چرا آلمانی ها از رژیم صهیونیستی حمایت می کنند؟
آلمان از جمله کشورهای مهم اروپایی محسوب می شود که ادعای قدرت در تمامی عرصه ها را دارد از سویی شرط گذاری مضحک آلمان ها در راستای به رسمیت شناختن موجودیت رژیم صهیونیستی توسط ایران در حالی صورت گرفت که واکنش های فراوانی هم به دنبال داشت.
به نقل از اتاق خبر 24، شرط گذاری مضحک آلمان ها در راستای به رسمیت شناختن موجودیت رژیم صهیونیستی توسط ایران در حالی صورت گرفت که واکنش های فراوانی هم به دنبال داشت.
جدا از تکرار مواضع مداخله جویانه آلمان ها که روز گذشته اتاق خبر 24 بدان پرداخت، اظهارات صهیونیسم پسند وزیراقتصاد آلمان ما را را بر آن داشت تا به روابط اسرائیل و برلین نگاهی داشته باشیم.
آلمان از جمله کشورهای مهم اروپایی محسوب می شود که ادعای قدرت در تمامی عرصه ها را دارد اما همین کشور مدعی قدرت در عرصه های سیاسی و اقتصادی خود را آنچنان به صهیونیسم متعهد می داند که از بیرون شبیه به برده ای در دست اسرائیل دیده می شود چراکه یهودیان در تمامی بخش های این کشور نفوذ کرده اند و می توان گفت صهیونیستها نفوذ غیرقابل انکاری بر تصمیم گیری های سیاسی این کشور دارند.
این تنها بخشی از ارادت ژرمن ها نسبت رژیم کودک کش صهیونیست است تا جایی که با گذشت سالها از پایان جنگ جهانی دوم، رئیس جمهوری آلمان با حالتی سرشکسته به اسرائیل می رود، کلاه ویژه یهودیان بر سر می گذارد و تاج گلی به مقبره کشته شدگان در این جنگ اهدا می کند.
هدف آلمانی ها از حمایت رژیم صهیونیستی چیست؟
ژرمنها پس از جنگ جهانى دوم و آلمان متحد(پس از اتحاد دو آلمان در سال ۱۹۹۰) همواره سعى کردهاند با اتخاذ سیاست هاى حمایتى از یهودیان و رژیم اشغالگر اسرائیل سیاستهاى نژادپرستانه هیتلر را از اذهان جهانیان بزدایند.
آغاز روابط رژيم صهيونيستي و آلمان به سال 1950 باز مي گردد ، در اين سال دولت آلمان هرمان ماس HERMAN MASS را بعنوان نماينده خود به اراضي اشغالي اعزام كرد اما 15 سال طول كشيد تا در نهايت در سال 1965 روابط دو جانبه بين دوطرف برقرار شد . در حقيقيت رژيم صهيونيستي با علم كردن موضوع هولوكاست و متهم كردن دولت آلمان به نسل كشي از برقراري ارتباط با اين كشور خودداري مي كرد.
پرداخت غرامت به زیان دیدگان هولوکاست و افزایش هرساله آن
این در حالی است که در سال ۱۹۵۱ صدراعظم وقت آلمان، کونراد آدنائر، در سخنرانى خود در بونستاگا (پارلمان آلمان) از آمادگى دولت آلمان براى مذاکره با نمایندگان یهودیان و اسرائیل در مورد پرداخت غرامت به یهودیان زیاندیده در دوران جنگ جهانى دوم سخن گفت.
سپس در سال ۱۹۵۲ موافقتنامهاى به امضاى دولت آلمان، رئیس کنگره جهانى یهود و وزیر امور خارجه اسرائیل رسید که براساس آن مقرر شد مبلغى بهعنوان غرامت در اختیار بازماندگان هولوکاست مورد ادعاى یهودیان قرار گیرد.
جالب این است که هرساله مقدار این غرامت افزايش مي بابد در ژانويه سال 2010 روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارنوث اعلام كرد كه كميته اسراييلي ويژه غرامت از دولت آلمان با برلين به توافق رسيد كه مقدار غرامت پرداختي به يهوديان در سال 2011 افزايش يابد ، اين روزنامه صهيونيستي تاكيد كرد كه اين مبلغ به بهانه افزايش هزينه هاي اجتماعي براي نجات يافتگان سالخورده به حدود 146 ميليون دلار خواهد رسيد و اين مبلغ براي تامين خدمات اجتماعي ضروري براي يهوديان همه نقاط دنياست .
تصویب قانونى در بونستاگ مبنى بر غیرقانونى بودن و جرم شناخته شدن انکار هولوکاست از دیگر اقدامات دولت آلمان در حمایت از یهودیان بود.
در سال ۱۹۹۰ نیز دولت آلمان با تصویب قانونى تسهیلاتى را براى مهاجرت یهودیان شوروى سابق و بهطور کلى اروپاى شرقى فراهم کرد و از آن زمان بود که سیل مهاجرت یهودیان آغاز شد.
آغاز روابط دو جانبه میان آلمان و رژیم صهیونیستی
در 12 مارس 1965 روابط دوجانبه بين دو طرف آغاز و سفارتخانه رژيم صهيونيستي در بن پايتخت آلمان غربي رسما فعاليت خود آغاز كرد از اين زمان به بعد تماس هاي فراواني بين مقامات عالي آلمان و اسراييل برقرار شد اما اين رومن هرتسوگ رييس جمهور آلمان بود كه در نهايت در سال 1994 بعنوان اولين رييس جمهور آلمان عازم تل آويو شد در سال 1999 و بعد از تغيير پايتخت آلمان به برلين ايهود باراك بعنوان اولين مقام عالي رتبه خارجي وارد اين شهر شد .
در سال 2000 گرهارد شرودر صدر اعظم آلمان در راس يك هيات بلند پايه سياسي و اقتصادي وارد تل آويو شد و دهها موافقتنامه سياسي و اقتصادي در جريان اين سفر بين مقامات دو طرف امضا شد.
در سال 2005 و به مناسبت چهلمين سالگرد آغاز روابط دو طرف ابتدا هورست كوهلر رييس جمهور آلمان به اسراييل سفر كرد.
سفر کابینه آلمان به یک کشور غیر اروپایی
اولين گروه پارلماني بين آلمان و اسراييل در اول آوريل 1971 در بن ايجاد شد. در حال حاضر اين گروه 58 عضو دارد و وظيفه آن بررسي تحولات در روابط دو طرف مي باشد. به هنگام وقوع جنگ 22 روزه غزه اين گروه نقش فعالي در حمايت آلمان از جنايات رژيم صهيونيستي داشت.
در 30 ژانويه 2008 آنگلا مركل صدراعظم المان اعلام كرد كه به مناسبت شصتمين سالگرد تاسيس رژيم منفور صهيونيستي اعضاي كابينه اين كشور به طور كامل به اسراييل سفر كرده و با اعضاي كابينه رژيم صهيونيسيتي ديدار خواهند كرد ، اين اولين بار در تاريخ آلمان بود كه اعضاي كابينه آن به طور كامل به يك كشور غير اروپايي سفر مي كرد .
در 17 مارس 2008 مركل سفر سه روزه اي به اراضي اشغالي نمود و در آنجا چندين موافقت نامه در زمينه آموزش و پرورش ، محيط زيست و امور دفاعي با ايهود المرت نخست وزير وقت اسراييل به امضا رساند .
درزمستان 1391 مركل بار ديگر عازم اسراييل شد و در آنجا با بنيامين نتانياهو نخست وزير و زيپي ليوني رهبر حزب كاديما «اپوزيسيون » ديدار و درباره مسايل خاورميانه بحث و تبادل نظر كرد .
بر اساس موافقت نامه اي كه در اين سفر بين مقامات دو طرف به امضا رسيد ، آلمان حافظ منافع رژيم صهيونيستي اعلام شد . بر اساس اين قرار داد همكاري ، سفارتخانه هاي آلمان از آن تاريخ به بعد حافظ منافع رژيم صهيونيستي در سراسر جهان اعلام شدند ، بدين ترتيب كه شهروندان رژيم صهيونيستي در هر كشوري كه اين رژيم فاقد سفارتخانه و يا كنسولگري باشد مي توانند با مراجعه به سفارت آلمان در آن كشور خدمات كنسولي دريافت كنند .
امضاي اين قرار داد براي رژيم صهيونيستي بويژه در كشورهاي عربي و اسلامي خاورميانه كه اين رژيم را به رسميت نمي شناسند از اهميت بسيار بالايي برخوردار مي باشد ، نكته مهم آن است كه بسياري از صهيونيست ها در سفر به كشورهاي عربي – اسلامي منطقه در حال حاضر از گذرنامه هاي آلماني استفاده مي كنند و در آخرين مورد از استفاده صهيونيست ها از مدارك معتبر اين كشور مي توان به استفاده يك مامور موساد از گذرنامه آلماني براي سفر به دوبي و ترور محمود المبوح عضو بلند پايه جنبش حماس در يكي از هتل هاي دوبي اشاره كرد .
نشان ممتاز اسرائیلی بر گردن مرکل
در 24/2/2014 آنگلا مركل به اسراييل سفر كرد . طي اين سفر شيمون پرز رييس جمهور اسراييل در مراسم ويژه اي در محل اقامت رياست جمهوري در اورشليم نشان ممتاز رياست جمهوري را به گردن آنگلا مركل صدر اعظم آلمان انداخت . اين نشان عالي ترين جايزه غير نظامي در اسراييل است كه به دليل تعهد خلل ناپذير مركل نسبت به امنيت اسراييل و مبارزه وي عليه يهودي ستيزي و نژاد پرستي به وي اهدا شد .
در اين مراسم پرز خطاب به مركل گفـت:ما امروز در اينجا گرد هم آمده ايم تا مراتب سپاسگزاري عميق مردم و كشور خود را به شما ، به كشورتان و مواضع شجاعانه شما در قرار گرفتن در كنار اسراييل ، ابراز داريم هم بهنگامي كه ما در معرض خطر قرار مي گيريم و هم بهنگامي كه در مسير صلح گام برميداريم و چه در چارچوب اتحاديه اروپا ، سازمان ملل و چه در عرصه جهاني تعهد شما نسبت به اسراييل قابل ستايش و تقدير است وي در ادامه گفت شما در برابر خطر و تهديد ايران ايستادگي كرده و تاكيد كرديد كه بمب اتمي در دست هاي رييس جمهوري كه منكر هلوكاست است و منكر حق موجوديت اسراييل است ، قابل قبول نمي باشد .
آلمان، سومین حامی اروپایی اسرائیل
در حال حاضر روابط دولت آلمان با رژیم اسرائیل در سطح خوبى قرار دارد و به نظر مىرسد دولت آلمان پس از انگلیس و ایتالیا سومین دولت حامی اسرائیل در میان قدرت ملى بزرگ اروپا است.
سفرهاى متعدد مقامات اسرائیل به آلمان و بالعکس، انعقاد قراردادهای مهم نظامى و فروش تسلیحات پیشرفته آلمانى به اسرائیل (از جمله زیردریایىهاى اتمی) از جمله نشانههاى روابط خوب آلمان با رژیم اسرائیل است.
روابط اقتصادی آلمان و اسرائیل
همکاریهای اقتصادی آلمان و اسراییل طی پنجاه سال گذشته روند رو به رشدی داشته است ، حجم مبادلات تجاری این دو در سال 1960 حدود 100 میلیون دلار در سال 2004 این رقم به 4/4 میلیارد دلار رسید و امروزه از رقم 4/7 میلیارد دلار فراتر رفته است .
این موضوع باعث شده تا آلمان سومین شریک تجاری اسراییل بعد از آمریکا و چین در عوض اسراییل نیز دومین شریک بزرگ تجاری آلمان در خاورمیانه و شمال افریقا محسوب شود .در حال حاضر صدها شبکه و شرکت بزرگ تجاری در آلمان و اسراییل با هم ارتباط داشته و دهها شرکت دوجانبه دفاتر خود را درفرانکفورت و تل آویو ایجاد کرده اند . در پی امضای توافق نامه تجارت آزاد که در سال 1995 بین مسئولین دو طرف به امضا رسید ، سطح روابط دوجانبه بیش از پیش گسترش یافت ، نقطه عطف این روابط تجاری در توافقنامه آگوست 2014 مشهود می باشد ، بر اساس این توافقنامه محدودیت های مالیاتی و گمرکی تا حدود زیادی لغو شد که این اقدام تاثیراتش را در سالهای آتی نشان خواهد داد .
مقامات آلمانی مناسبات گسترده ای با تل آویو دارند و لابی صهیونیسم در آلمان از نفوذ زیادی برخوردار بوده و این مسئله به ویژه در دوران صدر اعظمی مرکل دیده می شود.
بارها مشاهده شده است که مرکل در دوران صدر اعظمی خود را نسبت به حفظ رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدامات هر چند وقیحانه این رژیم متعهد دانسته است.
مرکل در دیدارهای متعدد خود با مقامات رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو بارها عنوان کرده است که برلین از همه توان خود برای حمایت از تل آویو استفاده خواهد کرد.
همچنین موارد زیادی دیده شده که سیاستمداران آلمانی بعد از انتقاد به رژیم صهیونیستی از طرف مقامات آلمانی تحت فشار قرار گرفتند که عذرخواهی کنند.
روابط فرهنگي و علمي آلمان و اسرائیل
رژيم صهيونيستي و آلمان داراي سطح وسيعي از روابط فرهنگي و علمي مي باشند ، به هنگام سفر موشه كاتساو به آلمان موافقت نامه اي فرهنگي در زمينه ايجاد دفتر جوانان آلمان و اسراييل به امضا رسيد .بر اساس اين توافق نامه به منظور آشنايي بيشتر جوانان آلماني و اسراييلي از آداب و رسوم و فرهنگ يكديگر ، سالانه تورهاي مسافرتي بين دو طرف ايجاد شد .
ايجاد خواهرخواندگي بين شهرهاي آلمان و اسراييل از موارد ديگر مي باشد ، در حال حاضر شهر حيفا با پنج شهر آلماني خواهر خوانده شده است ، علاوه بر اين بيش از يكصد شهر اسراييلي با شهر آلماني خواهر خوانده شده اند.
برگزاري فستيوال فيلم اورشليم از جمله ديگر برنامه هاي فرهنگي بين دو رژيم مي باشد كه هر ساله در شهر مونيخ آلمان برگزار مي شود .در اين فستيوال فيلم هاي مطرح سينماي اسراييل به نمايش درآمده و مورد بحث و تحليل قرار مي گيرند .
روابط نظامي آلمان و اسرائیل
روابط نظامي اسراييل و آلمان سابقه اي طولاني دارد ، از سال 1959 تا 1967 جمهوري فدرال آلمان مهم ترين تامين كننده تجهيزات نظامي براي ارتش اسراييل بود از اينرو كارشناسان نظامي جهان معتقدند سلاح هاي ارسالي آلمان به اسراييل نقش مهمي در پيروزي هاي اين رژيم بر اعراب در خلال جنگ هاي 1967 ، 1973 و 1982 داشته است .در سال 1965 بعد از اينكه آلمان غربي از فروش تانك به رژيم صهيونيستي امتناع كرد ، آمريكا 210 دستگاه تانك M-48 را به اين رزيم فروخت .
همچنين تانك هاي مركاوا 4، مجهزبه سيستم خنك كننده هواي ديزلي مدل V-12 تحت ليسانس آلمان مي باشند.
آلمان همچنين از تدارك كنندگان اصلي انواع تسليحات پيشرفته به رزيم صهيونيستي محسوب مي شود كه نمونه آن فروش 6 فروند زير دريايي پيشرفته دلفين به اين رژيم است كه قادر به حمل موشكهاي داراي كلاهك هسته اي هستند .رژيم صهيونيستي با خدمت گرفتن اين زير دريايي ها تهديدات خود را عليه كشورهاي منطقه بويژه جمهوري اسلامي ايران افزايش داده است .
در مرداد 1393 هفته نامه اشپيگل مطلبي مبني بر ارسال معادل يك ميليون يورو سلاح و تجهيزات نظامي از سوي آلمان به رژيم صهيونيستي در بحبوحه جنگ غزه و مشاركت دولت آلمان در كشتار مردم بي دفاع فلسطيني را افشا كرد . بر اساس اين گزارش چاشني هاي انفجاري سلا حهاي جنگي و همچنين قطعات مورد نياز در زير دريايي رژيم صهيونيستي از جمله تجهيزات نظامي بود كه در جديدترين مرحله صادرات تسليحاتي آلمان براي رژيم صهيونيستي ارشال شده است .
اين تجهيزات نظامي در حالي از سوي دولت مركل به رژيم صهيونيستي صادر شد كه مجوز ارسال آن در دولت قبلي مركل به تصويب رسيده بود اما زيگمار گابريل وزير اقتصاد و انرژي دولت فعلي آلمان براساس قانون اساسي اين كشور كه صادرات تسليحات به مناطق درگير جنگ و بحراني را ممنوع كرده ، مي بايست از اين صادرات تسليحاتي جلوگيري مي كرد . نكته قابل توجه اينكه ، دولت آلمان با تلاش گابريل در اقدامي متناقض فروش تجهيزات نظامي به روسيه را به بهانه درگير بودن اين كشور در مناقشه اوكراين ممنوع و از ارسال آن به مسكو جلوگيري كرده است .
موضع گیری معاون صدر اعظم آلمان علیه رژیم صهیونیستی
نکته جالب این است، زیگمار گابریل رهبر حزب سوسیال دموکرات آلمان که در حال حاضر معاون صدر اعظم این کشور است در حالی به دفاع از مشروعیت رژیم اسرائیل پرداخته است که خود پیش تر از این از منتقدان جدی شهرکسازی های رژیم صهیونیستی بوده است.
وی در اظهاراتی ازجنایات رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان انتقاد کرده و اظهار داشته بود "فلسطینیان در سرزمینی زندگی می کنند که قانونی ندارد. سرزمینی که تحت نظر رژیمی آپارتاید (اسرائیل) است و در آن انصاف و عدالتی وجود ندارد."
اظهارات رهبر حزب سوسیال دموکرات مبنی بر وجود رژیمی آپارتاید در سرزمینهای اشغالی منجر به خشم آنگلا مرکل و هم حزبی های وی شد که رهبر حزب سوسیال دموکرات آلمان اعلام کرد که اظهارات وی در واکنش به سختی های موجود در فلسطین و رنجی که بر مردم فلسطین می رود بیان شد و وی قصد نداشته است رژیم صهیونیستی را با رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی (در دوران قبل از پیروزی ماندلا) مقایسه کند.
این چنین است که طي سال های سپری شده، رژيم صهيونيستي و آلمان شبكه هاي ارتباطي در سطح پارلمان ، دولت ، سازمانهاي غير دولتي و حتي امنيتي بين خود ايجاد كرده اند و دولت آلمان همواره سعی در حمایت از یهودیان و جلب نظر آنها داشته است تا هدف خود که ترمیم وجهه آلمان نزد افکار عمومى جهان و زدودن خاطرات دوران رژیم نژادپرست نازى است را تحقق بخشد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
جدا از تکرار مواضع مداخله جویانه آلمان ها که روز گذشته اتاق خبر 24 بدان پرداخت، اظهارات صهیونیسم پسند وزیراقتصاد آلمان ما را را بر آن داشت تا به روابط اسرائیل و برلین نگاهی داشته باشیم.
آلمان از جمله کشورهای مهم اروپایی محسوب می شود که ادعای قدرت در تمامی عرصه ها را دارد اما همین کشور مدعی قدرت در عرصه های سیاسی و اقتصادی خود را آنچنان به صهیونیسم متعهد می داند که از بیرون شبیه به برده ای در دست اسرائیل دیده می شود چراکه یهودیان در تمامی بخش های این کشور نفوذ کرده اند و می توان گفت صهیونیستها نفوذ غیرقابل انکاری بر تصمیم گیری های سیاسی این کشور دارند.
این تنها بخشی از ارادت ژرمن ها نسبت رژیم کودک کش صهیونیست است تا جایی که با گذشت سالها از پایان جنگ جهانی دوم، رئیس جمهوری آلمان با حالتی سرشکسته به اسرائیل می رود، کلاه ویژه یهودیان بر سر می گذارد و تاج گلی به مقبره کشته شدگان در این جنگ اهدا می کند.
هدف آلمانی ها از حمایت رژیم صهیونیستی چیست؟
ژرمنها پس از جنگ جهانى دوم و آلمان متحد(پس از اتحاد دو آلمان در سال ۱۹۹۰) همواره سعى کردهاند با اتخاذ سیاست هاى حمایتى از یهودیان و رژیم اشغالگر اسرائیل سیاستهاى نژادپرستانه هیتلر را از اذهان جهانیان بزدایند.
آغاز روابط رژيم صهيونيستي و آلمان به سال 1950 باز مي گردد ، در اين سال دولت آلمان هرمان ماس HERMAN MASS را بعنوان نماينده خود به اراضي اشغالي اعزام كرد اما 15 سال طول كشيد تا در نهايت در سال 1965 روابط دو جانبه بين دوطرف برقرار شد . در حقيقيت رژيم صهيونيستي با علم كردن موضوع هولوكاست و متهم كردن دولت آلمان به نسل كشي از برقراري ارتباط با اين كشور خودداري مي كرد.
پرداخت غرامت به زیان دیدگان هولوکاست و افزایش هرساله آن
این در حالی است که در سال ۱۹۵۱ صدراعظم وقت آلمان، کونراد آدنائر، در سخنرانى خود در بونستاگا (پارلمان آلمان) از آمادگى دولت آلمان براى مذاکره با نمایندگان یهودیان و اسرائیل در مورد پرداخت غرامت به یهودیان زیاندیده در دوران جنگ جهانى دوم سخن گفت.
سپس در سال ۱۹۵۲ موافقتنامهاى به امضاى دولت آلمان، رئیس کنگره جهانى یهود و وزیر امور خارجه اسرائیل رسید که براساس آن مقرر شد مبلغى بهعنوان غرامت در اختیار بازماندگان هولوکاست مورد ادعاى یهودیان قرار گیرد.
جالب این است که هرساله مقدار این غرامت افزايش مي بابد در ژانويه سال 2010 روزنامه صهيونيستي يديعوت آحارنوث اعلام كرد كه كميته اسراييلي ويژه غرامت از دولت آلمان با برلين به توافق رسيد كه مقدار غرامت پرداختي به يهوديان در سال 2011 افزايش يابد ، اين روزنامه صهيونيستي تاكيد كرد كه اين مبلغ به بهانه افزايش هزينه هاي اجتماعي براي نجات يافتگان سالخورده به حدود 146 ميليون دلار خواهد رسيد و اين مبلغ براي تامين خدمات اجتماعي ضروري براي يهوديان همه نقاط دنياست .
تصویب قانونى در بونستاگ مبنى بر غیرقانونى بودن و جرم شناخته شدن انکار هولوکاست از دیگر اقدامات دولت آلمان در حمایت از یهودیان بود.
در سال ۱۹۹۰ نیز دولت آلمان با تصویب قانونى تسهیلاتى را براى مهاجرت یهودیان شوروى سابق و بهطور کلى اروپاى شرقى فراهم کرد و از آن زمان بود که سیل مهاجرت یهودیان آغاز شد.
آغاز روابط دو جانبه میان آلمان و رژیم صهیونیستی
در 12 مارس 1965 روابط دوجانبه بين دو طرف آغاز و سفارتخانه رژيم صهيونيستي در بن پايتخت آلمان غربي رسما فعاليت خود آغاز كرد از اين زمان به بعد تماس هاي فراواني بين مقامات عالي آلمان و اسراييل برقرار شد اما اين رومن هرتسوگ رييس جمهور آلمان بود كه در نهايت در سال 1994 بعنوان اولين رييس جمهور آلمان عازم تل آويو شد در سال 1999 و بعد از تغيير پايتخت آلمان به برلين ايهود باراك بعنوان اولين مقام عالي رتبه خارجي وارد اين شهر شد .
در سال 2000 گرهارد شرودر صدر اعظم آلمان در راس يك هيات بلند پايه سياسي و اقتصادي وارد تل آويو شد و دهها موافقتنامه سياسي و اقتصادي در جريان اين سفر بين مقامات دو طرف امضا شد.
در سال 2005 و به مناسبت چهلمين سالگرد آغاز روابط دو طرف ابتدا هورست كوهلر رييس جمهور آلمان به اسراييل سفر كرد.
سفر کابینه آلمان به یک کشور غیر اروپایی
اولين گروه پارلماني بين آلمان و اسراييل در اول آوريل 1971 در بن ايجاد شد. در حال حاضر اين گروه 58 عضو دارد و وظيفه آن بررسي تحولات در روابط دو طرف مي باشد. به هنگام وقوع جنگ 22 روزه غزه اين گروه نقش فعالي در حمايت آلمان از جنايات رژيم صهيونيستي داشت.
در 30 ژانويه 2008 آنگلا مركل صدراعظم المان اعلام كرد كه به مناسبت شصتمين سالگرد تاسيس رژيم منفور صهيونيستي اعضاي كابينه اين كشور به طور كامل به اسراييل سفر كرده و با اعضاي كابينه رژيم صهيونيسيتي ديدار خواهند كرد ، اين اولين بار در تاريخ آلمان بود كه اعضاي كابينه آن به طور كامل به يك كشور غير اروپايي سفر مي كرد .
در 17 مارس 2008 مركل سفر سه روزه اي به اراضي اشغالي نمود و در آنجا چندين موافقت نامه در زمينه آموزش و پرورش ، محيط زيست و امور دفاعي با ايهود المرت نخست وزير وقت اسراييل به امضا رساند .
درزمستان 1391 مركل بار ديگر عازم اسراييل شد و در آنجا با بنيامين نتانياهو نخست وزير و زيپي ليوني رهبر حزب كاديما «اپوزيسيون » ديدار و درباره مسايل خاورميانه بحث و تبادل نظر كرد .
بر اساس موافقت نامه اي كه در اين سفر بين مقامات دو طرف به امضا رسيد ، آلمان حافظ منافع رژيم صهيونيستي اعلام شد . بر اساس اين قرار داد همكاري ، سفارتخانه هاي آلمان از آن تاريخ به بعد حافظ منافع رژيم صهيونيستي در سراسر جهان اعلام شدند ، بدين ترتيب كه شهروندان رژيم صهيونيستي در هر كشوري كه اين رژيم فاقد سفارتخانه و يا كنسولگري باشد مي توانند با مراجعه به سفارت آلمان در آن كشور خدمات كنسولي دريافت كنند .
امضاي اين قرار داد براي رژيم صهيونيستي بويژه در كشورهاي عربي و اسلامي خاورميانه كه اين رژيم را به رسميت نمي شناسند از اهميت بسيار بالايي برخوردار مي باشد ، نكته مهم آن است كه بسياري از صهيونيست ها در سفر به كشورهاي عربي – اسلامي منطقه در حال حاضر از گذرنامه هاي آلماني استفاده مي كنند و در آخرين مورد از استفاده صهيونيست ها از مدارك معتبر اين كشور مي توان به استفاده يك مامور موساد از گذرنامه آلماني براي سفر به دوبي و ترور محمود المبوح عضو بلند پايه جنبش حماس در يكي از هتل هاي دوبي اشاره كرد .
نشان ممتاز اسرائیلی بر گردن مرکل
در 24/2/2014 آنگلا مركل به اسراييل سفر كرد . طي اين سفر شيمون پرز رييس جمهور اسراييل در مراسم ويژه اي در محل اقامت رياست جمهوري در اورشليم نشان ممتاز رياست جمهوري را به گردن آنگلا مركل صدر اعظم آلمان انداخت . اين نشان عالي ترين جايزه غير نظامي در اسراييل است كه به دليل تعهد خلل ناپذير مركل نسبت به امنيت اسراييل و مبارزه وي عليه يهودي ستيزي و نژاد پرستي به وي اهدا شد .
در اين مراسم پرز خطاب به مركل گفـت:ما امروز در اينجا گرد هم آمده ايم تا مراتب سپاسگزاري عميق مردم و كشور خود را به شما ، به كشورتان و مواضع شجاعانه شما در قرار گرفتن در كنار اسراييل ، ابراز داريم هم بهنگامي كه ما در معرض خطر قرار مي گيريم و هم بهنگامي كه در مسير صلح گام برميداريم و چه در چارچوب اتحاديه اروپا ، سازمان ملل و چه در عرصه جهاني تعهد شما نسبت به اسراييل قابل ستايش و تقدير است وي در ادامه گفت شما در برابر خطر و تهديد ايران ايستادگي كرده و تاكيد كرديد كه بمب اتمي در دست هاي رييس جمهوري كه منكر هلوكاست است و منكر حق موجوديت اسراييل است ، قابل قبول نمي باشد .
آلمان، سومین حامی اروپایی اسرائیل
در حال حاضر روابط دولت آلمان با رژیم اسرائیل در سطح خوبى قرار دارد و به نظر مىرسد دولت آلمان پس از انگلیس و ایتالیا سومین دولت حامی اسرائیل در میان قدرت ملى بزرگ اروپا است.
سفرهاى متعدد مقامات اسرائیل به آلمان و بالعکس، انعقاد قراردادهای مهم نظامى و فروش تسلیحات پیشرفته آلمانى به اسرائیل (از جمله زیردریایىهاى اتمی) از جمله نشانههاى روابط خوب آلمان با رژیم اسرائیل است.
روابط اقتصادی آلمان و اسرائیل
همکاریهای اقتصادی آلمان و اسراییل طی پنجاه سال گذشته روند رو به رشدی داشته است ، حجم مبادلات تجاری این دو در سال 1960 حدود 100 میلیون دلار در سال 2004 این رقم به 4/4 میلیارد دلار رسید و امروزه از رقم 4/7 میلیارد دلار فراتر رفته است .
این موضوع باعث شده تا آلمان سومین شریک تجاری اسراییل بعد از آمریکا و چین در عوض اسراییل نیز دومین شریک بزرگ تجاری آلمان در خاورمیانه و شمال افریقا محسوب شود .در حال حاضر صدها شبکه و شرکت بزرگ تجاری در آلمان و اسراییل با هم ارتباط داشته و دهها شرکت دوجانبه دفاتر خود را درفرانکفورت و تل آویو ایجاد کرده اند . در پی امضای توافق نامه تجارت آزاد که در سال 1995 بین مسئولین دو طرف به امضا رسید ، سطح روابط دوجانبه بیش از پیش گسترش یافت ، نقطه عطف این روابط تجاری در توافقنامه آگوست 2014 مشهود می باشد ، بر اساس این توافقنامه محدودیت های مالیاتی و گمرکی تا حدود زیادی لغو شد که این اقدام تاثیراتش را در سالهای آتی نشان خواهد داد .
مقامات آلمانی مناسبات گسترده ای با تل آویو دارند و لابی صهیونیسم در آلمان از نفوذ زیادی برخوردار بوده و این مسئله به ویژه در دوران صدر اعظمی مرکل دیده می شود.
بارها مشاهده شده است که مرکل در دوران صدر اعظمی خود را نسبت به حفظ رژیم صهیونیستی و حمایت از اقدامات هر چند وقیحانه این رژیم متعهد دانسته است.
مرکل در دیدارهای متعدد خود با مقامات رژیم صهیونیستی از جمله نتانیاهو بارها عنوان کرده است که برلین از همه توان خود برای حمایت از تل آویو استفاده خواهد کرد.
همچنین موارد زیادی دیده شده که سیاستمداران آلمانی بعد از انتقاد به رژیم صهیونیستی از طرف مقامات آلمانی تحت فشار قرار گرفتند که عذرخواهی کنند.
روابط فرهنگي و علمي آلمان و اسرائیل
رژيم صهيونيستي و آلمان داراي سطح وسيعي از روابط فرهنگي و علمي مي باشند ، به هنگام سفر موشه كاتساو به آلمان موافقت نامه اي فرهنگي در زمينه ايجاد دفتر جوانان آلمان و اسراييل به امضا رسيد .بر اساس اين توافق نامه به منظور آشنايي بيشتر جوانان آلماني و اسراييلي از آداب و رسوم و فرهنگ يكديگر ، سالانه تورهاي مسافرتي بين دو طرف ايجاد شد .
ايجاد خواهرخواندگي بين شهرهاي آلمان و اسراييل از موارد ديگر مي باشد ، در حال حاضر شهر حيفا با پنج شهر آلماني خواهر خوانده شده است ، علاوه بر اين بيش از يكصد شهر اسراييلي با شهر آلماني خواهر خوانده شده اند.
برگزاري فستيوال فيلم اورشليم از جمله ديگر برنامه هاي فرهنگي بين دو رژيم مي باشد كه هر ساله در شهر مونيخ آلمان برگزار مي شود .در اين فستيوال فيلم هاي مطرح سينماي اسراييل به نمايش درآمده و مورد بحث و تحليل قرار مي گيرند .
روابط نظامي آلمان و اسرائیل
روابط نظامي اسراييل و آلمان سابقه اي طولاني دارد ، از سال 1959 تا 1967 جمهوري فدرال آلمان مهم ترين تامين كننده تجهيزات نظامي براي ارتش اسراييل بود از اينرو كارشناسان نظامي جهان معتقدند سلاح هاي ارسالي آلمان به اسراييل نقش مهمي در پيروزي هاي اين رژيم بر اعراب در خلال جنگ هاي 1967 ، 1973 و 1982 داشته است .در سال 1965 بعد از اينكه آلمان غربي از فروش تانك به رژيم صهيونيستي امتناع كرد ، آمريكا 210 دستگاه تانك M-48 را به اين رزيم فروخت .
همچنين تانك هاي مركاوا 4، مجهزبه سيستم خنك كننده هواي ديزلي مدل V-12 تحت ليسانس آلمان مي باشند.
آلمان همچنين از تدارك كنندگان اصلي انواع تسليحات پيشرفته به رزيم صهيونيستي محسوب مي شود كه نمونه آن فروش 6 فروند زير دريايي پيشرفته دلفين به اين رژيم است كه قادر به حمل موشكهاي داراي كلاهك هسته اي هستند .رژيم صهيونيستي با خدمت گرفتن اين زير دريايي ها تهديدات خود را عليه كشورهاي منطقه بويژه جمهوري اسلامي ايران افزايش داده است .
در مرداد 1393 هفته نامه اشپيگل مطلبي مبني بر ارسال معادل يك ميليون يورو سلاح و تجهيزات نظامي از سوي آلمان به رژيم صهيونيستي در بحبوحه جنگ غزه و مشاركت دولت آلمان در كشتار مردم بي دفاع فلسطيني را افشا كرد . بر اساس اين گزارش چاشني هاي انفجاري سلا حهاي جنگي و همچنين قطعات مورد نياز در زير دريايي رژيم صهيونيستي از جمله تجهيزات نظامي بود كه در جديدترين مرحله صادرات تسليحاتي آلمان براي رژيم صهيونيستي ارشال شده است .
اين تجهيزات نظامي در حالي از سوي دولت مركل به رژيم صهيونيستي صادر شد كه مجوز ارسال آن در دولت قبلي مركل به تصويب رسيده بود اما زيگمار گابريل وزير اقتصاد و انرژي دولت فعلي آلمان براساس قانون اساسي اين كشور كه صادرات تسليحات به مناطق درگير جنگ و بحراني را ممنوع كرده ، مي بايست از اين صادرات تسليحاتي جلوگيري مي كرد . نكته قابل توجه اينكه ، دولت آلمان با تلاش گابريل در اقدامي متناقض فروش تجهيزات نظامي به روسيه را به بهانه درگير بودن اين كشور در مناقشه اوكراين ممنوع و از ارسال آن به مسكو جلوگيري كرده است .
موضع گیری معاون صدر اعظم آلمان علیه رژیم صهیونیستی
نکته جالب این است، زیگمار گابریل رهبر حزب سوسیال دموکرات آلمان که در حال حاضر معاون صدر اعظم این کشور است در حالی به دفاع از مشروعیت رژیم اسرائیل پرداخته است که خود پیش تر از این از منتقدان جدی شهرکسازی های رژیم صهیونیستی بوده است.
وی در اظهاراتی ازجنایات رژیم صهیونیستی در قبال فلسطینیان انتقاد کرده و اظهار داشته بود "فلسطینیان در سرزمینی زندگی می کنند که قانونی ندارد. سرزمینی که تحت نظر رژیمی آپارتاید (اسرائیل) است و در آن انصاف و عدالتی وجود ندارد."
اظهارات رهبر حزب سوسیال دموکرات مبنی بر وجود رژیمی آپارتاید در سرزمینهای اشغالی منجر به خشم آنگلا مرکل و هم حزبی های وی شد که رهبر حزب سوسیال دموکرات آلمان اعلام کرد که اظهارات وی در واکنش به سختی های موجود در فلسطین و رنجی که بر مردم فلسطین می رود بیان شد و وی قصد نداشته است رژیم صهیونیستی را با رژیم آپارتاید در آفریقای جنوبی (در دوران قبل از پیروزی ماندلا) مقایسه کند.
این چنین است که طي سال های سپری شده، رژيم صهيونيستي و آلمان شبكه هاي ارتباطي در سطح پارلمان ، دولت ، سازمانهاي غير دولتي و حتي امنيتي بين خود ايجاد كرده اند و دولت آلمان همواره سعی در حمایت از یهودیان و جلب نظر آنها داشته است تا هدف خود که ترمیم وجهه آلمان نزد افکار عمومى جهان و زدودن خاطرات دوران رژیم نژادپرست نازى است را تحقق بخشد.
/انتهای پیام/
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *