6000 هزار قطعه اثر تاریخی در انتظار فضایی برای نمایش
شش هزار قطعه آثار تاریخی که توسط یک مجموعه دار اراکی جمع آوری شده در انتظار اختصاص فضایی برای به نمایش درآمدن هستند.
به گزارش گروه فضای مجازی ، داوود منتظری یکی از بزرگترین مجموعهداران خصوصی کشور در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: بیش از سه هزار سکه از دوره هخامنشی تا دوره جمهوری اسلامی و بیش از هزار تکه مفرغ که قدمت آنها به دو هزار سال تا 4500 سال قبل از میلاد میرسد در مجموعه خود دارم.
وی افزود: کلکسیون اسکناس، انگشتر، چاقو، قمه، مس و ... دارم، همچنین در مجموعه خود گردنبند طلای دوره ساسانی و انگشتر طلای دوره مادها را دارم و علاوه بر آن ابزارهای استخوانی و سنگی در این مجموعه وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه از سال 1360 علاقمند به جمعآوری این آثار ارزشمند شدم گفت: اشیای این مجموعه به صورت خصوصی و با هزینه شخصی از بازارهای داخلی خریداری و جمعآوری شده است و قطعا اگر خریداری نمیشدند، امروز باید شاهد وجود این آثار ارزشمند در بازارها و موزههای خارجی میبودیم.
منتظری با تاکید بر اینکه امروز این آثار در صندوق امانات بانک نگهداری میشود و فقط در انتظار یک فضا برای نگهداری و نمایش این آثار هستیم، گفت: این آثار مربوط به همه نقاط ایران است و اگر فضایی در اختیار ما قرار دهند در قالب یک موزه به نمایش درخواهند آمد.
وی تعداد آثار را 6 هزار قطعه عنوان کرد و با بیان اینکه اگر کل موزههای استان مرکزی آثار خود را جمع آوری کنند به اندازه آثار موجود در این کلکسیون نیست، افزود: تاکنون رقمی که برای خرید این اجناس پرداخت کردهام برآورد نشده است، اما با توجه به اینکه از سال 60 شروع به خرید کردهام مطمئنا ارقام قابل توجهی هزینه شده است.
وی اضافه کرد: تصمیم بر این بود که حدود دو هزار مورد از این آثار را با حضور اعضای انجمن مجموعه داران خصوصی رسما به نمایش بگذاریم که متاسفانه به دلیل عدم هماهنگی با مجموعه داران، همچنین عدم اختصاص فضای مناسب این امر میسر نشده است.
این مجموعه دار تاکید کرد: تمام تلاش من بر این است که نمایش این آثار از استان مرکزی انجام شود، افتخار من ایرانی بودن است و با توجه به تاریخ و تمدن کشور تمام تلاش خود را برای خرید و جمع آوری این آثار به کار بستهام، اما با این حال با وجود استقبال از این اقدام تاکنون حمایتی از جانب بخش دولتی برای نمایش صورت نگرفته است و حداقل انتظار ما این است که با توجه به ارزش و تعداد این آثار یکی از بهترین فضاها و ساختمانهای اراک را به این امر اخصاص دهند که تاکنون چنین حمایتی صورت نگرفته است.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *