صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

توسعه فعالیت‌های بانکی در روابط ایران و انگلستان

۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۸:۰۵
کد خبر: ۲۲۲۴۹۱
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس كل سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با نماینده ویژه تجاری نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که در زمینه اقتصادی به دنبال رابطه برد - برد با انگلیس هستیم.
به گزارش گروه اقتصاد، به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، مجتبی خسروتاج در دیدار با لرد لامونت در تهران گفت: میزان واردات ایران از انگلستان نسبت به صادرات به آن كشور، فاصله زیادی دارد که باید تعادلی در این زمینه با افزایش صادرات محصولات ایرانی به بریتانیا ایجاد شود.
 
وی براهمیت احياء و توسعه فعالیت‌های بیمه­ ای و بانکی بین دو کشور اشاره کرد و تصریح کرد: گسترش مناسبات و همکاری‌های اقتصادی، بازرگانی و صنعتی بدون روابط موثر بانكي و بيمه‌اي، كارآمد نخواهد بود.
 
خسروتاج به اهمیت اطلاع رسانی به بخش خصوصي و فعالان اقتصادي كشور از جایگاه رقابتی انگلستان طي دهه آينده در اروپا و دنيا در بخش تجارت و صنعت اشاره کرد و اظهار داشت: براي تجار ما مهم است كه بدانند انگلستان درطی دهه آینده در چه بخش‌هايي توان رقابتی خواهد داشت تا بنگاه‌ها و فعالان اقتصادي ما نيز در چارچوب آن بخش‌ها، برنامه‌ريزي و تصمیم‌گیری مناسب انجام دهند.
 
تسهیل صدور رواديد و افزایش سطح همکاری‌های دو جانبه برای اعطای تسهیلات اعتبار خریدار و همکاری در زمینه کاهش نرخ ریسک کشوری دربین کشورهای OECD  از دیگر موضوعات مطرح شده از سوی رئيس كل سازمان توسعه تجارت ایران بود.
 
لرد لامونت نماینده ویژه تجاری نخست وزیر بریتانیا در امور ایران و رئیس اتاق مشترک بازرگانی انگلستان و ایران نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت­ های موجود همکاری میان دو کشور، بر حل و فصل مسایل بانکی تاكيد کرد و گفت: در راستاي مذاكرات انجام شده با وزير امور خارجه آمريكا همچنين اوفك (OFAC)، نمايندگان خزانه‌داري آمريكا و ساير اشخاص ذيربط به دنبال حل و فصل مشكلات باقي مانده هستند.
 
وی در عين حال ضمن اشاره به انجام تعامل برخي بانك‌هاي كوچك با ايران، بخشی از این مسایل را مربوط به عدم تطبيق استانداردهای بانکی ايران با دنيا دانست و گفت: این مسئله باعث كندي كار و ايجاد مشكلات فني مي‌شود. نماينده ویژه تجاری نخست وزیر انگلستان در امور ایران در خصوص مسايل مربوط به رواديد هم گفت كه فرايند تسهيل رواديد يك موضوع دوجانبه است و با همكاري سفارتخانه‌هاي دو كشور قابل پیگیری است.
 
رئیس اتاق مشترک بازرگانی انگلیس و ایران افزود: انگلستان بر اين اعتقاد است كه در بخش‌هاي خدمات مالي و نفت وگاز، زير بناها ، ريل و راه آهن،  فرودگا‌ه‌ها، خدمات طراحي، مشاوره  فني و هوا فضا مي‌توان شرايط بهتري در رقابت با ديگر كشورها ايجاد کرد.
 
در این جلسه قرار شد طرفین با تبادل هیات ­های تخصصی و  بررسي كارشناسي، نقشه راه همكاري‌هاي اقتصادي، صنعتي و تجاري  دو كشور را در زمینه های خدمات مالی و بانکی، نفت و گاز، هوا و فضا، انرژی­های تجدید پذیر،  دارو و سلامت و تجارت بین الملل  و ساير موارد مورد علاقه طرفين تهیه و تدوين کنند.  
 
انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *