گسترش بیماری "تب زرد" در پایتخت هند
منابع بیمارستانی دهلی نو با هشدار در باره گسترش بیماری تب زرد در دهلی نو اعلام کردند تعداد جان باختگان بیماری تب زرد در پایتخت به 18 نفر رسیده است .
نجیب جانگ فرماندار شهر دهلی با تشکیل کارگروهی ویژه متشکل از کارشناسان مرکز مبارزه با بیماری های هند، اقدامات پیشگیری برای مبارزه با بیماری را در دستور کار خود قرار داده است.
ساتیندر جین وزیر بهداشت دهلی نو با لغو مرخصی کارکنان بیمارستان ها از آنها خواسته است برای دادن خدمات مناسب در دو ماه آینده نیروی کار موقت استخدام کنند.
دولت محلی دهلی نو نیز تبلیغات وسیعی برای آگاهی مردم در خصوص این بیماری و راههای پیشگیری از آن را آغاز کرده است .
پزشکان معتقدند: که افراد مبتلا به تب زرد معمولا به دلیل این ویروس جان خود را از دست نمی دهند اما اگر بیماران دارای بیماری های دیگر باشند ، ویروس چکونگونیا می تواند باعث اختلال شدید در ارگان های بدن بیمار شود.
براساس گزارش؛ سازمان بهداشت جهانی ابتلا به بیماری تب زرد با افزایش سن و بیماری های دیگر می تواند منجر به مرگ افراد شود.
پزشکان در دهلی نو پیش بینی می کنند که تعداد مبتلایان به بیماری تب زرد در یک ماه آینده افزایش یابد.
بیماری تب زرد مانند تب دنگی باعث ایجاد خارش و جوش های قرمز در پوست می شود اما برخلاف تب دنگی که گاه به دلیل کاهش شدید پلاکت خون موجب خون ریزی داخلی در بدن بیمار می شود ، خطرناک نیست .
براساس بررسی های صورت گرفته 86 درصد پشه های عامل بیماری تب زرد در مخازن آب خانگی مانند بشکه ها،گلدان ها و ساختمان های درحال ساخت تکثیر می شود.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که بیماری های ویروسی مانند تب دنگی، تب زرد و مالاریا سالانه 17 هزار و 649 کرور روپیه( دو میلیارد و635 میلیون دلار) به هند ضرر می رساند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *