صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

"وزیر کشور هند": به هرگونه حمله با تمام قوا پاسخ می دهیم

۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۸:۰۱
کد خبر: ۲۳۰۴۶۴
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
راجنات سینگ وزیر کشور هند پس از بررسی وضعیت امنیتی مرزهای مشترک هند و پاکستان در 'بارمر' اعلام کرد که هند به هرگونه حمله با تمام قوا پاسخ خواهد داد.
به گزارش سرویس بین الملل به نقل از تارنمای تایمز هند( TIMES OF INDIA) ؛ وزیر کشور هند که برای بررسی وضعیت مرزهای مشترک هند با پاکستان به بارمر واقع در ایالت راجستان سفر کرده است، ضمن تاکید بر اینکه هند به هیچ کشوری حمله نخواهد کرد ؛ گفت: برپایه آموزه های فرهنگی و مذهبی هند ؛ جهان به عنوان یک خانواده محسوب می شود .

هند هیچ گاه قصد اشغال سرزمین دیگران را نداشته است و آغاز کننده هیچ جنگی نخواهد بود اما در صورتی که مورد حمله واقع شود، با تمام قوا به این حمله پاسخ خواهد داد.

سینگ به نیروهای مرزی این کشور اطمینان داد که دولت مرکزی تمام تلاش خود را جهت ارتقای زیرساخت های مرزی مانند ساخت جاده در امتداد مرزها انجام خواهد داد.

وزیر کشور هند اعلام کرد: هند تا پایان سال 2018 میلاد تمام مرزهای مشترک خود با پاکستان را مسدود خواهد کرد.

وی هدف از این اقدام دولت را کنترل 24 ساعته مرزهای غربی هند و جلوگیری از حوادثی مانند حمله به پایگاه هوایی پتانکت دانست.

در حمله ماه ژانویه شبه نظامیان به پایگاه نیروی هوایی هند در پتانکت، 7 نیروی امنیتی و 6 شبه نظامی کشته شدند.

تصمیم هند در مسدودکردن مرزهای مشترک با پاکستان به دنبال افزایش تنش میان دهلی نو و اسلام اباد پس از کشته شدن 'برهان وانی' فرمانده شبه نظامی حزب المجاهدین و حمایت پاکستان از وی و چندین حمله شبه نظامیان به پایگاه های ارتش هند در کشمیر منتشر می شود.

هند دارای 2300 کیلومتر مرز مشترک بین المللی و خط واقعی کنترل با پاکستان است.
هند قصد دارد در مرزهای بین المللی مشترک با پاکستان که به دلایل شرایط طبیعی کنترل آنها توسط نیروهای مرزی مشکل است رادار، دوربین های مداربسته، حس گرهای حرکتی و حصارهای لیزری نصب کند.

مرز واقعی کنترل خطی است که منطقه کشمیر هند را از کشمیر تحت حاکمیت پاکستان جدا می کند. دو کشور به دلیل اختلاف های دیرینه تاکنون بر سر تعیین مرز مشخص بین الملی در منطقه کشمیر به توافق نرسیده اند.

بخشی از کشمیر در خاک هند و بخشی دیگر در خاک پاکستان قرار دارد. هر دو کشور ادعای مالکیت بر تمام کشمیر را دارند و همین موضوع یکی از علل اصلی مناقشه دیرینه میان دهلی نو و اسلام آباد از زمان استقلال پاکستان از هند در سال 1947میلادی تاکنون است.
 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *