همه دستگاهها باید در امر پیشگیری از جرایم همکاری کنند/ الکترونیکی شدن ابلاغ ها گام بلندی در کاهش اطاله دادرسی است
حجت السلام حمیدی گفت: قوه قضاییه مکلف به مدیریت امر پیشگیری بوده و همه دستگاه ها و نهاد های اجرایی غیر قضایی باید در این امر تعامل و همکاری داشته باشند.
رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان ادامه داد: اگر قوه قضاییه مسئولیتش را در جامعه به خوبی انجام دهد بسیاری از کجی ها، نارسایها و کاستی های سایر دستگاه ها به دلیل بعد نظارتی قوه قضاییه بر روی سایر دستگاه ها و نهادها جبران می شود.
وی با اشاره به حساسیت کار قضات، افزود: قضات در دستگاه قضا جایگاه بلند و مسئولیت های زیادی دارند و باید به سمتی پیش بروند تا عدالت را به معنای واقعی در جامعه پیاده کنند.
وی با بیان اینکه قوه قضایه مکلف است در راستای برقراری عدالت تلاش کند، بیان کرد: این کار اساسی در قوه قضاییه بر عهده قضات است چرا چون اجرای عدالت از قلم آنها جاری می شود.
حجت السلام حمیدی با اشاره به افزایش12 درصدی ورودی پرونده ها در سال گذشته به دستگاه قضا، خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین چالش های قوه قضاییه افزایش اسیب های اجتماعی و جرایم در جامعه است و این افزایش برای یک جامعه اسلامی زیبنده نیست و باید این جرایم در جامعه ریشه یابی و اسیب شناسی شوند.
وی با اشاره به تاسیس معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در استان بیان کرد: این معاونت در سدد شناسایی آسیب های جامعه است و با توجه به کمبود امکانات و نیرو در این زمینه آن طور که باید نمیشود دستورالعملها و نتایج تحقیقات را اجرایی کرد.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و مکلف دانستن همه دستگاه ها به همکاری در امر پیشگیری از وقوع ،بیان کرد: قوه قضاییه مکلف به مدیریت امر پیشگیری بوده و همه دستگاه ها و نهاد های اجرایی غیر قضایی باید در این امر تعامل و همکاری داشته باشند.
رئیس کل دادگستری استان در پایان گفت: اطاله دادرسی امروزه یکی از دغدغههای بزرگ قوه قضاییه است و الکترونیکی شدن ابلاغ ها میتواند گام بلندی در کاهش اطاله دادرسی باشد و این طرح به عنوان پایلوت در 3 استان کشور در حال اجرا است.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *