صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۹۴ درصد کمر دردها نیازمند انجام عمل جراحی نیست

۲۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۸:۰۱
کد خبر: ۲۳۳۴۳۹
عضو انجمن جراحان ستون فقرات ایران گفت: ۹۴درصد کمردردها با درمان های غیرجراحی نظیر آب درمانی، فیزیوتراپی،تغییر سبک زندگی و همچنین بستن کرست کمر قابل درمان است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، حمید بهتاش متخصص جراح استخوان و مفاصل در گفتگو با خبرگزاری سلامت بیان داشت: درد بالای لگن تا زیر دنده ها در قسمت پشت، کمر درد اطلاق می شود و البته علل بروز آن نا مشخص است و کمردرد غیرارگانیک نام می گیرد.

وی افزود: شاید حدود ۸۰ تا۸۵  درصد مردم در طول عمر کمر درد را تجربه کنند، در حالی که با انجام مقداری حرکات سبک فیزیوتراپی و آب درمانی بهبود می یابد.

متخصص جراح استخوان و مفاصل تأکید کرد: مهم ترین فاکتور در این امر تغییر سبک زندگی است، افرادی که زیاد می نشینند؛ به صورت مرتب خم و راست می شوند و وزنه های سنگین بلند می کنند در معرض ابتلا به کمر درد قرار دارند.

وی بیان داشت: استفاده از ورزش های مناسب نظیر آب درمانی، پیاده روی سبک بر سطح صاف و انجام حرکات ورزشی بدنسازی سبک تحت نظر فیزیوتراپیست بسیار کمک کننده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در ادامه تصریح کرد: حال آن که علل بروز کمردردهای عضوی بیشتر ناشی از دیسک کمر است. دیسک ها غضروف هایی هستند که میان مهره های کمر قرار دارند و عملکرد آنها مانند کمک فنر است؛ آب جذب و در برابر ضربه از کمر مراقبت می کنند، اما اگر شدت این ضربه ها زیاد باشد، ورزش انجام نشود و عضلات نتوانند در برابر بارگذاری های نرمال روزانه مانند برداشتن یک چمدان تحمل داشته باشند دیسک از جای خود بیرون خواهد زد و همان درد سیاتیک، درد دیسک و تنگی کانال حادث می شود.

به گفته فوق تخصص جراحی ستون فقرات، معمول درمان دیسک کمر غیرجراحی است؛ به طور کلی حدود ۹۴درصد کمردردها با درمان های غیر جراحی نظیر آب درمانی، فیزیوتراپی، بستن کرست کمر و همچنین تغییر سبک زندگی بهبود می یابند.

این ارتوپد متذکر شد: حدود ۳ تا ۷درصد کمردردها به جراحی نیاز پیدا می کنند، البته میان عوام به فرد دچار کمردرد بر عدم انجام عمل جراحی تأکید می شود، در حالی که در صورت نیاز برای پیشگیری از ایجاد تبعات جدی برای بیمار باید عمل جراحی انجام شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *