اختصاص ۷۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای حمایت از کودکان دچار سوء تغذیه
وی با بیان اینکه سرانه ماهانه هر کودک مبتلا به سوء تغذیه در سال ۹۴ مبلغ ۶۹ هزار تومان بوده است، در مورد نحوه شناسایی این کودکان افزود: پس از انجام تن سنجی کودکان توسط مراکز بهداشتی و درمانی دانشگاه ها، کودکان دچار سوء تغذیه به کمیته امداد معرفی و سبد غذایی مورد نظر کارشناسان تغذیه توسط این نهاد تهیه می شود.
رحیمی با بیان اینکه آموزش های لازم هم در کنار سبد غذایی به مادران این کودکان ارائه می شود، خاطرنشان کرد: پس از پایان یک دوره ۶ ماهه، مجدداً کودکان مورد تن سنجش توسط مراکز بهداشتی درمانی دانشگاه ها قرار می گیرند.
مدیرکل بهداشت، درمان و امور بیمه های کمیته امداد در مورد وضعیت آماری این کودکان از لحاظ منطقه جغرافیایی، جنسیت و نوع حمایت از آنان یادآور شد: ۳۱ درصد این کودکان در شهرها و ۶۹ درصد در مناطق روستایی زندگی می کنند که ۸۵ درصد غیرمددجو و در عین حال واجد دریافت سبد غذایی از نظر معیشتی هستند. این در حالی است که ۵۳ درصد آنان را دختران و ۴۷ درصد را پسران تشکیل می دهند و از نظر حمایتی ۱۵ درصد آنها تحت پوشش کمیته امداد قرار دارند و بیشتر این افراد در مناطق محروم کشور زندگی می کنند.
وی با بیان اینکه این برنامه کاملاً بر اساس اصول علمی و با هماهنگی کامل بین بخشی اجرا شده است و نشان از بهبود وضعیت تغذیه کودکان دارد، اظهار کرد: بر اساس درخواست نهاد ریاست جمهوری مقرر شد این طرح در کل کشور اجرا شود و با پیگیری های انجام شده هم اکنون این طرح دارای ردیف بودجه ای مشخص در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور است.
رحیمی در پایان خواستار
تعامل و همکاری گسترده تر تمام دستگاه های اجرایی ذیربط برای رفع مشکل سوء تغذیه کودکان
زیر ۶ سال کشور شد و تاکید کرد: کمیته امداد در یک حرکت اجتماعی و انسان دوستانه، جمعی
از خیران، ورزشکاران و هنرمندان سایت همسفره را با مدیریت این نهاد برای جلب مشارکت خیران و تهیه سبد غذایی کودکان
نیازمند مبتلا به سوء تغذیه ایجاد کرده است.
انتهای پیام/