صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

اظهارات مقام پاکستانی تایید مداخله "اسلام‌آباد" در افغانستان و تهدید برای آمریکاست

۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۴:۰۸
کد خبر: ۲۳۰۸۳۳
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
نماینده سنای افغانستان در واکنش به اظهارات سناتور پاکستانی مبنی بر گره خوردن صلح افغانستان با صلح در کشمیر گفت که این مسئله نشانه دخالت اسلام‌آباد در مسائل افغانستان و هشداری برای آمریکاست.
به گزارش سرویس بین الملل برخی سناتورهای افغان، اظهارات نماینده نخست وزیر پاکستان مبنی بر گره خوردن صلح افغانستان با صلح در کشمیر را محکوم کردند.
 
این نمایندگان اعلام کردند که اظهارات مقامات اسلام‌آباد نشان از مداخله این کشور در نظام سیاسی افغانستان و هشداری برای آمریکاست که اگر با آنها همکاری نکنند، پاکستان می‌توانند دولت تحت حمایت واشنگتن را ساقط کند.
 
صفی الله هاشمی نماینده سنای افغانستان گفت که اظهارات عضو سنای پاکستان بدین معناست که اسلام‌آباد چنان در درون دولت افغانستان نفوذ دارد که می‌تواند هر حادثه‌ای ناگواری را در این کشور ایجاد کند.
 
هاشمی افزود: این اظهارات در حقیقت هشدار به آمریکاست و قدرت‌نمایی پاکستان در افغانستان را نشان می‌دهد.
 
فضل الهادی مسلمیار رئیس مجلس سناس افغانستان نیز گفت که ارتباط دادن صلح افغانستان به حل مسئله کشمیر جهل پاکستان است و هیچ ارتباطی با افغانستان ندارد.
 
مسلمیار افزود: از دشمن طمع صلح داشتن نادانی است اما دنیا متوجه است که پاکستان چه کارهایی را در حق مردم افغانستان انجام می‌دهد.
 
انارکلی هنریار تنها نماینده اقلیت هندو در مجلس سنای افغانستان نیز در واکنش به اظهارات اخیر مشاهد حسین عضو مجلس سنای پاکستان و نماینده ویژه نخست وزیر این کشور گفت که این گفته‌ها، مداخله صریح در امور سیاست داخلی و خارجی افغانستان است و موضوع کشمیر هیچ ربطی به موضوع صلح در افغانستان ندارد.
 
هنریار افزود: هرچند مداخلات پاکستان در امور افغانستان واضح است اما این اظهارات باز هم اعتراف مقامات پاکستانی را در دخالت در امور افغانستان نشان می‌دهد.
 
به باور برخی آگاهان، این اظهارات مقامات پاکستانی در تلاش برای دور نگهداشتن افغانستان از هند است زیرا اسلام آباد به شدت از این رابطه دوستانه میان کابل و دهلی نو رنج می‌برد.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *