صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۵۵ درصد "مهاجران افغانستانی" از آلمان اخراج خواهند شد

۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱:۰۱
کد خبر: ۲۲۶۱۸۱
دسته بندی‌: بین‌الملل- جهان ، عمومی
سناتوران در مجلس سنای افغانستان می‌گویند که دولت آلمان گفته است که تنها ۴۵ درصد مهاجران افغانستانی پذیرفته خواهند شد و ۵۵ درصد مابقی به صورت تدریجی بازگشت داده خواهند شد.
به گزارش سرویس بین الملل سناتوران در مجلس سنای افغانستان از احتمال توافق دولت افغانستان با دولت آلمان در پیوند به برگشت دادن اجباری مهاجران افغانستان ابراز نگرانی کردند.
 
 سناتوران در مجلس سنای افغانستان می‌گویند که اگر این توافقنامه نهایی و اجرایی شود، دولت آلمان گفته است که 45 درصد مهاجران افغانستان در آن کشور پذیرفته خواهند شد و 55 درصد مابقی به صورت تدریجی برگشت داده خواهند شد.
 
به گفته سناتوران، ارگ این موضوع را شب گذشته در یک نشست ویژه با رؤسای کمیسیون‌ها و هیئت‌های اداری مجلسین شورای ملی افغانستان در بین گذاشته است.
 
به گفته آنها، دولت آلمان بر افغانستان فشار وارد کرده است که این توافقنامه را در نشست بروکسل که چند روز دیگر برگزار خواهد شد به امضا برساند.
 
نجیبه حسینی منشی مجلس سنای افغانستان گفت: این موضوع به شکلی در اعلامیه نشست بروکسل گنجانیده خواهد شد که الزامی نیست اتحادیه اروپا به ویژه آلمان گفته است، مهاجرانی که پرونده‌های آنها از محاکم سه‌گانه کشورهای میزبان تأیید نشوند باید به افغانستان بازگردند.
 
وی افزود: در غیر این صورت آن کشورها براساس قوانین داخلی تحت نظارت قرار می‌گیرند و پیشنهاد شده که تحت نظارت باقی بمانند چه بهتر که به شکل آبرومندان و به صورت تدریجی به افغانستان برگردند.
 
نثار حارث دیگر عضو مجلس سنای افغانستان گفت: بر اساس توافق احتمالی دولت افغانستان با برنامه برگشت مهاجران، آلمان 50 مهاجر را در یک روز به افغانستان می‌فرستد و همینطور این روند در پنج سال آینده پایان خواهند یافت.
 
وی گفت: دولت آلمان گفته است در صورتی که دولت افغانستان با این روند موافقت کند، 70 میلیون دلار را برای آینده مهاجران افغانستان کمک خواهد کرد.
 
جمهور نوشت: از سوی دیگر، برخی سناتوران افغانستان نیز اعلام کردند که دولت افغانستان نباید تحت هیچ شرایطی این توافقنامه را امضاء کند.
 
/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *