آش بوشهری ثبت ملی شد
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: هریسه و آش بوشهری که از ویژگی های خاص برخوردار هستند،در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر با اشاره به تنوع فرهنگی در استان بوشهر گفت : استان بوشهر با توجه به اینکه دارای قدمت زیادی است دارای فرهنگ های غنی نیز می باشد که باید به نام همین استان ثبت شود ،بنابر این ما در اداره کل سعی بر شناخت و بررسی میراث ناملموس این استان را داریم تا بتوانیم این فرهنگ غنی را حفظ و به مردم کشور و جهان معرفی کنیم .
ابراهیمی ادامه داد : تفاوت های فرهنگی یکی از راه های جذب توریست است که اگر به صورت علمی و تخصصی به آن پرداخته شود می تواند یکی از راه های جذب گردشگر داخلی و خارجی شود و به پیشبرد اقتصاد مقاومتی کمک نماید .
معاون میراث فرهنگی اظهار داشت : غذا به عنوان بخش ناملموس میراث فرهنگی می تواند نمایانگر چگونه زیستن اقوام باشد و به عنوان بخش بسیار تاثیر گذار در صنعت توریسم معرف فرهنگ شود و ایجاد در آمد کند.
لازم به ذکر است که هریسه غذایی است که از پختن غلات یا حبوبات همراه با آب یا شیر به دست میآید و ممکن است در آن شکر یا گوشت هم استفاده شود . این غذا را باید طوری تهیه کنند که به قوام عسل و مانند آن درآید و گندم و گوشت آن از یکدیگر تمیز داده نشود.آش بوشهری نیز از سبزیجات و حبوبات و گوشت تهیه می شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *