صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عاشورا درس آزادگی، بصیرت و معرفت به بشریت آموخت

۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۵۵:۴۷
کد خبر: ۲۳۱۴۹۹
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه پیامِ«هیهات من الذله» درسی برای تمام ملت هاست، گفت: عاشورا یک واقعه حماسی- معنوی عظیم است که سیدالشهدا در آن درس آزادگی، بصیرت و معرفت را به بشریت آموخت.
به گزارش گروه سیاسی به نقل از آستان قدس رضوی؛ در شب عاشورای حسینی در حالی که تمامی اماکن متبرکه و صحن های حرم مطهر رضوی مملو از جمعیت عزادار شده است، با مرثیه سرایی و سوگواری ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) دل هزاران زائر و مجاور بارگاه قدسی به یاد غربت سید الشهدا(ع) لرزیده و گوش دلها نغمه 'هل من ناصر ینصرنی' را بلندتر از همیشه شنیده است.
سوگواری برای شهادت حضرت اباعبد الله (ع) در حرم مطهر رضوی با مراسم قرائت زیارت عاشورا همراه شده و در ادامه ذاکران و مداحان خاندان عصمت و طهارت به روضه خوانی و سینه زنی پرداختند.
در ادامه این برنامه آیت الله رئیسی، تولیت آستان قدس رضوی پیرامون فلسفه عاشورا به ایراد سخنرانی پرداخت و گفت: قبل از عاشورا از حضرت آدم تا خاتم النبیین(ص) و همچنین ائمه هدی(ع) به واقعه کربلا اشاره داشته و امام علی(ع) در حدیثی ضمن اشاره به زمین کربلا فرموده اند: این جا زمینی است که فرزندم حسین(ع) شهید شده و سرها به نیز می رود.
وی از عاشورا به عنوان یک برنامه جامع برای هدایت بشری یاد و اظهار کرد: اصحاب امام حسین(ع) در یاری ایشان هر آنچه که غیر خدا بود را کنار گذاشتند، لذا وقتی سید الشهدا(ع) وفاداری و معرفت یارنشان را مشاهده کرد گوشه ای از بهشت و مقام آن ها را نشان داد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری هدف امام حسین(ع) را امر به معروف و نهی از منکر معرفی و اعلام کرد: سید الشهدا(ع) در تابلویی به عظمت عاشورا به تمام ملت ها درس آزادگی و معرفت داد .
وی ادامه داد: اکنون غیر از شیعیان، چون مسیحیان، اهل تسنن و دیگر مذاهب و ادیان نیز به امام حسین(ع) ارادت دارند زیرا ابا عبد الله(ع) به عنوان حجت الهی، نگاهش به تمام عالم، نگاه هدایت است.
آیت الله رئیسی افزود: امام حسین(ع) در شب و روز عاشورا به دنبال هدایت دشمن بود؛ حتی در آخرین لحظات شهادتشان به موعظه و نصیحیت کردن شمر پرداخت.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *