صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پیشنهاد سینمایی حاج قاسم سلیمانی به ابراهیم حاتمی‌کیا

۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸:۵۹
کد خبر: ۲۳۰۴۳۹
نویسنده کتاب «آن بیست و سه نفر» از پیشنهاد سردار سلیمانی به ابراهیم حاتمی‌کیا برای تولید این فیلم سینمایی خبر داد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از سوره مهر، یوسف‌زاده ضمن ابراز خرسندی از این پیشنهاد سردار سلیمانی، افزود: حدود 2 ماه پیش من در جریان نامه سردار به آقای حاتمی‌کیا قرار گرفتم و دفتر سردار نظر بنده راجع به محتوای نامه را جویا شد که از نظر من بسیار ارزنده بود.
 
وی در ادامه از پیشنهادهای دیگر برای تبدیل این اثر سخن می‌گوید: مهم‌ترین این پیشنهادها از سوی آقای مهدی جعفری بود که  یک مستند 13 قسمتی از این اثر هم تهیه کرده بود. با ایشان تا تهیه و تنظیم فیلمنامه با هماهنگی سوره‌مهر پیش رفتیم ولی به نتیجه نهایی نرسیدیم. من تمایل دارم اگر قرار باشد اثری سینمایی تولید شود با حضور هر دو هنرمند کشورمان باشد ، آقای جعفری و حاتمی‌کیا باهم کار را پیش ببرند.
 
«آن بیست و سه نفر» معروف‌ترین اثر یوسف زاده است که خاطراتش از سال‌های دفاع مقدس را در برمی‌گیرد. یوسف‌زاده با انتشار این کتاب، نحوه حضور رزمندگان نوجوان در جنگ را به نمایش گذاشت.
 
پس از انتشار کتاب از سوی سوره مهر، توجه‌ها دوباره به سمت یکی دیگر از ژانرهای خاطرات دفاع مقدس جلب شد. کتاب پس از انتشار، تقریظ مقام معظم رهبری را گرفت و یادداشت سردار سلیمانی بر این اثر، آن را در کانون توجه رسانه‌ها قرار داد و پس از آن تا چند ماه به عنوان یکی از پرفروش‌های انتشارات سوره مهر معرفی شد.
 
در یادداشت فرمانده سپاه قدس آمده است: «مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ وَمابَدَّلوا تَبدیلاً
 
احمد عزیزم؛ تقریظ و تحسین رهبر عزیزمان مرا تشویق به خواندن کتابت کرد و پس از قرائت آن به مقامت غبطه خوردم و افسوس، که در کارنامه‌ام یک شب از آن شبها و یک روز از آن روزهای گرفتار در قفس را ندارم. شماها عارفان حقیقی و عابدان به عبودیت رسیده‌ای هستید که به عرش رسیدید، ای‌کاش در همان بالا بمانید. چه افتخار آمیز است ربانیون بر منبر نشسته، تربیت یافتگان منابر خود را به تماشا بنشینند. چه زیباست جوانان جویای کمال، کودکانِ کمال‌یافته در قفس دشمن را ببینند.
 
ای‌کاش سفیرانِ در قصرهای مجلل نشسته کشورمان، این سفیران در قفس گرفتار شده را ببینند و چگونه سفیر بودن را بیاموزند...»
 
نویسنده «آن بیست‌وسه نفر» از ادامه این داستان در قالب اثری جدید با عنوان «اردوگاه اطفال» خبر داده و می‌افزاید: در دیداری که با مقام معظم رهبری داشتم ایشان پرسیدند که این اثر را ادامه می‌دهید؟ که من نیز پاسخ دادم بله. ایشان نیز احساس می‌کردند که داستان ناتمام است و باید ادامه داشته باشد. و با اتمام نگارش دو فصل دیگر، کار کتاب به پایان می‌رسد. مراحل تحقیق دو فصل نهایی کتاب به انجام رسیده و پس از نگارش و جمع‌بندی به ناشر تحویل داده می‌شود.
 
وی در ادامه گفت: من ساعت‌ها با افرادی که همراه من بودند، مصاحبه و گفت‌وگو کردم و این اثر نسبت به «آن بیست‌وسه نفر» مستندتر است چون تعداد شاهدان زیادتری وجود دارد که وقایع را به چشم خود دیده‌اند. گاه در کانال‌های تلگرامی که با حضور این افراد شکل گرفته، موضوعاتی را به بحث گذاشتم. حتی اگر راجع به واقعه‌ای یا تاریخ حادثه‌ای تردید داشتم، با دیگر رزمندگان و حاضران تماس گرفتم و این تردیدها را برطرف کردم تا صحیح‌ترین روایت را نقل کنم. این موضوع هم یکی از وجوه تمایز کتاب جدید با «آن بیست و سه نفر» است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *