صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

باز تاسیس ستاد مردمی دیده بان پیشگیری از وقوع جرم

۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۶:۰۹
کد خبر: ۲۲۴۳۳۶
دسته بندی‌: حقوق و قضا ، قضایی
حجت الاسلام یزدی از باز تأسیس ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم دیده بان پیشگیری خبر داد.
حجت الاسلام والمسلمین یزدی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان قم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی ، با بیان این که پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمان یکی از وظایف محوری دستگاه قضایی کشور در اصل 156 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است، از بازتأسیس ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم دیده بان پیشگیری خبر داد.

حجت الاسلام یزدی اظهار کرد: چنان‌چه دستگاه قضایی در پیش‌بینی جرایم و پیش‌گیری از آن، بی تفاوت یا کم کار باشد، مرتکبان، عملکردهای مجرمانه خود را گسترده تر کرده و کار برای پیشگیری یا برخورد در آینده دشوارتر می‌گردد.

وی گفت: بر اساس باور اندیشمندان امروزی دو رویکرد جامعه پذیری فرد با تمرکز بر مهارت‌های فرد برای تعامل سالم با جامعه و رویکرد اجتماع محور با تمرکز بر روی آثار نظام اجتماعی بر رفتار و روحیات انسان‌ها؛ در کنار یکدیگر می‌توانند تاثیر گذار بوده و سبب پیدایش تغییر در رفتار اجتماعی شود.

این مقام قضایی ادامه داد: از سویی امنیت و سلامت اجتماعی وابسته به عناصر اجتماعی است. این عناصر در کنار یکدیگر نشان می‌دهد که افراد در زندگی اجتماعی در چه درجه‌ای عمل می‌کنند که بی‌شک، تحولات مثبت در راستای تکامل در شبکه اجتماعی همواره از دل همین گزاره‌ها بیرون می‌آید.

حجت الااسلام یزدی تصریح کرد: اگر پیشگیری‌های مردمی بر اساس تکلیف دینی امر به معروف و نهی از منکر، برای جلوگیری از هر نوع جرم، خلاف، گناه و آسیب اجتماعی تشکیل و با شیوه درست ساماندهی شوند و مورد حمایت دستگاه‌های ذی‌ربط قرار گیرند به لطف و مدد الاهی در این راه توفیقات عظیمی تحصیل خواهد شد.

وی در خصوص اهداف تشکیل ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم دیده بان پیشگیری گفت: تأسیس بزرگترین تشکل مردمی (شبکه اجتماعی) قوه قضائیه با قابلیت نقش آفرینی برای آحاد و اقشار جامعه در عرصه‌های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و همچنینتعمیق امنیت و تضمین سلامت اخلاقی، اجتماعی در مقیاس جغرافیای انسانی کشور با مسئول ساختن غیرمستقیم مردم در تأمین و پایداری امنیت از اهداف تشکیل ستاد مردمی پیشگیری از وقوع جرم دیده بان پیشگیری است.

این مقام قضایی با اشاره به محورهای اساسی فعالیت هسته‌های مردمی پیشگیری از وقوع جرم گفت: همکاری در شبکه اجتماعی بدون دخالت فیزیکی (عملیاتی) از طریق ارسال گزارشات توسط سامانه الکترونیکی، همکاری در عرصه پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی، همکاری در حوزه علمی، پژوهشی و آموزشی و همکاری در سایر موارد ابلاغی از محورهای فعالیت هسته‌های مردمی است.

معاون اجتماعی دادگستری قم در پایان گفت: از داوطلبان جهت فعالیت در هسته‌های مردمی به صورت افتخاری دعوت می‌شود تا از طریق ثبت نام در سامانه الکترونیکی www.sajam.adliran.ir آمادگی خود را اعلام کرده و سپس مراحل جذب، گزینش و آموزش را طی کنند.





ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *