صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه شعب تخصصی مربوط به امور پزشکی

۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۳۰۲۰۷
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، عمومی
رئیس شعبه شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به پرونده‌های پزشکی اهواز در دیدار با معاون قضایی و رئیس شوراهای حل اختلاف استان خوزستان خواستار تقویت این شعبه شد.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، دیبایی رئیس شعبه شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به پرونده‌های پزشکی اهواز در دیدار با معاون قضایی و رئیس شوراهای حل اختلاف استان خوزستان خواستار حمایت در جهت توسعه شعب تخصصی مربوط به امور پزشکی شد.

 وی گفت: شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به پرونده های پزشکی نقطه عطفی در سازمان نظام پزشکی است که به این ترتیب رسیدگی و حل و فصل اختلافات اعضای جامعه پزشكی با یكدیگر و همچنین اختلافات جامعه پزشكی با سایر اشخاص اعم از حقیقی یا حقوقی است.

دیبایی با تاکید بر اینکه امنیت شغلی جامعه پزشکان به دلیل اینکه با سلامت مردم سر و کار دارند از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود: شان پزشکان و جامعه پزشکی به عنوان قشر خدمت‌گذار همواره باید در جامعه حفظ شود که با تشکیل شعبه شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به پرونده های پزشکی ضمن حفظ حرمت‌ها، رسیدگی به پرونده‌ها نیز به صورت تخصصی صورت می‌گیرد.

 رئیس شعبه شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به پرونده‌های پزشکی شهرستان اهواز ادامه داد: شعبه ویژه امور پزشکی در شوراهای حل اختلاف در راستای رسیدگی و ایجاد صلح و سازش در دعاوی مطروحه با موضوعات امور پزشکی و با رعایت حدود صلاحیت قانونی شوراهای حل اختلاف در سطح استان  تشکیل شده است.

دیبایی ضمن تشریح اقداماتی که شعبه ویژه حل اختلاف پزشکی می‌تواند در راستای ایجاد صلح و سازش انجام دهد، گفت: طی شش ماه گذشته با توجه به موضاعات ارجاعی و تلاشهای صورت گرفته نسبت به مصالحه پرونده های پزشکی مصالحه شده و اغلب پرونده‌های ارجاعی به این شعبه مختومه می‌شوند.

وی خاطر نشان کرد: شورای حل اختلاف ویژه رسیدگی به پرونده های پزشکی اهواز  توانسته اکثر موارد صلح و سازش بین طرف‌های پرونده برقرار کند و از آن‌جا که صلح و سازش با رضایت طرف‌های پرونده صورت می‌گیرد، لذا هم پزشکان و هم بیماران از رسیدگی پرونده در این شعبه استقبال می‌کنند و دعاوی که منجر به صلح و سازش می‌شوند نه تنها به امنیت جامعه آسیبی وارد نمی‌کند بلکه تاثیر مثبتی در این خصوص خواهد داشت.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *