۵۰ درصد جراحی های ستون فقرات بدون تشخیص انجام می شود
رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحی مغز و اعصاب یکی از مسائل مهم را جراحی ستون فقرات دانست و گفت: بیش از ۵۰ درصد بیماران این بخش در دنیا بدون تشخیص عمل می شوند که نتیجه مثبتی ندارد.
به گزارش گروه فضای مجازی به نقل از مهر، پرفسور مجید سمیعی رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحی مغز و اعصاب شامگاه یکشنبه در نشست با خبرنگاران در ساری افزود: اکثر جراحان مغز و اعصاب نزد من دوره هایی را گذرانده اند و در مقایسه کشورهای دیگر در سطح خوب و بالایی هستیم اما کسی که در ایران زندگی نمی کند نمی تواند ارزش و منزلت پیشرفت های حوزه پزشکی ایران را درک کند.
وی با این پرسش که چند درصد از بودجه کشور برای علوم و تحقیقات مصرف می شود گفت: این درحالی است که باید بودجه کشورهای دیگر در زمینه تحقیقات و علوم نیز بررسی شود.
پرفسورسمیعی، یکی از بزرگترین مشکلات پزشکی را بیماری های مزمن بیان کرد و گفت: بیمار تمام وقت باید تحت مراقبت طبیب باشد و این مسئله مهم بوده زیرا بیماران همیشه با درد و ناراحتی که دارند دچار مشکلاتی هستند.
رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحی مغز و اعصاب با اشاره به اینکه تعداد جراحان ستون فقرات زیاد شده، گفت: شمار عمل های جراحی در ستون فقرات زیاد شده است و بیش از ۵۰ درصد بیماران بدون تشخیص عمل می شوند.
پرفسور سمیعی یادآور شد: مازندران نیاز به مرکز تشخیصی و درمانی دارد و بنا داریم به هرنحوی که شده این امر محقق شود و برای اینکه بتوانیم چنین مرکزی ایجاد کنیم، نیاز به تامین منابع داریم.
وی تاکید کرد: هر جراح و متخصصی که در رشته ای تحصیل کرد سالها باید نزد یک استاد دوره ببیند و در این صورت بیمار زودتر به نتیجه خواهد رسید.
سمیعی با اشاره به اینکه تاکنون استفاده از سلول های بنیادین برای جراحی های مغز و نخاع نتیجه مثبت نداشته است گفت: تاکنون یک مورد نتیجه مثبت ناشی از استفاده از سلول های بنیادین برای مغز و نخاع نداشتیم و اگر افرادی بخواهد در این زمینه استفاده کنند باید مدرک طبابت را از وی گرفت زیرا یک جنایت پزشکی است.
رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحی مغز و اعصاب درپاسخ به مرگ سینماگر برجسته کشور ( کیارستمی)، ناشی از خطای پزشکی گفت: من تاکنون چنین حرفی را نزده ام و انتساب چنین حرفی به من صحت ندارد.
وی با بیان اینکه ایران جهش خوبی برای ایجاد دانشگاه ها داشته است و پنج میلیون نفر دانشجو دارد افزود: آن چیزی که در ایران کسر داریم باید کارهای فنی و دستی را بیشتر بها دهیم.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *