صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پرداخت مالیات بر ارزش افزوده دلیل افزایش قیمت تمام شده/بازار در دست محصولات وارداتی

۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۱۵۵۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان گفت: تورم سالیانه و مالیات بر ارزش افزوده در هر مرحله از تولید باعث افزایش قیمت تمام شده و شکست در رقابت با محصولات مشابه وارداتی و یا قاچاق می شود.
جواد درودیان خبرنگار گروه اقتصاد، در خصوص شرایط حال حاضر تولیدکنندگان گفت: تولیدکنندگان به دلیل واردات و یا قاچاق کالا رو به اضمحلال حرکت می کند و تولیدکنندگانی که در سال های قبل با ظرفیت بالای 90 درصد مشغول به کار بوده اند هم اکنون با توانی کمتر از 20 درصد فعالیت می کنند و بنگاه های کوچک از فعالیت بازمانده و کارگرانشان بیکار شده اند.

وی در ادامه افزود: صحبت ها از مبارزه با قاچاق بارها صورت گرفته است ولی با این حال همچنان کانتینرهای پیراهن از کشورهای ترکیه و چین وارد کشور می شود و در نهایت برخوردها به صورت جزئی با فروشندگان صورت می گیرد.
 
درودیان تصریح کرد: علاوه بر قاچاق ما شاهد واردات رسمی پیراهن از کشورهای مختلف هستیم که سهم قابل توجهی از بازار را به خود اختصاص داده اند.

رئیس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان در خصوص استقبال از پیراهن های وارداتی در مقایسه با تولید داخل گفت: به دلیل تفاوت قیمت معنادار پیراهن های وارداتی و قاچاق در مقایسه با قیمت تمام شده پیراهن های داخلی شاهد فروش این اجناس در بازار هستیم.

وی دلیل بالا بودن قیمت تمام شده در تولیدات داخلی را تورم سالیانه و پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در هر مرحله از تولید دانست و گفت: پرداخت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده در هر مرحله از تولید باعث افزایش قیمت تمام شده و مانع رقابت با دیگراجناس می شود.

درودیان در پایان با بازار پیراهن مشکی در روزهای گذشته اشاره و بیان کرد: تولیدکنندگان پیراهن مشکی با سود کم نیز حاضر به فروش پیراهن های تولیدی خود در دهه محرم بودند.
 
انتهای پیام/


نظرات بینندگان
رضا
|
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۲
سلام وقتى كالايي از كارخانه يا هر محل توليد ديگر خارج ميشود ٩ درصد ماليات ارزش افزوده به ان اضافه ميشود و در مرحله بعدى فروش بايد ٩ درصد تفاوت خريد و فروش اخذ شود ولى مجدداً ٩ درصد كل قيمت محاسبه ميشود به اين صورت فقط در دو مرحله حدود ٢٠ درصد به قيمت كالا اضافه ميشود. به نظر ميرسه اشكال اجرايي در قانون ارزش افزوده هست كه بايد اصلاح شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *