صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نخست وزیر هند: "هند و چین" نباید در مورد تروریسم اختلاف داشته باشند

۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴:۳۱
کد خبر: ۲۳۲۶۷۸
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
نارندا مودی نخست وزیر هند روز شنبه در دیدار با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین اعلام کرد که هند و چین نباید در مورد تروریسم اختلاف داشته باشند.
 به گزارش سرویس بین الملل  نخست وزیر هند در حاشیه اجلاس سالانه پنج قدرت نوظهور اقتصادی(بریکس) در گوا گفت: چین و هند هر دو قربانی تروریسم بوده اند و این مساله یک چالش بزرگ در منطقه است؛ هیچ کشوری مقابل تروریسم مصون نیست. هند و چین باید همکاری های خود را برای مقابله با تروریسم افزایش دهند.

شی جین پینگ رئیس جمهوری چین نیز در سخنان خود اعلام کرد: هر دو کشور باید همکاری ها و مذاکرات امنیتی خود را افزایش دهند؛ اشتراک های میان هند و چین از اختلاف های دو کشور بیشتر است.

ویکاس سواراپ سخنگوی وزارت امور خارجه هند در ارتباط با دیدار مودی با جین پینگ رئیس جمهوری چین اظهارکرد: رهبران هند و چین در دیدار دو جانبه خود در مورد مساله تروریسم گفت و گو کردند و برای افزایش همکاری ها در مبارزه با تروریسم به توافق رسیدند.

وی افزود: در این دیدار نخست وزیر هند در مورد مسائل گوناگون از جمله عضویت هند در گروه تامین کنندگان هسته ای و حمایت از تحریم مسعود اظهر رهبر گروه تروریستی جیش محمد در سازمان ملل با رئیس جمهوری چین گفت و گو کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه هند افزود: هند به مذاکرات خود با چین در مورد مساله تحریم «مسعود اظهر» رهبر گروه تروریستی جیش محمد ادامه می دهد و انتظار دارد چین به صورت منطقی با این مساله برخورد کند؛ چین کاملا از نگرانی های هند در این زمینه آگاه است.

چین تا کنون دو بار با طرح این استدلال که مدارک کافی و واقعی علیه مسعود اظهر وجود ندارد، با قرار گرفتن نام او در فهرست تروریستی سازمان ملل، مخالفت کرده است.

هند گروه تروریستی جیش محمد را مسئول حملات تروریستی علیه پایگاه های نیروی هوایی هند در پتان کت و اوری می داند.

در حمله به پایگاه نیروی هوایی هند در پتان کت که در ماه ژانویه سال جاری اتفاق افتاد، 7 نیروی نظامی هند و 4 شبه نظامی کشته شدند.

همچنین در حمله تروریستی به پایگاه ارتش در شهر اوری واقع در ایالت جامو و کشمیر 19 نیروی نظامی هند کشته شدند.

پکن همچنین تلاش های هند برای عضویت در گروه تامین کنندگان هسته ای را با تکیه بر این دلیل که دهلی نو پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای را امضا نکرده است، ناکام گذاشته است.
گروه تامین کنندگان هسته ای با هدف کنترل صادرات مواد هسته ای و منع گسترش سلاح های هسته ای تشکیل شده است.

عضویت در این گروه به هند کمک می کند تا به طور قابل توجهی بخش هسته ای خود را گسترش دهد.

نشست بریکس از امروز(شنبه) به مدت دو روز با حضور رهبران 10 کشور از جمله برزیل، روسیه، چین، آفریقای جنوبی، هند، بنگلادش، نپال، بوتان، سریلانکا و تایلند در گوا در حال برگزاری است.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *