صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جایگاه علمای مذهبی در ثبات اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی بی‎بدیل است

۱۱ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۰:۰۱
کد خبر: ۲۲۷۸۴۲
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
سالارزایی گفت: مهمترین کارکرد قانونمداری حفظ نظم و امنیت است و گروه های مرجع مانند ائمه جماعات، روحانیون و مبلغین دینی تأثیر بسزایی در تحقق این اهداف دارند.
به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ،  امیرحمزه سالارزایی در همایش ائمه جماعات ، مبلغین و فرهنگ قانونمداری طاعون انسان معاصر را افسردگی و ضعف در مکانیزهای ارتباط اجتماعی عنوان کرد.

این دانشیار دانشگاه سیستان و بلوچستان گفت: در سالهای گذشته سلامتی در پرتو سلامت جسمانی ، روانی و ارتباطات اجتماعی تعریف می شود. لکن در دوران معاصر رکن چهارم سلامت در سلامت معنوی باز تعریف می شود وی افزود: مهمترین کارکرد قانونمداری حفظ نظم و امنیت است و گروه های مرجع مانند ائمه جماعات، روحانیون و مبلغین دینی تأثیر بسزایی در تحقق این اهداف دارند.

این حقوقدان با تشریح نقش و جایگاه علمای مذهبی در ثبات اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی ابراز داشت: رسالت اصلی ائمه جماعات و مبلغین در وضعیت موجود جامعه اصلاح تصورات ذهنی بشر است چراکه آلودگی در تصورات انسانی منجربه انحراف و گرایش آسیب های اجتماعی است.

سالارزایی در پایان خاطر نشان کرد: نهضت جهانی بازگشت به ارزشهای معنوی و نقض فرد گرایی افراطی مهمترین گام در کاهش جرایم و آسیب های اجتماعی است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *