فعالیت ۲۴ ساعته دایره گذرنامه عراق در اربعین/ جانمایی مواکب شلمچه
دبیر ستاد اربعین سازمان منطقه آزاد اروند از توافق با عراق برای ۲۴ ساعته شدن فعالیت دایره صدور گذرنامه (ویزا) این کشور خبر داد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر؛ سید علی موسوی با اشاره به نشست امروز نمایندگان سازمان منطقه آزاد اروند، نماینده استاندار، سرکنسول جمهوری اسلامی در بصره، فرماندار خرمشهر و برخی دیگر از مسئولان محلی با مسئولان مرزی عراق در مرز شلمچه اظهار کرد: در این نشست آخرین هماهنگی ها و بررسی از وضعیت خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و البته تعهداتی را نیز در پی داشت.
وی، موضوع طرح درخواست های طرفین را یادآور شد و افزود: قرار شد تا در اسرع وقت موارد درخواستی پیگیری و رفع شود.
دبیر ستاد اربعین سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: در این نشست مقرر شد تا به منظور جلوگیری از ازدحام زائران در دریافت ویزا، اداره گذرنامه عراق در ایام اوج تردد زائران اربعین به طور ۲۴ ساعته خدمات رسانی کنند تا حتی برای ساعتی توقفی در خدمات رسانی به زائران وجود نداشته باشد.
موسوی با اشاره به کمبودهای مطرح شده از سوی طرف عراقی و درخواست برای تامین این کمبودها عنوان کرد: در بازدید میدانی که به اتفاق مسئولان دو طرف از مسیر ورودی شلمچه تا بخش غربی خروجی داشتیم، برای ایجاد و استقرار سه گیت در این مسیر توافق شد.
وی همچنین پیگیری سریع رفع مشکلات در زمینه آب، برق، امکانات رفاهی و خدماتی به زائران را نیز یادآور شد و گفت: رعایت قانون و مقررات کشور عراق، نظم و انضباط و در دست داشتن ویزا از سوی زائران از جمله درخواست ها و تاکیدات طرف عراقی بود.
موسوی از افزوده شدن ۵۰ هکتار زمین دیگر در ورودی شلمچه برای افزوده شدن به ظرفیت پارکینگ در سال گذشته اضافه کرد: مقرر شد تا در زمینه راه اندازی مراکز بهداشتی و درمانی سیار، انجام تنظیفات و ارائه خدمات امدادی در قسمت شلمچه در خاک عراق با استقرار تعدادی از نیروهای امدادی هلال احمر و اورژانس و پاکبانان شهرداری نسبت به این امر اقدام کنیم.
وی ادامه داد: همچنین مقرر شد تا دو استان آذربایجان غربی و شرقی نیز با استقرار در مرز شلمچه در خاک عراق به طور روزانه کار عرضه سه وعده غذای گرم مورد نیاز به زائران را به انجام برسانند.
دبیر ستاد اربعین سازمان منطقه آزاد اروند با اشاره به تاکید طرفین بر پیگیری و رفع مشکلات تصریح کرد: علاوه بر سه درمانگاهی که در مرز شلمچه در خاک خود داریم، قرار شد تا تعدادی از نیروهای متخصص اورژانس به همراه آمبولانس ضمن استقرار در مراکز درمانی سیار نسبت به ارائه خدمات به زائران در مرز شلمپه در خاک عراق اقدام کنند.
موسوی در پایان یادآور شد: همچنین در بازدید میدانی که از منطقه شلمچه انجام شد موضوع جانمایی مواکب برای هر شهر و استان مشخص شد، پیش بینی می شود خدمات رسانی امسال بهتر و بیشتر از سال گذشته باشد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *