صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بهره‌برداری از 300 مگاوات نیروگاه‌های برق‌آبی در سال جاری

۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۲۶۶۹۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، اقتصاد ایران
مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران گفت: به‌رغم کمبود منابع مالی، امسال حدود 300 مگاوات نیروگاه‌های برق آبی وارد مدار بهره‌برداری شد.
به گزارش گروه اقتصاد ، محمدرضا رضازاده با اشاره به طرح‌های این شرکت در سال جاری، گفت: با توجه به سیاست‌های کلان نظام و ستاد اقتصاد مقاومتی در سال جاری پروژه‌هایی در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در اولویت قرار گرفت که از جمله آن‌ها می‌توان به آبگیری سه سد و به بهره‌برداری رساندن حدود 300 مگاوات نیروگاه‌های برق آبی است.
وی افزود: تاکنون سدهای "داریان" و "رودبار لرستان" آبگیری شده‌اند و امیدواریم تا پایان آبان ماه بتوانیم سد سردشت را نیز آبگیری کنیم.

رضازاده تصریح کرد: همچنین سدهای "ازگله" و "قوچم" در کرمانشاه و کردستان به ترتیب تا قبل از نوروز سال جاری و آخر پاییز آبگیری خواهند شد.

وی ادامه داد: در رابطه با نیروگاه‌های برق‌آبی نیز باید گفت تاکنون یک واحد از نیروگاه‌های داریان و رودبار لرستان وارد مدار شده و امیدواریم تا پیک تابستان سال آینده بتوانیم سه واحد دیگر از این دو نیروگاه را نیز وارد مدار کنیم.

مدیرعامل منابع آب و نیروی ایران گفت: عملیات اجرایی سد "کانی‌سیب" نیز انجام شده که میزان حفاری‌های آن از بخش خروجی به حدود 4 کیلومتر می‌رسد و امیدواریم با اتمام عملیات این پروژه بتوانیم حدود 650 میلیون مترمکعب آب را سالانه وارد دریاچه ارومیه کنیم.

وی در ادامه با اشاره به پیشرفت پروژه‌های این شرکت در کل کشور گفت: طرح‌های ما در مناطق غرب کشور پیشرفت بسیار خوبی داشته‌اند، اما طرح‌های سایر مناطق به‌دلیل کمبود منابع مالی متاسفانه با مشکلاتی مواجه هستند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه به‌دلیل کاهش درآمدهای نفتی دولت نتوانسته اعتبارهای لازم برای اجرا و اتمام پروژه‌ها را به ما اختصاص دهد و عمده طرح‌های شرکت در مناطق مختلف به استثنای غرب کشور، همچنان منتظر دریافت منابع مالی برای تکمیل هستند.

رضا زاده افزود: قرار بوده حدود 300 میلیارد تومان نیز اسناد خزانه به ما تخصیص یابد که هنوز چیزی تخصیص نیافته است. همچنین از حدود 700 میلیارد تومان اعتبار مصوب برای طرح‌های عمرانی، تنها 40 درصد تاکنون تخصیص یافته است.

وی ادامه داد: امید است بتوانیم از فاینانس کشورها استفاده کنیم، خوشبختانه اخیراً تفاهم‌نامه‌هایی با یک شرکت از کره جنوبی به امضا رسیده که در صورت نهایی شدن رقم قابل توجهی از پروژه‌ها فاینانس می‌شوند.

مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در پایان با اشاره به طرح‌های بازنگری شده این شرکت، اظهار داشت: به دلیل تغییر شرایط اقلیمی و کاهش آب ورودی سدها و همچنین مدیریت بهینه منابع آب سه طرح سد بختیاری در لرستان، سد دِز در خوزستان و سد پارسیان در استان فارس در حال بازنگری هستند.
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *