صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید محتوای دینی توسط 7 هزار خواهر طلبه از طریق شبکه کوثر

۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۴۰:۰۱
کد خبر: ۲۲۴۰۴۴
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: 7 هزار خواهر طلبه از طریق درگاه پرتال جامع به نام شبکه کوثر بلاگ در عرصه وبلاگ‌نویسی مشغول تولید محتوای دینی هستند.
به گزارش گروه سیاسی ، حجت‌الاسلام محمودرضا جمشیدی در مراسم کلنگ‌زنی حوزه علمیه خواهران فاطمیه کاشان اظهار داشت: بیش از 482 مدرسه علمیه خواهران در سراسر کشور داریم که 70 هزار طلبه خواهر در این مدارس مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید، 13 هزار و 500 نفر در مقطع سطح 2، یک هزار نفر در سطح 3 و 50 نفر در سطح 4 پذیرش داشته‌ایم که نظام آموزش حوزه‌های علمیه حوزه‌های خواهران در 4 سطح و 13 رشته فعالیت دارند، تصریح کرد: اخیراً در شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، توسعه رشته‌های این حوزه‌ها متناسب با نیازهای جامعه و خواهران مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور بیان داشت: سپاه عظیم علمی ـ فرهنگی در حوزه‌های علمیه خواهران متشکل از 90 هزار فارغ‌التحصیل، 70 هزار شاغل به تحصیل وجود دارد، همچنین هر کدام از این حوزه‌ها در مناطق خود، یک مرکز علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی هستند.

وی اضافه کرد: در کنار هر مدرسه علمیه خواهران معمولاً یک کانون قرآن هم داریم؛ در بسیاری از مدارس، مراکز مشاوره‌ای در کنار آن‌ها در حال فعالیت است.

جمشیدی حوزه علمیه خواهران را پیشتاز حضور در فضای مجازی عنوان کرد و گفت: 7 هزار خواهر طلبه از طریق درگاه پرتال جامع به نام شبکه کوثربلاگ در عرصه وبلاگ‌نویسی مشغول تولید محتوای دینی هستند؛ 45 هزار عنوان مطلب دینی توسط این خواهران در فضای مجازی بارگذاری شده است.

وی تصریح کرد: در 5 سال گذشته با سرمایه‌گذاری که در عرصه پژوهش انجام‌ شده است، دستاوردهای خوبی در این حوزه داشته‌ایم؛ 667 کرسی آزاداندیشی، حدود هزار 170 نشست علمی، بیش از 3 هزار مقاله علمی و بیش از 200 اثر منتشر شده از دستاوردهای این سرمایه‌گذاری است.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور اذعان داشت: تعداد شرکت‌کنندگان خواهر در جشنواره‌ها و مسابقات کشوری نه‌ تنها حائز اهمیت بوده، بلکه در بعضی استان‌ها از جمله استان اصفهان، حوزه‌های خواهران رتبه برتر را کسب کرده‌اند.

وی تأکید کرد: تمام هزینه‌هایی که دولت‌های مختلف برای حوزه‌های علمیه خواهران تأمین کرده‌اند، یک دهم هزینه‌های انجام‌ شده در این زمینه بوده است؛ عمده اعتبارات توسط خیرین و مردم تأمین‌ شده است، البته کمک‌های دولتی از محل منابع استانی هم کم نبوده است.

جمشیدی با اشاره به پروژه‌های موجود در زمینه مدارس علمیه خواهران کشور اظهار داشت: اگر بخواهیم تمام پروژه‌های موجود در این زمینه را در بازه زمانی کوتاهی به ثمر برسانیم نزدیک به 450 میلیارد تومان اعتبار نیاز است؛ متأسفانه آنچه در حال حاضر موجود است یک‌بیستم این رقم هم نیست.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *