظهارداشت که اسلام‌آباد خواستار صلح با دهلی‌نو است.
 به گزارش سرویس بین الملل به نقل از داون، رضا ربانی رئیس مجلس سنای پاکستان، در دیدار با عبدالله یمین عبدالقیوم رئیس‌جمهور مالدیو در ماله پایتخت این کشور گفت که اسلام‌آباد خواستار صلح در منطقه برای ثبات، آرامش و از بین بردن فقر در پاکستان است اما هند به حمایت از تروریسم دولتی در پاکستان ادامه می‌دهد.
 
در این دیدار، سردار ذوالفقار خان خوسه و نجم الحسن نمایندگان مجلس سنا و سفیر پاکستان در مالدیو نیز حضور داشتند.
 
ربانی با اشاره به دستگیری «کلبهوشن یادیاو» فرمانده دریایی هند در پاکستان اظهار داشت:  چنین اقداماتی از سوی دهلی‌نو نشان از طرح‌های توسعه‌طلبانه این کشور در منطقه است.
 
سرتاج عزیز مشاور امور بین‌الملل نخست‌وزیر پاکستان نیز پیش از این در واکنش به اظهارات وزیر دفاع هند مبنی بر به بن‌بست رسیدن مذاکرات دو کشور گفته بود که دولت هند هرگز گامی برای حسن نیت و آغاز مذاکره با پاکستان برنداشته است.
 
به گفته عیز، مقامات دهلی‌نو - اسلام‌آباد در 9 دسامبر سال گذشته میلادی تصمیم به آغاز گفت‌وگو گرفتند، اما به دلیل حمله به پایگاه نیروی هوایی هند در «پتهان کوت» این مذاکرات متوقف شد.
 
این در حالی است که تنش‌های اسلام‌آباد و دهلی‌نو در این اواخر افزایش یافته و دو کشور در کشمیر بارها با یکدیگر درگیر شده‌اند.
 
مقامات هندی در گذشته گفته بودند که دهلی‌نو درباره جامو و کشمیر با طرف پاکستانی وارد مذاکره نخواهد شد زیرا جامو و کشمیر جزئی از هند است و ارتباطی با پاکستان ندارد.
 
همچنین اخباری مبنی بر استقرار جنگنده‌های هندی در نزدیکی مرز پاکستان در پی کشته شدن 17 نظامی هند در حمله به مقر فرماندهی این کشور منتشر شده بود.
 
براساس گزارش سالانه موسسه تحقیقات بین المللی صلح استکهلم، از سال 2010 الی 2014 میلادی هند با 15 درصد، چین با 5 درصد، پاکستان 4 درصد، کره جنوبی 3 درصد و «سنگاپور» نیز 3 درصد واردات تسلیحات نظامی از کشورهای مختلف، بزرگترین خریداران آسیایی سلاح هستند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *