صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چین و غرب ۱۵۰۰ سال قبل از سفر مارکو پولو با همدیگر ارتباط داشته‌اند

۲۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۳:۲۶:۰۱
کد خبر: ۲۳۱۹۰۰
یافته‌های جدید نشان می‌دهد ارتباط میان چین و غرب ۱۵۰۰ سال قبل از آنکه مارکو پولو، جهانگرد مشهور، به چین سفر کند، برقرار بوده است.
به گزارش گروه فضای مجازی ، آنا به نقل از BBC نوشت: باستان‌شناسان می‌گویند که ممکن است چینی‌ها رسم قرار دادن جنگجویان لشکر سفالین را که در مقبره اولین امپراتور چین در نزدیکی شهر «شی‌آن» پیدا شده‌اند، از یونان باستان گرفته باشند.

این باستان‌شناسان می‌گویند که صنعتگران یونان باستان ممکن است در سه قرن قبل از میلاد در چین به آموزش سفالگران چینی‌ها مشغول بوده باشند. معمولا از سفر قرن سیزدهم مارکو پولو به چین به عنوان اولین سفر یک اروپایی به چین یاد می‌شود.

لی شوژن، باستان‌شناس ارشد موزه آرامگاه امپراتور شی هوانگ (اولین امپراتور چین)، می‌گوید: «ما اکنون اسنادی داریم که نشان‌دهنده تماس نزدیک میان اولین امپراتور جین و غرب پیش از گشایش جاده ابریشم است. این بسیار پیش‌تر از زمانی است که تا کنون تصور می‌کردیم».

تحقیق دیگری نشان می‌دهد که DNA میتوکندریایی خاص اروپایی در محل‌هایی در سین‌کیانگ، غرب‌ترین استان چین یافت شده است که ممکن است به این معنا باشد که غربی‌ها پیش از اولین امپراتور چین و در زمان فرمانروایی او در این محل ساکن شده‌اند و در آنجا زندگی کرده‌اند و مرده باشند.

در سال ۱۹۷۴، کشاورزان چینی نزدیک به 8000 جنگجوی سفالی را در نزدیکی مقبره امپراتور شی هوانگ، اولین امپراتور چین یافتند. سنت ساخت مجسمه‌هایی در این ابعاد در چین تا پیش از ساخت مقبره این امپراتور چین وجود نداشت. مجسمه‌های قبلی همگی در ابعادی کوچک‌تر به ارتفاع ۲۰ سانتی‌متر بودند.

دکتر شوژن در توضیح این تغییر در ابعاد مجسمه و مهارت ساخت آن می‌گوید چینی‌ها احتمالا تحت تاثیر جایی خارج از چین قرار گرفته بودند.

او می‌گوید: «ما فکر می‌کنیم که ارتش سفالی و مجسمه‌های مفرغی که در محل پیدا شدند، تحت تاثیر مجسمه‌سازی و هنر یونان باستان قرار داشتند».

پروفسور لوکاس نیکل، از دانشگاه وین، می‌گوید: «مجسمه‌های اکروبات‌بازهای سیرک که اخیرا در محل مقبره اولین امپراتور چین پیدا شدند، چنین فرضیه‌ای را تقویت می‌کند».

او بر این باور است که اولین امپراتور چین تحت تاثیر مجسمه‌های یونانی در آسیای مرکزی بوده است که پس از مرگ اسکندر مقدونی ساخته شدند.

پروفسور نیکل می‌افزاید: «می‌توانم تصور کنم که یک مجسمه‌ساز یونانی به محلی‌ها آموزش می‌داد».

از دیگر کشفیات جدید این است که مقبره اولین امپراتور چین بزرگ‌تر از آن چیزی است که قبلا تصور می‌شد. این مقبره و محوطه اطراف آن ۲۰۰ بار بزرگ‌تر از دره پادشاهان مصر (گورستان فراعنه) است.

در این مکان بقایای اجساد مثله شده زنانی که در حرمسرای اولین امپراتور چین بودند و جمجمه مردی پیدا شده است که یک پیکان در آن فرو رفته بود.

این جمجمه احتمالا به پسر بزرگ اولین امپراتور چین تعلیق داشته است که گفته می‌شود در کشمکش‌های داخلی پس از مرگ پدرش بر سر تصاحب قدرت کشته شده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *