اهتمام جدی و مشارکت مسئولان در کاهش آسیبهای ناشی از سوانح موتورسیکلت
حجت الاسلام یزدی گفت: همه مسئولان، متصدیان امر، خانوادهها و اقشار جامعه باید در کاهش آسیبهای ناشی از سوانح موتورسیکلت اهتمام جدی داشته باشند.
وی گفت: آمار بالای استفاده از موتورسیکلت و حوادث بسیار زیادی که این وسیله نقلیه داشته است، معاونت اجتماعی دادگستری قم را بر آن داشته است که طرحهایی را برای تقلیل آمار و حوادث، برنامهریزی کند و برای این کار نیازمند یک مشارکت جمعی هستیم.
این مقام مسئول، اصلاح زیرساختها و اطلاعرسانی در این زمینه را از مهمترین اقدامات بهمنظورکاهش تصادفات موتورسیکلت برشمرد و بر اهتمام مسئولان در اصلاح زیرساختها شامل اصلاح معابر، رفع نقاط حادثهخیز، نصب تابلوهای هشداردهنده، رفع نقص روشنایی معابر تاریک، تأکید کرد.
معاون اجتماعی دادگستری یزد، ضمن اشاره به نقش مهم اطلاعرسانی، رسالت صداوسیما در این زمینه را خطیر ارزیابی کرد و افزود: ساختن مستندها، مباحث خبری و تهیه گزارشها از حوادث و زندگی کسانی که به خاطر تصادفات و پرداخت دیه در زندان هستند، میتواند جنبه آموزشی داشته باشد. نصب پیامهای هشداردهنده در بیلبوردها و تهیه و توزیع بروشورهای آموزشی نیز در زمینه ارتقاء آگاهیهای عمومی و پیشگیری، میتواند مؤثر باشد.
وی با تأکید بر نقش والدین در کنترل و نظارت رفتارهای پرخطر فرزندان، اظهار کرد: والدین باید در نظر داشته باشند جز در موارد ضروری برای فرزندان موتور سیکلت تهیه نکنند و فرزندان را به استفاده از دوچرخه ترغیب کنند و در صورت ضرورت، موتور سبک و کوچک تهیه کنند زیرا موتور سنگین، قوی و پرسرعت خطرهای زیادی را برای آنها ایجاد میکند. حتماً کلاه ایمنی برای او تهیه کنند و هشدارهای لازم برای منع پرش زدن، تکچرخ زدن و سرعتبالا را به او بدهند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *