صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بخش ناچیزی از علم بی پایان علی (ع) در نهج البلاغه متجلی است

۳۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۵:۰۵:۰۱
کد خبر: ۲۲۳۱۲۸
دسته بندی‌: سیاست ، گزارش و تحلیل
مدیرحوزه های علمیه کشور گفت: بخش ناچیزی از علم بی پایان علی (ع) در نهج البلاغه متجلی است و نهج البلاغه درصد کمی از عظمت علمی علی (ع) محسوب می شود.
به گزارش گروه سیاسی ، آیت الله علیرضا اعرافی  درآئین گشایش رسمی ساختمان تازه تاسیس مدرسه علمیه حاج ملاصادق مجتهدی قمی با بیان این مطلب، اظهار داشت: حضرت علی(ع) علم لدنی و علم الهی را در مکتب پیامبر(ص) فرا گرفته و اگر حوزه های علمیه به سرچشمه زلال معرفت علی(ع) متصل باشند، همه چیز را خواهند داشت.
امام جمعه موقت قم با تاکید بر اینکه ما هر چه می خواهیم در مکتب علی (ع) و خاندان پیامبر (ص) وجود دارد، خاطرنشان کرد: نهج البلاغه تبیین کننده اعتقادها، معارف، اخلاق، فضائل و حماسه حضرت علی(ع) است.
اعرافی نخستین پیشوای شیعیان را مغز متفکر عالم بشریت دانست، و افزود: رشحه ای از علم علی (ع) در نهج البلاغه است، از این رو همه طلاب باید با نهج البلاغه مانوس باشند، و هر روز در فراز هایی از آن تامل و تعمق کنند، چرا که مطالعه نهج البلاغه دل و جان انسان را با نور معرفت آشنا می کند، و دنیای جدیدی را پیش روی او قرار می دهد.
رئیس جامعه المصطفی العالمیه (ص) با تاکید بر اینکه جهان تشنه شناخت معارف اهل بیت (ع) است، تصریح کرد: شخصیت حضرت علی(ع) همچنان ناشناخته است، و ابعادی دارد که هر چقدر در آن قول و تحقیق کنیم، باز هم کم است.
وی با بیان اینکه انسان ها هر چقدر کامل تر شوند و به افق های بلند تری دسترسی پیدا کنند ظرفیت بیشتری نیز پیدا خواهند کرد، در نتیجه حالت های متضاد بیشتری در آنها جمع می شود، افزود: اینکه گفته می شود حضرت علی(ع) جامع الاضداد است، یکی از شاخص ها و مقیاس های یک انسان کامل است، چرا که بشر هر چه به مراتب بالاتری ارتقاء پیدا کند، صفات نیک و فضائل بزرگ اخلاقی و معرفتی نیز در آن نمود بیشتری خواهد یافت، و در قلمرو اضداد چیزهایی که به طور مجزاء در انسان های دیگر قرار دارد، به صورت یک جا در نهادش اجتماع پیدا می کند.
اعرافی افزود: در حالی که همه عالم طبیعت در برابر عالم غیب قطره ای بیش نیست، حضرت علی(ع) خود را به آن آشناتر از عالم طبیعت می داند.
وی با بیان اینکه حضرت علی(ع) این علم بی کران را از پیامبر فرا گرفته است، افزود: آن حضرت از آغاز کودکی با پیامبر همراه بود و خلوتی که با ایشان داشت، نیز هیچکس نداشت، و در هر کدام از این خلوت ها ابواب تازه ای از علم و معرفت الهی به روی او گشوده می شد.
مدیرحوزه های علمیه کشور با تاکید بر دانش بی پایان حضرت علی(ع) گفت: قطره ای از علم علی (ع) امروز در دست ما است که اگر با علم اولین و آخرین مقایسه شود، باز برتری دارد.
مدرسه علمیه ملاصادق در سال 1273 هجری قمری مطابق با 1235 هجری شمسی حدود 160 سال قبل توسط این فقیه و مجتهد گرانقدر جهان تشیع تاسیس، و در سال های اخیر از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه کشور مورد بازسازی، احیاء و مرمت مجدد قرار گرفته است.




ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *