صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ظرفیت رسانه ملی در فرهنگ سازی بی بدیل است

۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۷:۳۰
کد خبر: ۲۳۰۰۸۰
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حبیبی گفت: با بهره گیری از ظرفیت رسانه ملی و استفاده از قالب هنر باید در جهت ترویج قانون مداری، قانون محوری و پیشگیری از معضلات و آسیب‌های اجتماعی گام برداشت.
به گزارش گروه حقوقی و قضایی به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان یزد، محمدرضا حبیبی رئیس کل دادگستری استان یزد در نشست تخصصی با مدیرکل صدا و سیما و معاونین و برنامه سازان و تهیه کنندگان صدا و سیمای مرکز یزد گفت: استفاده از زبان هنر امروز مورد تأکید همه کارشناسان و محققین امور اجتماعی است و چنانچه این هنر با استفاده از ظرفیت و فراگیری رسانه ملی به جامعه عرضه شود به مراتب تأثیر بیشتری را خواهد داشت.

وی با اشاره به این که مخاطب رادیو و تلوزیون از همه اقشار جامعه است، اظهار کرد: تهیه و پخش برنامه‌های ارزشمند و اثر گذار از رسانه ای که مخاطب آن از زن و مرد، کودک و بزرگسال، تحصیل کرده و کم سواد و شاغل و غیر شاغل تشکیل می‌شود، می‌تواند بهترین ابزار برای تحقق اهداف نظام اسلامی در رسیدن به جامعه ای امن و رو به تعالی باشد.

این مقام قضایی تحکیم ارتباط دو سویه دستگاه قضایی و رسانه ملی را به فال نیک گرفت و تصریح کرد: دادگستری به عنوان دستگاهی که به صورت ملموس با مشکلات، معضلات و آسیب‌های جامعه درگیر است می‌تواند موضوعات مبتلا به شهر را جهت انجام پژوهش و تهیه برنامه ها در اختیار برنامه سازان قرار دهد.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر دادگستری و بسیاری از دیگر ادارات آموزشی، فرهنگی و خدماتی در زمینه‌های مختلف برنامه هایی را برای پیشگیری از معضلات و آسیب های اجتماعی دارند و اجرا می کنند اما مخاطب بسیاری از برنامه‌های این دستگاه ها محدود به اقشار خاصی است.

رئیس کل دادگستری استان یزد ادامه داد: مخاطب برخی از کلاس های آموزشی یک طیف خاص هستند ، سخنرانی یک خطیب توانمند فقط از سوی عده ای خاص مورد استقبال قرار می گیرد ، توزیع یک کتاب خوب فقط یک قشر خاص را مجاب به مطالعه می‌کند اما برنامه ای که از تلویزیون پخش می‌شود در یک لحظه مخاطبان زیادی را صنوف و اقشار مختلف در بر می‌گیرد که بسیار مهم است این برنامه، دقیق و هوشمندانه توسط یک هنرمند متعهد ساخته، پرداخته و پخش گردد.

وی اجتناب از ورود مقطعی صدا و سیما به بعضی از مسایل اجتماعی را خواستار شد و گفت: باید با ریشه یابی معضلات اجتماعی و احصای علل و عوامل شکل گیری آسیب‌های اجتماعی و خرده فرهنگ های معارض به صورت علمی، برنامه ایی سریالی و ماندگار ساخت تا تأثیر بلند مدت را در اذهان مخاطبان به جای بگذارد.

حبیبی فضای مجازی را سنگر دشمن و خط مقدم حمله به نسل جوان امروز جامعه ذکر کرد و بیان داشت: دشمن با استفاده از بستر فضای مجازی در حال پیشبرد نقشه های شوم و خطرناک خود برای نسل جوان است و ما باید با قالب هنر جوانان کشور را از حالت انفعال در این فضای مجازی خارج کرده و به افسران جنگ نرم تبدیل کرده و برای صدور اهداف و آرمان های نظام اسلامی به سایر ملت‌های جهان قرار دهد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *