سردار همدانی می توانست بازنشسته شود اما برای دفاع از حرم به سوریه رفت/اگر مجاهدتهای امثال همدانی نبود تروریستها دمشق را هم گرفته بودند
مشاور فرهنگی نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، " جنگ ما جنگ بی پایان است" و به کوری چشم آمریکا راه شهید همدانی، شهید طهرانی مقدم و شهید شاطری که در عرصه بین المللی برای پیشرفت جبهه مقاومت تلاش کردند همچنان ادامه دارد و آنها نخواهند گذاشت کوچکترین خللی در مقاومت اسلامی به وجود آید.
-گروه سیاسی: تشییع باشکوه پیکر سردار همدانی در تهران و همدان در مهر ماه سال گذشته، بار دیگر عظمت و جایگاه ویژه این سردار بزرگ اسلام را برای همگان روشن کرد؛ در بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی به شهادت رسیدن شهید همدانی می خوانیم:" این رزمندهی قدیمی و صمیمی و پر تلاش، جوانی پاک و متعبّد خود را در جبهههای شرف و کرامت، در دفاع از میهن اسلامی و نظام جمهوری اسلامی گذرانید و مقطع پایانی عمر با برکت و چهرهی نورانی خود را در دفاع از حریم اهلبیت علیهمالسلام و در مقابله با اشقیای تکفیری و ضد اسلام سپری کرد، و در همین جبههی پر افتخار به آرزوی خود یعنی جان دادن در راه خدا و در حال جهاد فی سبیل الله نائل آمد و فضل و رحمت الهی بر او گوارا باد".
در آستانه اولین سالگرد شهادت شهید همدانی سرویس سیاسی با سردار علی آسودی مشاور فرهنگی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به گفتوگو نشست که در ادامه این گفتوگو را می خوانیم:
میزان: 16 مهر اولین سالگرد به شهادت رسیدن سردار حسین همدانی در سوریه است؛ بفرمایید که رابطه شما با شهید همدانی چگونه بود و مهمترین خصلت ایشان در نگاه شما چه بود؟
مراوده من با شهید همدانی هم در دوران دفاع مقدس و هم بعد از آن به جلسات مختلفی برمی گردد که در حوزه های مختلف برگزار می شد.
مهمترین ویزگی شهید همدانی تلاش و دغدغه داشتن ایشان برای پاسداری از انقلاب اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت بود؛ به عنوان نمونه با وجود آنکه ایشان در سالهای بعد از دفاع مقدس دیگر در همدان مسئولیتی نداشت اما وی بانی اصلی طراحی و راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس همدان بود؛ به یاد دارم در سال های 74 و 75 که معاون هماهنگ کننده بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس بود، شهید همدانی چندین بار من و آقای چمران که در آن زمان مسئول بنیاد بودند را برای بازدید از باغ موزه دفاع مقدس به همدان دعوت کردند؛ ما نیز سرانجام به همراه شهید چمران به همدان رفتیم و بعد از مشاهده باغ موزه و صحبت با مدیران و مسئولان همدان، پیگیری ستودنی شهید همدانی در طراحی و راه اندازی باغ موزه دفاع مقدس همدان را متوجه شدیم؛ در آن مقطع شهید همدانی در بحث برگزاری کنگره های شهدا و تالیف کتاب های مختلف نیز، انگیزه بسیار زیادی از خودشان نشان می دادند تا بقیه را پای کار بیاورند.
سردار همدانی می توانست بازنشسته شود اما برای دفاع از حرم به سوریه رفت
میزان: در نگاه شما مهمترین عاملی که باعث شد سردار همدانی برای دفاع از حرم و حضور در جبهه مقاومت به سوریه بروند چه بود؟
ایشان هرجا که احساس می کرد کمبودی وجود دارد و حضور وی در آنجا موثر است، حضور پیدا می کرد؛ زمانی هم که سردار همدانی فرمانده سپاه تهران شدند، باز هم همین پرتلاشی و نگاه ویژه ایشان به فرهنگ دفاع مقدس در آماده سازی پادگان امام حسن (ع) در بزرگراه شهید عباس دوران به عنوان یک دهکده فرهنگی دفاع مقدس را مشاهده کردیم؛ اتفاقا همین دغدغه مندی ایشان موجب شد که با وجود آنکه می توانستند بازنشسته شوند، در بحث جبهه مقاومت در سوریه و دفاع از حرم به طور عملی وارد شوند.
اگر مجاهدتهای امثال شهید همدانی نبود تروریستها دمشق را هم گرفته بودند
میزان: مهمترین خدماتی که امثال شهید همدانی به جبهه مقاومت می کنند در چه مسائلی خلاصه می شود؟
ما در دفاع مقدس تجارب بسیار بسیار ارزشمندی داریم که در دنیا بی نظیر است؛ دفاع ما در برابر ارتش تا بن دندان مسلح عراق، یک دفاع همه جانبه با وجود همه اقشار مردم بود؛ سردار همدانی هم تجربه بسیج و هم تجربه دفاع مقدس را داشت و این دو تجربه را به سوریه برد تا مردم آنجا را برای دفاع از کشورشان بسیج کند.
شهید همدانی در راه اندازی و بسیج نیروهای مردمی سوریه اعم از مراحل شناسایی، جذب و آموزش کمک های فراوانی را انجام داد؛ عمده موفقیتهای سوریه در بحث نظامی مرهون تلاش افرادی مثل شهید همدانی است و اگر مجاهدت های افرادی مثل ایشان نبود امروز تروریستها با حمایت آمریکایی ها، صهیونیست ها و وهابی ها، بدون تردید دمشق را هم می گرفتند؛ شهید همدانی ها و امثال آن، نیروهای مردمی اهل تسنن و تشیع و علویون را پای کار آوردند و در مقابل داعش ایستادند.
امروز تمام مسئولین سوریه اذعان داند که اگر شهید همدانی ها به سوریه نمی آمدند و مشاوره های لازم را نمی دادند، یقینا آنها با مشکلات بسیار بیشتری روبرو می شدند.
سردار همدانی در روشنگری درباره فتنه 88 بسیار عالی عمل کرد
میزان: سردار همدانی از اواسط سال 88 فرمانده سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ شدند؛ عملکرد ایشان را در مقابله با فتنه 88 چگونه دیدید؟
هشت ماه فتنه سال 88 را باید "هشت ماه دفاع مقدس" نامید؛ مردم عزیز کشورمان در آن مقطع به هیچ عنوان به دنبال اغتشاش و درگیری نبودند؛ ما باید بدانیم موقعی که فتنه می آید گردو غباری بوجود می آید که در آن حق و باطل در هم تنیده می شود؛ نیاز بود که در سپاه حضرت محمد رسول الله (ص) با تدابیر مقام معظم رهبری و در جهت روشنگری و آگاه سازی مردم تلاش کند و شهید همدانی هم در آن مقطع در بحث روشنگری و آگاه سازی مردم به ویژه جوانانی که ناخواسته در جریان فتنه قرار گرفته بودند بسیار عالی عمل کردند و نمره بسیار خوبی گرفتند.
تلاش ها و روشنگری های بزرگوارانی مثل شهید همدانی و مقابله با برخی از تندروی ها موجب شد همین مردم بعد از هشت ماه، حماسه 9 دی را رقم بزنند.
میزان: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و به طور کلی مجموعه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، چه تعداد امثال شهید همدانی را در خود دارد و آیا با به شهادت رسیدن ایشان، پرچم مقاومت بر زمین می ماند؟
بحمدلله به برکت فرهنگ دفاع مقدس، یادگاران دفاع مقدس زیادند؛ اینگونه نیست که با رفتن امثال شهید همدانی پرچم روی زمین بماند؛ پرچم همچنان برافراشته است؛ پیشکسوتان دفاع مقدس که در صحنه حضور دارند بسیارند؛ همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند، " جنگ ما جنگ بی پایان است" و به کوری چشم آمریکا راه شهید همدانی، شهید طهرانی مقدم و شهید شاطری که در عرصه بین المللی برای پیشرفت جبهه مقاومت تلاش کردند همچنان ادامه دارد و آنها نخواهند گذاشت کوچکترین خللی در مقاومت اسلامی به وجود آید.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *