گویاترین پیام عملی سالار شهیدان در روز عاشورا درس نماز است
حجت الاسلام والمسلمین مظفری گفت: گویاترین پیام عملی سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در واقعه عاشورا، هم برای دشمن و هم برای آیندگان درس نماز بود.
مظفری در شب تاسوعای حسینی در جمع مددجویان ضمن تاکید بر اهمیت اقامه نماز و تاثیر آن بر قرارگرفتن انسان ها در مسیر درست زندگی افزود: گویاترین پیام عملی سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در واقعه عاشورا، هم برای دشمن و هم برای آیندگان درس نماز بود. در واقعه کربلا در حالی که حضرت و فرزندانشان تشنه لب بودند سرور و سالار شهیدان تمام سختی ها و جورهایی را که به ناحق به آنها روا می شد را به جان خریدند و برای احیای دین با دلاور مردی و با شجاعت بی بدیل مقابل دشمنان اسلام ایستادند.
وی ادامه داد: ایشان در واقعه کربلا تنها برای اقامه نماز و انجام نیایش و مناجات از دشمن یک شب مهلت خواست تا قبل از شهادت خود با راز و نیاز به خداوند سبحان نزدیک تر شود . از همین درخواست حضرت اباعبدا... الحسین (ع) می توان به اهمیت نماز، دعا ، نیایش و تلاوت قرآن پی برد . به واقع یکی از بی نظیرترین صحنه های عاشورا ، نمازی است که حضرت امام حسین (ع) در ظهر عاشورا ، در مقابل تیرها ، نیزه ها و محاصره ی دشمنان به پا داشت . بدون شک اقامه نماز ظهر عاشورا توسط امام حسین (ع) در حساسترین و بحرانی ترین لحظات زندگی شان ، حکایت از اهمیت و توجه به فریضه نماز دارد .
دادستان مرکز استان زنجان گفت: به یقین یکی از علل و عوامل اصلی که باعث می شود انسان ها در زندگی با مشکلات متعدد روبرو شوند می توان بی توجهی و یا سهل انگاری در اقامه نماز دانست اگر انسان اهل نماز باشد به گمراهی کشیده شدن او بسیار بعید به نظر می رسد خداوند کریم در قرآن می فرمایند:« نماز انسان را از فحشاء و منکرات باز می دارد» .
وی تصریح کرد: اینکه انسان وضو می گیرد و مسح می کند یعنی اینکه خدواندا من می خواهم فکرم را از پلیدیها و معصیت دورنگه دارم. یقیناً کسی که نماز می خواند و به اهمیت انجام این فریضه واقف است خدا را ناظر بر رفتار خود می بیند و به هنگام گناه از خداوند سبحان حیاء و شرم دارد .
دادستان مرکز استان زنجان افزود: در اهمیت و جایگاه اقامه نماز اول وقت همین بس که پیامبر اکرم (ص) می فرمایند «نماز نور چشم من است» و اولین امری که از سوی خداوند سبحان برای کلیه ی انبیاء در نظر گرفته شد برپایی نماز بود.
مظفری خطاب به مددجویان خاطر نشان کرد بهترین و راحترین راه تقرب به خداوند سبحان برپایی و اقامه نماز است و اولین چیزی که در قیامت نیز از ما سوال خواهد شد همین نماز خواهد بود . پس چه نیکوست که از فرصتی که در این محیط ایجاد شده است به نحو احسن و در مسیر تقرب هر چه بیشتر به پروردگار سبحان استفاده کنید . پیامبر اکرم (ص) می فرمایند نماز ستون دین است. چرا؟ چون قبولی همه اعمال ما در قیامت بستگی به پذیرش آن دارد و همانگونه که اگر خیمه ستون نداشته باشد هرگز پا بر جا نمی ماند مسلمانی که نماز نخواند و یا به نماز اهمیت ندهد اسلام و مسلمانی او مانند خیمه ی بی ستون است.
مظفری با تشریح واقعه سوزناک عاشورا یاد آور شد: در واقعه کربلا آقا امام حسین (ع) با شجاعت و با صدای رسا می فرمایند من آماده ام در راه خدا جان فدا کنم ولی ذلت نپذیرم ایشان در مقابل زورگویی و ظلم و ستم لشکر کفر می فرمایند : هیهات مناالذله (ذلت و خواری به مراتب از ما (اهل بیت) دور است) ولی همین حضرت در واقعه کربلا خطاب به برادرشان حضرت عباس (ع) می فرمایند : برادر برو و امشب را از دشمن برای من مهلت بگیر . چرا؟ علت و فلسفه ی مهلت خواهی امام حسین (ع) چه بود ؟ آیا بخاطر زنده ماندن بود ؟ خیر امام حسین (ع) در ادامه کلامش درمهلت خواهی می فرماید : مهلت بگیر تا نماز بخوانیم و به دعا و استغفار و تلاوت قرآن بپردازیم . یعنی امام می خواهد به ما بفهماند که برای صحبت کردن با خداوند سبحان می ارزد که انسان از دشمن هم مهلت بگیرد . ما باید در زندگی خود حسین وار زندگی کنیم و ایشان را الگو و اسوه خود قرار دهیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *