چهل و هشت میلیون کد پستی ثبت شد
با توجه به اینکه یک سال از آغاز پروژه یکپارچه سازی اطلاعات مکان محور – شانی پستی– مبتنی بر نظام GNAF در کشور می گذرد و تا به امروز 48 میلیون کد پستی ثبت شده است و تا پایان سال عملیات ژئو کد شده در شهرها و روستا ها نیز به پایان خواهد رسید.
این پروژه بر اساس ماده ۲۷ ضوابط فنی اجرایی توسعه دولت الکترونیک و همچنین آیین نامه اجرایی طرح نشانی استاندارد ملی مکانی به عنوان یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات عملیاتی می شود؛ شرکت ملی پست ایران نیز موظف است تا پایان سال دوم ابلاغ این مصوبه، نشانی پستی تمامی اماکن کشور را براساس ضوابط نظام کدپستی و مشخصات فنی روش نشانی دهی مبتنی بر اطلاعات مکان محور GNAF تهیه و به عموم ارائه کند.
لازم به ذکر است، این پروژه در راستای ضوابط اجرایی دولت الکترونیک یک سال است که آغاز شده و به زودی در تهران افتتاح میشود. در همین حال پیاده سازی این طرح در شهرهای مشهد، اصفهان، بوشهر، قم و قزوین نیز به زودی به اتمام میرسد؛ اما آنچه در ادامه این گزارش مرور خواهد شد روند پیشرفت یک ساله این پروژه است.
اعضای کارگروه این پروژه که شامل، مدیرعامل شرکت پست (رئیس کارگروه)، نماینده وزارت کشور، نماینده وزارت اطلاعات، نماینده معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده مرکز آمار ایران (مرکز آمار و فناوری اطلاعات)، نماینده سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، نماینده سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، نماینده شرکت پست جمهوری اسلامی ایران، نماینده سازمان نقشه برداری کشور، نماینده سازمان فناوری اطلاعات (دبیر کارگروه)، 2 نفر متخصص فناوری اطلاعات ( به انتخاب دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات) و 2 نفر از مدیران فناوری اطلاعات شهرداری کلانشهرها (به انتخاب دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات) می شود که تا به امروز 6 جلسه برگزار کرده است.
این گزارش حاکی از آن است که 48 میلیون کد پستی ثبت شده است که در این بین 38 میلیون شهری و 10 میلیون دیگر روستایی است؛ تا به امروز صد درصد شهرها و 50 درصد روستا در زمینه کد پستی به هنگام شده اند، گفتنی است، عملیات 89 درصد نقاط شهری نیز در زمینه ژئو کد پایان یافته است و تا پایان سال این عملیات در تمامی شهر ها و رئستاها به پایان خواهد رسید.
طرح سیماک نیز گه یک سامانه یکپارچه و جامع است و با این سامانه امور املاک شهر و روستا مدیریت و ساخت و ساز شهری و روستایی مورد نظارت بیشتری قرار خواهد گرفت در سه استان کرمان، گیلان و البرز به صور پایلوت اجرا شده است.
در بخش دیگر این گزارش به روز رسانی اطلاعات و ساماندهی نشانی اماکن است که تا به امروز 19 میلیون رکورد شهری و بیش از 2 میلیون نقاط روستایی ثبت شده است و در کنار آن 49 شهرداری و 515 دهیاری به سامانه یکپارچه داده ای جغرافیا تجهیز شده اند.
در پایان این گزارش نیز می توان به 6 نقطه شهری و 567 نقطه روستایی که لایه نقشه پارسل( محدوده ای پیوسته ازسطح کره زمین که دارای حقوق بهره گیری ملکی منحصر به فردی می باشد) و معابر آن ها تأمین شده است اشاره کرد.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *