صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بایدها و نبایدهای تغذیه ای در فصل پاییز/ برای پیشگیری از بیماریهای پاییزی این نکات را رعایت کنید

۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹:۴۰
کد خبر: ۲۲۳۵۱۳
با توجه به تغییر فصل ونزدیک شدن به روزهای سرد بهتر است در تغذیه تغییراتی ایجاد شود.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه در  رابطه با آغاز فصل پائیز و تاثیر آن روی رژیم غذایی افراد اظهار داشت: یکی از مهمترین نکاتی که همراه با تغییر فصل در این روزها باید به آن توجه داشت تغییر در رژیم غذایی است.

وی افزود: در فصل پاییز به دلیل اینکه به فصل سرما نزدیک می شویم ممکن است افراد دچار بیماریهای متفاوتی از جمله سرماخوردگی و آنفلوآنزا شوند.

این متخصص تغذیه درخصوص پیشگیری از این بیماری ها گفت: بهتر است برای افزایش مقاومت بدن در مقابل این بیماریهای ویروسی مرکباتی مثل پرتقال،‌لیموشیرین وگریپ فروت به مقدار زیادی مصرف شود.همچنین دریافت مقادیری امگا 3 مثل ماهی چرب می تواند در مقاومت بدن تاثیر به سزایی داشته باشد.

فرحبخش در ادامه بیان کرد: با توجه به اینکه در زمان تغییر فصل بدن نیازمند انرژی بیشتری است توصیه می کنم ازنان وپنیر و گردو در هنگام صبحانه و مصرف خشکبار و آجیل در طول روز استفاده شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: مثل همیشه انجام ورزش به افراد توصیه می شود اما ورزش در هوای سرد به دلیل انقباض عضلات و ایجاد سرما خوردگی در بدن لازم است در یک فضای سربسته و گرم انجام شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *