صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تمایل عمان برای تامین مواد اولیه غذایی از ایران

۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۰:۰۱
کد خبر: ۲۲۵۴۹۰
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
وزیر تجارت و صنایع عمان با بیان اینکه به دنبال واردات مواد اولیه غذایی از ایران هستیم، گفت: ایران ازظرفیت بزرگی در بخش مواد غذایی برخوردار است و می تواند مواد اولیه کارخانجات غذایی عمان را تامین کند.
به گزارش گروه اقتصاد، علی السنیدی در آیین گشایش نمایشگاه محصولات عمان در تهران گفت: حضور در این نمایشگاه می تواند آغازی برای همکارهای های بیشتر دو کشور باشد.

وی به افتتاح خط دریایی بین دو کشور نیز اشاره کرد و گفت: دیروز خط دریایی بین بندرعباس و بندر خصب عمان راه اندازی شد که در این مسیر هفت کشتی با ظرفیت حمل 200 مسافر و 40 خودرو فعالیت خواهند کرد.

وزیر تجارت و صنایع عمان در ادامه با یادآوری برخی اهداف حضور فعالان اقتصادی عمانی در ایران گفت: آشنایی با فرصت های اقتصادی در ایران و حضور در مناقصه ها، از برنامه های بازرگانان و فعالان عمانی در ایران است.

وی گفت: همچنین در این هفته شانزدهمین اجلاس همکاری های مشترک میان دو کشور برگزار خواهد شد.

السنیدی ادامه داد: برای گسترش همکاری میان دو کشور، صنعتگران عمانی به دو موضوع «استاندارد و بیمه حمل و نقل کالا و مسافر» توجه ویژه ای دارند.

نمایشگاه محصولات عمان در تهران صبح امروز با حضور «محمدرضا نعمت زاده» وزیر صنعت، معدن و تجارت و «علی السنیدی» وزیر صنعت و تحارت عمان در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت.

این نمایشگاه از پنجم تا نهم مهرماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران با حضور شرکت های مختلف عمانی از صنایع غذایی، مواد تبدیلی، صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع پزشکی و ساختمان، پذیرای بازدیدکنندگان است.

قرار است در حاشیه این نمایشگاه نشست های تخصصی میان فعالان اقتصادی دو کشور برگزار شود.

پارسال هفت هیات اقتصادی عمانی از ایران بازدید کردند؛ بزرگترین هیات در اردیبهشت سال گذشته متشکل از 57 شرکت بزرگ عمانی با 200 شرکت بزرگ ایران دیدار کردند.

در سال 2006 میلادی حجم تجارت دو کشور 200 میلیون دلار بود که اکنون به یک میلیارد دلار رسیده است. همچنین تا سال گذشته خط کشتیرانی مستقیم و منظم برای تبادل کالا نداشتیم و کالاهای ایرانی باید به امارات می رفت و سپس با تریلر به عمان می رسید.

از اردیبهشت پارسال خط کشتیرانی در مسیر صحار و بندر رجایی افتتاح شد که اکنون 2 کشتی کانتینربر و فله بر هر 15 روز یکبار در این مسیر در حال حرکت است. خط مسافری خصب به قشم نیز با استقبال بازرگانان همراه شده است. همچنین پروازهایی به مقصد فرودگاه های تهران، شیراز و مشهد از فرودگاه مسقط صورت می گیرد.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *