شدت جنگ در "قندوز و هلمند" افغانستان ارتباط مستقیم با نشست بروکسل دارد
یک نماینده مجلس افغانستان اعلام کرد که شدت جنگ در قندوز و هلمند ارتباط مستقیم با نشست بروکسل دارد تا سران کشورهای شرکت کننده بتوانند مردم خود را برای کمک به افغانستان متقاعد کنند. به گفته وی این کمک ها در نهایت به جیب مقام های کشورهای شرکت کننده در این نشست سرازیر می شود.
به گفته این نماینده مجلس افغانستان، هزینه جنگ افغانستان از محل پرداخت مالیات شهروندان کشورهای شرکت کننده در نشست بروکسل تامین می شود، اما مقام های این کشورها با مقام های افغان، این پول ها را به نفع خود مصرف می کنند.
بشردوست تاکید کرد : در چنین شرایطی کشورهای کمک کننده تلاش می کنند تا با شدت بخشیدن جنگ در افغانستان مردم خود را قانع سازند که اگر به افغانستان کمک مالی نشود، دستاوردهای 15 ساله آنان در مبارزه با تروریسم از بین می رود.
این نماینده مجلس افزود: براساس مدارک و تحقیقات وی، آمریکا هر روز 12.5 میلیون دلار به افغانستان کمک می کند و 12 میلیون دلار دیگر هم توسط سایر کشورها به افغانستان کمک می شود، اما شماری از سربازان به وی گفته اند که در سنگرهای جنگ نان خشک می خورند و این پول ها برای سربازان هزینه نمی شود و به گفته وی در حساب شخصی شماری از مقامات واریز می شود.
وی، مقامات افغان و کشورهای کمک کننده را به تجارت حقوق بشر، دین و جنگ متهم کرد و گفت که در یکی از درگیری ها، اجساد سربازان افغان 20 روز در صحنه نبرد باقی مانده بود و بالگرد برای انتقال پیکر آنها پیدا نمی شد.
بشردوست افزود: جنگ جاری در استان قندوز و دیگر شهرهای افغانستان پرسش برانگیز است و در برخی مناطق، نیروهای افغان سلاح و مهمات را بطور عمد باقی می گذارند تا به دست طالبان بیافتد و معلوم نیست چرا نظامیانی که منطقه را ترک می کنند، سلاح ها را انتقال نمی دهند و یا از بین نمی برند و با این کار این تسلیحات را تحویل گروه طالبان می دهند.
اکلیل حکیمی وزیر دارایی افغانستان دو روز پیش در نشست فوق العاده مجلس نمایندگان افغانستان اعلام کرد که در نشست بروکسل ؛ کشورهای جهان کمک 3.5 میلیارد دلاری خود را تا پایان سال 2020 به افغانستان اعلام خواهند کرد.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *