صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

آتش نشان دلاور در حين عمليات نجات به مقام رفيع شهادت نائل شد

۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۹:۱۷:۳۹
کد خبر: ۲۳۱۲۵۹
بدين وسيله به اطلاع ميرساند در شب تاسوعای حسينی آتش نشان دلاور مهدی حاجی پور در حين عمليات نجات به مقام رفيع شهادت نائل شد.
به گزارش گروه جامعه ، کانال تلگرامی سخنگوی شهرداری تهران در ارتباط با آتش نشان دلاور مهدی حاجی پور نوشت:

بسمه تعالی
انا لله و انا اليه راجعون

بدين وسيله به اطلاع ميرساند در شب تاسوعای حسينی آتش نشان دلاور مهدی حاجی پور در حين عمليات نجات به مقام رفيع شهادت نائل شد.

در رابطه با اين حادثه موارد ذيل جهت اطلاع خبرنگاران و اعضای محترم كانال سخنگو به استحضار ميرسد:

١. بدنبال رويت تغييراتی در سطح معبر ميدان قيام در تاريخ ١٧ مهرماه و انجام عمليات ايمن سازيی اوليه با هدف جستجوی علت تغييرات قابل مشاهده در سطح ، عمليات تكميلی شناسايی آغاز شد.
 
٢. در حين عمليات شناسايی  حفره ديگری ناشی از اب شستگی رويت شد كه در حين عمليات يكی از كارگران فعال در محل به داخل اين حفره سقوط كرد.

٣. بدنبال وقوع حادثه تيم  اتش نشاني به فاصله ٤ دقيقه در محل حاضر و عمليات نجات را اغاز كردند كه به دليل ناپايداری خاك و ريزش مجدد اقای مهدی حاجي پور نيروی نجات اتش نشان دچار حادثه شد و پس از انتقال به بيمارستان متاسفانه به شهادت رسيد.

٤. محل حفره در ضلع شرقی ميدان قيام واقع شده و ارتباطی با تونل مترو ندارد . عمليات عمرانيی تونل خط ٧ مترو ٢ سال قبل توسط دستگاه تی بی ام انجام شده  و هيچگونه عمليات عمرانی در اين محدوده انجام نشده است.

٥. در محل حادثه تا به حال دو حفره ناشی از اب شستگی رويت شده كه زير سطح اسفالت و دارای فاصله از تونل مترو بوده است. فاصله تونل مترو از سطح بيش از ١٨ متر  است. 

٦. در حال حاضر عمليات نجات برای يافتن كارگر حادثه ديده ادامه دارد.



نظرات بینندگان
آتش نشانم
|
|
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۰
مدافعان شهر چه کسانی هستند؟ نبرد آتش و آتش نشان... ایا تاکنون به این فکر کرده اید که یک اتش نشان باید به چند حرفه و فن و شغل مسلط باشد!؟ در مواجه با انواع حریق و حوادث آن هم در زمان خطر و بحران باید یک اتش نشان مانند یک راننده فوق حرفه ای، یک ورزشکار حرفه ای، یک شیمی دان، روانشناس، قفل ساز، جوشکار، نجار، برش کار، پزشک اورژانس، یک بنا، مهندس نقشه کشی، برق کار، لوله کش آب و گاز، تعمیرکار آسانسور و بالابر، جواهرساز، مکانیک و ... عمل کند و نقش اصلی خود را ایفا کند. عوارض ناشی از صدای زنگ حریق، غیرقابل پیش بینی بودن حوادث و حریق، استرس و بار روانی ناشی از مسئولیت رسیدن خودروهای سنگین به محل حریق و حوادث در اسرع زمان (زیر 3 دقیقه)، ترافیک، حمل تجهیزات فردی سنگین و تجهیزات اطفایی در شرایط فوق بحرانی، احتمال سقوط، برق گرفتگی، زیر اوار ماندن، مجروح شدن، تصادف در محل حادثه، کاهش آب و املاح ضروری بدن، آسیب های گرمایی، استشمام دودهای سمی و انفجار، گوشه ای از مخاطراتی است که جان این آتش نشانان را به خطر می اندازد. حال این سوال را از مسئولین باید پرسید که آیا عملیات مورد نظر سخت و عواقب آن زیان آور نیست!؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *