صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هدف اصلی بسیاری از شبکه‌های مجازی پایین آوردن اعتقادات و باورهای مردم است

۲۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۳:۴۵:۰۱
کد خبر: ۲۳۲۰۲۱
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
گروسی گفت: بسیاری از شبکه‌های مجازی در قالب برنامه‌های مختلف به صورت کاملا نرم بی‌احترامی به والدین، کوچک‌شمردن واجبات دینی، از بین بردن قبح گناه، رابطه نامشروع بین پسر و دختر و برداشتن احترام در بین خانواده‌ها را ترویج می‌دهند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، علی اکبر گروسی رئیس کل دادگستری کل استان کردستان گفت: جنس تهدیدهای امروز دشمنان علیه ایران با گذشته فرق می‌کند، از این رو برای مقابله با این تهدیدات باید با برنامه‌ریزی درست و تعامل بیش از پیش به منظور جلوگیری از موازی کاری حرکت کنیم.

وی به تهدیدات شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای اشاره کرد و گفت: اساس و هدف اصلی بسیاری از شبکه‌های مجازی پایین آوردن اعتقادات و ارزش‌ها و باورها مردم ایران است.

به گفته رئیس کل دادگستری کردستان، این شبکه‌ها در قالب برنامه‌های مختلفی به صورت کاملا نرم بی‌احترامی به والدین، کوچک‌شمردن واجبات دین، از بین بردن قبح گناه، رابطه نامشروع بین پسر و دختر و برداشتن احترام در بین خانواده‌ها را ترویج می‌دهند.

گروسی صیانت از حریم خانواده را امری ضروری در برهه کنونی دانست و خاطرنشان کرد: گوشزد کردن تهدیداتی که در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی به نوعی جامعه و بخصوص جوانان را تهدید می‌کند، به مردم برای جلوگیری از به دام افتادن آنها در این فضاهای غبارآلود ضروری است.

معاون دستگاه‌های نظامی و قضایی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کردستان افزود: فضای مجازی در کنار فرصت‌های خوبی که برای اطلاع‌یابی از رویدادهای روز و مطالعه دارد، تهدیدات بی‌شماری نیز دارد که بهره‌برداری نادرست از آن نگران‌کننده است.

وی تصریح کرد : اگر تمامی کشورها در تحریم ایران متحد بودند، اما فضای مجازی و امکانات استفاده از آن تحریم نشد، چون می‌خواهند با این روش‌ها پایه‌های ارزشی جامعه ایرانی را سست کنند.

این مقام قضایی در ادامه با اشاره به فعالیت 10 شورای امر به معروف با 103 عضو در مجتمع‌های قضایی سطح استان خاطرنشان کرد: در شهرک مسکونی انتظامی 3 شورا با 31 عضو، یگان انتظامی 3 شورا با 26 عضو، دادسرای انتظامی 2 شورا با 17 نفر عضو، لشکر 3 شورا با 26 نفر عضو، یگان سپاه 2 شورا با 22 نفر عضو و در شهرک‌های کاظمی و ورمقانی نیز 2 شورا با 19 نفر عضو در سطح استان فعالیت می‌کنند.

گروسی با بیان اینکه معاونت سازمان‌های نظامی و قضائی ستاد امر به معروف و نهی از منکر تمام تلاش خود را برای انجام وظایف محوله بکار می‌گیرد و از ظرفیت‌های قانونی نیز برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی استفاده می‌کند، تصریح کرد: نشست‌های فصلی با ضابطین و ناصحین امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری دوره‌های آموزشی برای تمام اعضای شوراها، همکاری لازم با دیگر معاونت‌های ستاد احیا و اجرای طرح تذکر لسانی از جمله اقدامات و برنامه‌های این معاونت در طول سال است.

رئیس کل دادگستری کردستان خاطرنشان کرد: این معاونت بر مبنای برنامه عملکردی که ستاد استانی در اختیار آن قرار داده، حرکت می‌کند و اقدامات خوبی در زمینه توسعه و احیای این فریضتین الهی انجام داده است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *